aradığın için sağol
onu diyemeyenler bile var
kız gelince bizi şişko bulmasınlar stresten yer yer şişermişiz :):) ay benimkide demiyo mu sıradakiler bekliyo çok sinirleniyorum bişi anlayamadan kapatıyoz ya
doğru elidadam çok şükür aramayanlarınkide arasın inşallah bugün:)
nslhnhmza haklısın azcık dikkat edelim yediklerimizeevet yaa off hep sıra oluyo bir rahat konuşamadık
mısır istedi canım gidip bende patlaticiiim hemen yumiii
darısı başımıza artık,inşallah bizde senin gibi anlaşırız kaynana adayımızla :18:
geldiklerinde daha güzel ve daha fit görünememiz lazım :) bırakıp gittikleri için içleri yansın :):)
of yaa yarın yemin törenine gidemiyorumbide evci çıkarcaklarmış aşkımı
geldiklerinde daha güzel ve daha fit görünememiz lazım :) bırakıp gittikleri için içleri yansın :):)
canım sen bilet yüzünden gidememiştin dimi off:84:üzülme ne olur çarşı iznine gidersin
nesli süpersin
Ameliee patlat kız ama yağını az koy bak söyliyimamin bu arada canım anlaşırsınız tabii baksana bütün 337.dönem yarenleri melek gibiyiz huyumuz güzel anacım nası anlaşıyoruz hepimiz bak maşallah kanka olduk kaderdaşlarımmm
gittiginden beri fark etmeden 3 kilo vermisim
ama yine iyi aslinda, azcik kilo vermem fena olmaz
yok canım malesef arada resmiyet olmadığı için yani ailem göndermiyeceği için gidemiyorumbugün askerime çok kızgınım yaa
benim kaynana adayı pek anlaşılacak gibi değilde neyse
yok canım malesef arada resmiyet olmadığı için yani ailem göndermiyeceği için gidemiyorumbugün askerime çok kızgınım yaa
benim kaynana adayı pek anlaşılacak gibi değilde neyse
niye ya kötü düşünme iyi olur
gittiginden beri fark etmeden 3 kilo vermisim
ama yine iyi aslinda, azcik kilo vermem fena olmaz
Esra kusura bakma dün biri bilet sebebiyle gidemediya karıştırdım:44:neden kızgınsın ne olduu?????
belkide iyi olur ama çözemedim daha nasıl olduklarını
gayri resmiyetten hoşlanmıyolarmış
3 sene oldu tanışmadık:44:
ya biz gitmeden söz falan olsun istedik ama onun ailesi geldikten sonra olsun dedibende yarın oraya gitmeyi çok istiyodum sırf resmiyet olmadığı için gidemiyorum.bugün de elinden geleni yapmadı diye düşünüyorum hep yapsaydı böle olmazdı belki belkide böle değil ama gitmek isteyip te bu yüzden gidemiyorum diye çok sinirliyim bugün
ya biz gitmeden söz falan olsun istedik ama onun ailesi geldikten sonra olsun dedibende yarın oraya gitmeyi çok istiyodum sırf resmiyet olmadığı için gidemiyorum.bugün de elinden geleni yapmadı diye düşünüyorum hep yapsaydı böle olmazdı belki belkide böle değil ama gitmek isteyip te bu yüzden gidemiyorum diye çok sinirliyim bugün
ben de iki kilo vermişim dün kayınvalidem gördü diyo neslihan kurumuşsun dedim naparsın anne hasret :)) basenden eritmem lazım bu sayede gider inş :)
canımmm üzme kendini bak benim yüzükler takıldığı halde gidemiyorumnasip olmayınca olmuyo işte napalım sıkma canını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?