kesin abur cubur almaya gidiosun yumi itiraf et
zor bi durum,sevgilin değilse bişey demeye hakkın yok tabiiki :44:
moralini bozmak gibi olmasın ama profil resmi yapacak kadar cesareti varsa işler ilerlemiş olabilir
Bayanlaaar çok güzel bi gün geçirdim kafamı dağıttım kuzenimle alışveriş yaptık bol bol maaşın yarısı gitti buarada stresten olsa gereksinemaya gittik Zor Baba-3 müthiş komikti herkese öneririm çoktandır gülmediğimi farkettim ii geldi yani bgnde bitti çok şükür şafak azaldı gene
ohh ne iyi yapmışsın canım yaa kafan dağılmış ne güzel
Bayanlaaar çok güzel bi gün geçirdim kafamı dağıttım kuzenimle alışveriş yaptık bol bol maaşın yarısı gitti buarada stresten olsa gereksinemaya gittik Zor Baba-3 müthiş komikti herkese öneririm çoktandır gülmediğimi farkettim ii geldi yani bgnde bitti çok şükür şafak azaldı gene
kızlar televizyonda bi teyze var 40 yıldır evliymiş diyo ki
eşim askere gitti 3 ay uyku uyumadım ağlamaktan şimdiki aklım olsa 10 yıl gitsin umrumda olmaz
bizde böyle olursak 40 yıl sonra
ay şu son saatler de geçer de ben de yola çıkabilir miyim acaba
ay şu son saatler de geçer de ben de yola çıkabilir miyim acaba
iyi yolculuklar sana
güzel günler gecirirsin umarim
12 de canım inşallah. sabah 6'da ankaradayım bi aksilik olmazsa. sen?
benimkinin askerlik yeri simdi belli ldu diyarbakıra gidioovarmı aranızda diyarbakırda askeri olan
canım ben geçtiğimiz haftasonu tekirdağdaydımya,bizim jandarma diye erken oldu yemin törenihadi bakalım çook az kaldı seninde aşkına kavuşmana
Nurbur sen bişey gönderebilicekmisin aşkına hediye fln yoksa almıolar diimi askeriyeye hediye? ben 14 şubatda göndericemde bi öğrenmem lazım ama alıolarmı
Anladım şekerim ozaman bende bi soraym aşkımada öle karar verym,mektubu okuyolarmış evet cnm ama ben gönderdm p.tesi dayanamadım :93: napıcak alınca cok merak ediorum cuma fln alır heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?