337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

kesin abur cubur almaya gidiosun yumi itiraf et

zor bi durum,sevgilin değilse bişey demeye hakkın yok tabiiki :44:
moralini bozmak gibi olmasın ama profil resmi yapacak kadar cesareti varsa işler ilerlemiş olabilir

yok askerimin ona karsi arkadaslik disinda bi hissi yok, bunu biliyorum
ama kiz da bu cesareti kesin bi yerde aliyo iste

Bayanlaaar çok güzel bi gün geçirdim kafamı dağıttım kuzenimle alışveriş yaptık bol bol maaşın yarısı gitti buarada stresten olsa gerek sinemaya gittik Zor Baba-3 müthiş komikti herkese öneririm çoktandır gülmediğimi farkettim ii geldi yani bgnde bitti çok şükür şafak azaldı gene

ohh ne iyi yapmışsın canım yaa kafan dağılmış ne güzel

ben geldiimbiliyorum yarım saatte beni çok özlediniz ama insanız işte wc,market,yemek yemek gibi ihtiyaçlardan topiği azda olsa aksatıyorum aradaeee napıyosunuz bakalım şirineler?KADIKÖYY okudum yazdıklarını alışverişe vermişsin kendini hasretteniyi yaptın bebişim ohh güle güle giy

laylalaylalay ben seni hep aşağıda okurken görüyorum ama yazmıyosun yoksa yazıyosunda benmi kaçırıyorum canım?

Ne güzel yapmışsın canım, kadınlar için en iyi terapilerden biri güzellik salonu diğeri de alışveriş zaten ben de yarın ailemin yanına gideceğim memleketime, kampüsten başka biryer, öğrenci dışında biraz orta yaşlı insan görürüm

kızlar televizyonda bi teyze var 40 yıldır evliymiş diyo ki
eşim askere gitti 3 ay uyku uyumadım ağlamaktan şimdiki aklım olsa 10 yıl gitsin umrumda olmaz

bizde böyle olursak 40 yıl sonra

kızlar televizyonda bi teyze var 40 yıldır evliymiş diyo ki
eşim askere gitti 3 ay uyku uyumadım ağlamaktan şimdiki aklım olsa 10 yıl gitsin umrumda olmaz

bizde böyle olursak 40 yıl sonra

ya varya evet öyle diyenler var bizim okuldaki yaşı benden çok büyük hocalarda öyle diyo,ahh ahh şimdi böylesin evlen zaman geçsin askere gitsin diye dua edersin diyolarrrhakkaten ilginç yaa

canım ben geçtiğimiz haftasonu tekirdağdaydımya,bizim jandarma diye erken oldu yemin törenihadi bakalım çook az kaldı seninde aşkına kavuşmana

hımm doğru hatırladım. okuyorum çoğu yazılanı ama kafa karışıyo tabi eveeettt, çok az kaldıı, heyecan dorukta :18:

Nurbur sen bişey gönderebilicekmisin aşkına hediye fln yoksa almıolar diimi askeriyeye hediye? ben 14 şubatda göndericemde bi öğrenmem lazım ama alıolarmı

kızlar bnce bısey gondermeyın bn emeklı bı cavusla konustum kendısı daha yenı emeklı ona sordum atkı fln ordum gonderebılırmıyım dıe gonderme elıne gecmez dedı offffffffff

Anladım şekerim ozaman bende bi soraym aşkımada öle karar verym,mektubu okuyolarmış evet cnm ama ben gönderdm p.tesi dayanamadım :93: napıcak alınca cok merak ediorum cuma fln alır heralde

cnm ya gonderdıklerın sagsalım askının elnde olursa bnada ozelden msj atp haber verrmısın bnde gondermk ıstıyrm bnmkı dıyarbakırda gonderme dıo elıme ecmz dıo ama gondermek ıstyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…