337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

safii alt semalarda sen gördüm bebeğim nerdesin hakkaten özledik iyimisin kızz?

selam arkadaslarr..nasılsınz ıyımısınz..benm askerımınde yarın yemın torenı ben gıdemıyorum cok agladım hem gıdemıyorum dıye hemde ızne de gelmıyo ..aramaynca da cok uzuluyorum bılıyorm orda arayamıyo ama moraller cok kotu yani..
yrn yemn torenne gıdenlerede ıyı yolculklar

off üzülme kuzum yaa belki çarşı iznine gidersinayrıca kaç gündür nerelerdesin canımm?

off üzülme kuzum yaa belki çarşı iznine gidersinayrıca kaç gündür nerelerdesin canımm?

cnm benm bu hafta sınav haftamdı gırmedm bende nete..vızelrm smdılık bıttı sukur rhtladm gırdım bende kader arkadaslarmla dertlesmeye bende carsı ıznıne gıtmek ıstıyorum napalm artık offf cok zorlanıyorum ya gunler gecıyo ama bende bıtıyorum gıttıkce ozlem agır gelıyo kısacık konusmalar yetmıyo hıc bısı anlamıyorum sanki konustugumzdan nebılıyım aman

ya varya şu ana kadar çok iyidim ama banada son1 saattir fena bir hasret çöktü,aşırı özledim offgeçicek işte geçicek...sınavların nasıldı?

arkadaslar
benim nisanlim da urfa'da..

ben de safimu... aynen dedigin gibi... 2-3 dk konusmalardan ben de hicbisi anlamiyorum
neyse... allaha sukur sesini duyuyorumm

kizlar...
yemin toreni cuma gunu!!! 7 ocak....
annesi-babasi-kardesi de geliyor!
annesi ve babasi yemin toreninden sonra istanbul'a donecekler ama...
kardesi,ben ve nisanlim otelde kalmayi planlaiyoruz cuma gunu...
sorun cikar mi aceba ya?

stresliyim!
dusununce, hem heyecanlaniyorum hem stres yapiyorum...

allaha sukurler olsun annem+babam sorun cikarmadi urfa'ya gitmem konusunda...

allah hepimizin yardimcisi olsun su zamanlarda...
bugun 18 gun oldu... sanki 3-4 aydir yok...
nasil dayanilir bu kadar uzun zaman bilemiyorum!!

ya varya şu ana kadar çok iyidim ama banada son1 saattir fena bir hasret çöktü,aşırı özledim offgeçicek işte geçicek...sınavların nasıldı?

iyiydi cnm benm olabıldıgınce işte..off..beklemek degılde ozlem cok yoruyo ınsanı..felaket sen nasılsn pekı tatlm nasıl gıdıyo

bi basti mi gitmiyo iste...
ben kendimi sabahtan aksama kadar ise vermek zorunda oldugumdan, cok aklima gelmiyor... yoklugunu her daim hissediyorum.

fakat, aksamlari iste... feci oluyor...

cok kotu bir his...

iyiydi cnm benm olabıldıgınce işte..off..beklemek degılde ozlem cok yoruyo ınsanı..felaket sen nasılsn pekı tatlm nasıl gıdıyo

aşkımı özleyip duruyorum,haftasonu yanındaydım evci çıkardık yemin töreni vardı ama gel görki aynı hasrete devamdediğin gibi telefon konuşmaları aşırı kısa yetmiyo bari te.de konuşabilsek

kızlaaar bebeğimle konuştum az önce çok feci hasta olmuş sesini tanıyamadım hatta (( tören için hazırlıklar başlamış bütün gün sadece yürüdük öldüm bittim diyo revire git dedim yok cnm ne gerek var diyo erkeklik yapıyoo yaa offfff çok cnm sıkıldı...

canım bizde aynı sizin gibi yaptık sorun olmadı,ama duyduğuma göre yerlere göre değişiyormuş,bazı yerlerde hergün aile kontrolü imza varmış,onu öğrenrsiniz ama sanmam sorun olmaz inşallah,gitde hasret gider aşkınla

off geçmiş olsun canım yaabenim ömrümde hastaydı bütün askerler hasta oldu bu havalardan off

evet

kagit uzerinde kisa da... bize o 5 ay nasil gecer

valla 5 ayı bilmemde bu akşam geçmiyo nedense,şu bir haftadır çok iyidim ağlaıyodum ama bu gece aşırı özledim şimdi 5 dakika sesini duymak için dünyaları verirdim5 diil canım 4.5 ay 5 rakamını duymak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…