337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

yaza nişanım var erzurumlusun da bak kesin beklerim seni ve herkesi de tabi :):)

Ayyy Allah nasip etsede gelebilsek kuzumla hem onlarda tanışmış olurlar sonra ankaraya tatile gelirsinz siz misafir ederiz sizi hayırlı olsun canımm

Son düzenleme:
Herkese selam,keyifler nasıl?

Bende eksik kalmayayım burçlar konusunda:87:Ben başak o kova

kızlar topikte çok balık burcu varmış yaa :26: bende balık burcuyum askerim de başak :)

Son düzenleme:
herkese teşekkürler darısı herkesin başına:) sözlenip daha 1 ay olmadan yollayıverdik ama dönüşleri muhteşem olacak :):):) oynicaz hep birlikte :):)

herkese teşekkürler darısı herkesin başına:) sözlenip daha 1 ay olmadan yollayıverdik ama dönüşleri muhteşem olacak :):):) oynicaz hep birlikte :):)

aminnnnnnnnnn diyim şöle derinden salonmu tuttunuz kuzum davul zurnada vardır ayyyy gelebilsem ne güzel olur hem aşkımda ön etüd yapmış olur bizim düğün öncesi

aminnnnnnnnnn diyim şöle derinden salonmu tuttunuz kuzum davul zurnada vardır ayyyy gelebilsem ne güzel olur hem aşkımda ön etüd yapmış olur bizim düğün öncesi

kızlar mesaim bitti burda sabah 9 akşam 6 sizleri öpüyorum şekerler iyi haberlerinizi almak dileğiyle sabah gelip okucm

kızlar mesaim bitti burda sabah 9 akşam 6 sizleri öpüyorum şekerler iyi haberlerinizi almak dileğiyle sabah gelip okucm

Bizde öptük tatlım kendine iyi bak bende sabah 8 akşam 6cıyım bende kaçtım grşrzzzz kızlar ii akşamlar

sanırım salon olcak evde kimse bişi anlamıyo kesin gelin ya hem damat bizim memleketi de görür hemde size staj olur hemde ikiniz için bi gezme :):):) ohh süper valla hem bu arada daha altıya 15 dk var nereye :) bende altıda kaçcam :)

duş aldım,her gün olduğu gibi kayınvalidemi aradım(normalde böyle değildim aşkım askere gitti gideli annesinin sesini duymadan yapamıyorum hayırdır inşallah)bidee mısır patlattım vee geldimm

ne oluyo 6da bal kabağınamı dönüşüyosunuzben ve iğrenç esprilerim yeniden huzurlarınızdanesliciğim hayırlı olsun allah tamamına erdirsin hemşerim

ne oluyo 6da bal kabağınamı dönüşüyosunuzben ve iğrenç esprilerim yeniden huzurlarınızdanesliciğim hayırlı olsun allah tamamına erdirsin hemşerim

amin hepimizi inşallah :):) bez bebek oluyoz kız sen akşamın altısında yağlı mısır mı patlattın yoksa kız kilo alırsın bırak hemen götür mutfağa koy:)

amin hepimizi inşallah :):) bez bebek oluyoz kız sen akşamın altısında yağlı mısır mı patlattın yoksa kız kilo alırsın bırak hemen götür mutfağa koy:)

ohh yağlı ve tuzlubu aradaa aşkım aradııııııııııııı heycandan saol aradığın için diyorumaferim annemin çok hoşuna gitmiş hep ilgileniyosun dedi,yemek yedim dedii tam özledinmi beni dicektim bebeğim sıradakiler bekliyo öptüm dediçoook şükür sesini duydum hadi bakalım darısı aramayanlara

aradığın için sağol
onu diyemeyenler bile var

kız gelince bizi şişko bulmasınlar stresten yer yer şişermişiz :):) ay benimkide demiyo mu sıradakiler bekliyo çok sinirleniyorum bişi anlayamadan kapatıyoz ya

mısır istedi canım gidip bende patlaticiiim hemen yumiii
darısı başımıza artık,inşallah bizde senin gibi anlaşırız kaynana adayımızla :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…