337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

aradığın için sağol
onu diyemeyenler bile var

kız gelince bizi şişko bulmasınlar stresten yer yer şişermişiz :):) ay benimkide demiyo mu sıradakiler bekliyo çok sinirleniyorum bişi anlayamadan kapatıyoz ya

doğru elidadam çok şükür aramayanlarınkide arasın inşallah bugün:)
nslhnhmza haklısın azcık dikkat edelim yediklerimizeevet yaa off hep sıra oluyo bir rahat konuşamadık

doğru elidadam çok şükür aramayanlarınkide arasın inşallah bugün:)
nslhnhmza haklısın azcık dikkat edelim yediklerimizeevet yaa off hep sıra oluyo bir rahat konuşamadık

geldiklerinde daha güzel ve daha fit görünememiz lazım :) bırakıp gittikleri için içleri yansın :):)

mısır istedi canım gidip bende patlaticiiim hemen yumiii
darısı başımıza artık,inşallah bizde senin gibi anlaşırız kaynana adayımızla :18:

geldiklerinde daha güzel ve daha fit görünememiz lazım :) bırakıp gittikleri için içleri yansın :):)

nesli süpersin
Ameliee patlat kız ama yağını az koy bak söyliyimamin bu arada canım anlaşırsınız tabii baksana bütün 337.dönem yarenleri melek gibiyiz huyumuz güzel anacım nası anlaşıyoruz hepimiz bak maşallah kanka olduk kaderdaşlarımmm

benim kaynana adayı pek anlaşılacak gibi değilde neyse

gittiginden beri fark etmeden 3 kilo vermisim
ama yine iyi aslinda, azcik kilo vermem fena olmaz

bu gidişle 5 ayda 15 kilo verirsinayy bu arada şimdi 339.dönemler ne zaman gidiyo biliyomusunuz?merak ettim ne zaman açılır o topiknine olucazyaa

yok canım malesef arada resmiyet olmadığı için yani ailem göndermiyeceği için gidemiyorum bugün askerime çok kızgınım yaa

benim kaynana adayı pek anlaşılacak gibi değilde neyse

ameliee o zaman az görüşürsünüz dare et önemli olan aşkınla sensin
Esra kusura bakma dün biri bilet sebebiyle gidemediya karıştırdım:44:neden kızgınsın ne olduu?????

yok canım malesef arada resmiyet olmadığı için yani ailem göndermiyeceği için gidemiyorum bugün askerime çok kızgınım yaa

aynı dertten muzdaripim.
benimkiler biliyo,gitmek istesem kardeşimi alır giderim ama ailesini tanımıyorum.
aileside bilio beni ama resmiyet yok
geçen hafta gittiler yanına,törenede gidip evci çıkarıcaklar ama ben gidemiyorum.babası çok sert bi adam
o yüzden ameliee de oturur oturduğu yerde

Esra kusura bakma dün biri bilet sebebiyle gidemediya karıştırdım:44:neden kızgınsın ne olduu?????

ya biz gitmeden söz falan olsun istedik ama onun ailesi geldikten sonra olsun dedi bende yarın oraya gitmeyi çok istiyodum sırf resmiyet olmadığı için gidemiyorum.bugün de elinden geleni yapmadı diye düşünüyorum hep yapsaydı böle olmazdı belki belkide böle değil ama gitmek isteyip te bu yüzden gidemiyorum diye çok sinirliyim bugün

canımmm üzme kendini bak benim yüzükler takıldığı halde gidemiyorum nasip olmayınca olmuyo işte napalım sıkma canını

canımm öyle düşünme hani askerden gelince içi daha rahat olucakya ondan öyledir,yoksa oda istemezmi resmiyete dökmeyi,zaten basana bütün yurtta kar var off

ben de iki kilo vermişim dün kayınvalidem gördü diyo neslihan kurumuşsun dedim naparsın anne hasret :)) basenden eritmem lazım bu sayede gider inş :)

aynen arkadaşım ya belim ip kadar kaldı ama o basenler yokmuuukurusakta onlardan gitmiyo

canımmm üzme kendini bak benim yüzükler takıldığı halde gidemiyorum nasip olmayınca olmuyo işte napalım sıkma canını

ya orası öle tabi canım da ne bileyim işte öle olsa nasip değilmiş derim en azından böle daha çok koyuyo sanki normalde sesini duymak için can atan ben bugün sesini bile duymak istemiyorum bide annesi evci çıkaracaz dedi otel ayarladım onlara iyice moralim bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…