İnşallah diğer tüm hayırlı haberler içinde beraber gün sayarız kızlar isteme,söz,nişan,düğün,bebek,bebekler..........
yaza nişanım var erzurumlusun da bak kesin beklerim seni ve herkesi de tabi :):)
yaza nişanım var erzurumlusun da bak kesin beklerim seni ve herkesi de tabi :):)
Herkese selam,keyifler nasıl?
Bende eksik kalmayayım burçlar konusunda:87:Ben başak o kova
ooohh göbekte atarızz
hoşgeldin canımm :79:
nişana gidioruz toplanıp
herkese teşekkürler darısı herkesin başına:) sözlenip daha 1 ay olmadan yollayıverdik ama dönüşleri muhteşem olacak :):):) oynicaz hep birlikte :):)
aminnnnnnnnnn diyim şöle derindensalonmu tuttunuz kuzum davul zurnada vardır ayyyy gelebilsem ne güzel olur hem aşkımda ön etüd yapmış olur bizim düğün öncesi
kızlar mesaim bitti burda sabah 9 akşam 6 sizleri öpüyorum şekerler iyi haberlerinizi almak dileğiyle sabah gelip okucm
aminnnnnnnnnn diyim şöle derindensalonmu tuttunuz kuzum davul zurnada vardır ayyyy gelebilsem ne güzel olur hem aşkımda ön etüd yapmış olur bizim düğün öncesi
sanırım salon olcak evde kimse bişi anlamıyokesin gelin ya hem damat bizim memleketi de görür hemde size staj olur hemde ikiniz için bi gezme :):):) ohh süper valla hem bu arada daha altıya 15 dk var nereye :) bende altıda kaçcam :)
ne oluyo 6da bal kabağınamı dönüşüyosunuzben ve iğrenç esprilerim yeniden huzurlarınızda nesliciğim hayırlı olsun allah tamamına erdirsin hemşerim
amin hepimizi inşallah :):) bez bebek oluyozkız sen akşamın altısında yağlı mısır mı patlattın yoksa kız kilo alırsın bırak hemen götür mutfağa koy:)
ohh yağlı ve tuzlubu aradaa aşkım aradııııııııııııı heycandan saol aradığın için diyorum aferim annemin çok hoşuna gitmiş hep ilgileniyosun dedi,yemek yedim dedii tam özledinmi beni dicektim bebeğim sıradakiler bekliyo öptüm dedi çoook şükür sesini duydum hadi bakalım darısı aramayanlara
ohh yağlı ve tuzlubu aradaa aşkım aradııııııııııııı heycandan saol aradığın için diyorum aferim annemin çok hoşuna gitmiş hep ilgileniyosun dedi,yemek yedim dedii tam özledinmi beni dicektim bebeğim sıradakiler bekliyo öptüm dedi çoook şükür sesini duydum hadi bakalım darısı aramayanlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?