337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

off bilmiyorum canım yaa bütün gün sinirimi yenemedim

off kuzum yaa konu askerlerimiz olunca çok hassas oluyoruz,ama dediğim gibi günübirlik çarşı iznine gidersin en kötü:44:ne kadar mesafe vardı askerinle aranda(herkesinkini aklımda tutamıyorum affedin)

ben platese başladım gel birlikte yapalım çok ii geliyo :) bu arada aşkım aradıııı 3dk 41sn konuştuk oy kurban olurum çok öslediiiimm.....

neslim inan aklımda pilates kuzenimin basenler pilatesle gitti resmen,yapalım valla bu aradaa gözün aydınnn darısı aramayanlara

kizlar bi sorum var

facebook da bi kiz askerinizin resmini profil resmi olarak koysa ne yaparsiniz?

off kuzum yaa konu askerlerimiz olunca çok hassas oluyoruz,ama dediğim gibi günübirlik çarşı iznine gidersin en kötü:44:ne kadar mesafe vardı askerinle aranda(herkesinkini aklımda tutamıyorum affedin)

o zaten imkansız tatlım çünkü kıbrısa gidicek usta birliğine

kızlar markete gidip geliyorum hemen:80:

kesin abur cubur almaya gidiosun yumi itiraf et

var öyle bi durum
ama yolma gibi bi hakkim yok, nede olsa sevgilim degil...
kizi da biliyorum seneler gecti, benim askerimin pesini bi birakamadi

zor bi durum,sevgilin değilse bişey demeye hakkın yok tabiiki :44:
moralini bozmak gibi olmasın ama profil resmi yapacak kadar cesareti varsa işler ilerlemiş olabilir

ben gidiyom kızlar sabah görüşürüz sizi çok seviyorum kaderdaşlarım... kendinize ii bakın canınızı hiçbirşeye sıkmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…