337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

ohh sefamız olsunn
iyiym canım bende bomba gibiyim
bugün 2 kere aradı benimki

valal benmkide bir kere aradı uykum var gelsemde bi yatsam diyooo uyuyo garibim sen gel uyuturum ben seni dedim gülüyoooo60:

amann bu da herkese uyumsuz diyo olmazki canıııım
Başlarda anlaşmakta çok zorlanmıştık..hakkaten ilgisizdi, ama resti çekince bişeyciiiği kalmadı çocuuguumuuun maşalaaahh

Teşekkür ederim arkadsımmm saol

selam herkese benimki sadece akşaam arıyor artık.bide takım kaptanıymış. o ne acaba bi soriyim bakim:44:

benmkide akşam yemeğinede arayabiliodu sadece ders verildiği gün artık gündzleride arayabiliyo çok şükürr=)))
takım kaptanı , galiba 10-15 kişilik grupların başına verilio canım.
duymuştum ama tam olarak ne olduğunu bilmiyorum.

yok yok hakkımızı yemeyelim terazi ikizler 10 üzerinden 10 verdi

yola getirdim diyosun yanii

ayyyyy nolur bizimkinede bak,hadi hadi hadi noooooluuuuurrrrrrrr

yay kova uyumu nasıl oluyomuş kızlar

bu da siziiin

Beraber bir yere gittiğiniz zaman fark ediliyor musunuz? Büyük bir olasılıkla evet! Kova burcu ile aranızda öyle bir uyum vardır ki herkes birbiriniz için yaratıldığınızı düşünür.

İkinizde politika, insan hakları, teknoloji ve topluma etkisi, çevre gibi konularla ilgilisiniz. Hayata olumlu ve neşeli bir yaklaşımınız var. Evde oturmaktansa dışarıda olmayı, yeni insanlarla tanışmayı tercih edersiniz. İkinizde objektif, akıllı, mantıklı, hissetmekten çok düşünen insanlarsınız.

Kova burcu iletişimci hava elementidir. Siz ise saf ateşsiniz. Beraberliğinizde ateşiniz Kova ile alevlenerek daha parlak olacaktır. Sizin başkalarını inciten, gaddarca açık sözlülüğünüzden Kova burcu hiç etkilenmez. Sizin dobralığınız sayesinde kendisini ve dünyayı daha iyi tanıdığını düşünür.

ayy teşekkür ederim canım :80:
fazla düşünüp fazla mantıklı olduğumuz için ayrılmıştık biz zaten

benimki yengeç eşiminki boğa

al canımm

Boga dengeli, maddi açidan güvenli, erotik ve sadiktir. Bunlar sizin bir sevgilide aradiginiz özelliklerdir. Ev hayatina olan düskünlügünüzü paylasir ve sizin huzursuz duygusal dünyaniza saglam bir zemin olusturur. Siz duygusal olarak inis çikislarla dolusunuz ve Boga’nin sakin ve saglam yapisi sizi çok rahatlatir.

Ikinizde para konusunda akilli davranirsiniz. Boga yatirimcidir, Yengeç ise oldukça hesaplidir.
Yatakta ise Boga ihtirasli, duyarli ve özenlidir. Koku, görme, tat, dokunma, isitme gibi bütün duyulara hitap eder. Belki de en heyecan verici yönü oksama ve dokunuslaridir. Ayni zamanda sesi çok güzeldir. Boga, sizin ona olan bagliliginizdan çok memnun olacaktir. Ikinizde kiskanç ve sadiksinizdir.

Boga sevgilinizi birakmayin. Duygusal olarak sizi tatmin ederken maddi açidan da güvenilirdir. Bu iliski çok uzun vadeli olabilir.

birazcık öyle oldu :)) ya bizde sadece akşamları konuşuyoruz, sizi kıskanmaya başladımmm..sanırsam yola getirememişim tam olarak

biz öglen konusuyoruz akşam zor oluyo, babam falan
ben getirdim yola birazcık
bu erkeklerin hepsini yola getirmek lazım, sözümüzden çıkamasınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…