off kzlar ya banada oyle gelıyo 16 gün gün oldu ama sanki aylar oldu ..hıc bukadar uzak hissetmemiştim
off geçmiş olsun canım yaabenim ömrümde hastaydı bütün askerler hasta oldu bu havalardan off
safi niye sustun hasretten bayıldınmı kuzumayy bakma bana özlemekten kafayı yedim
çok saol cnm sizede geçmiş olsun.... ya bu askerlik nası bişeydir telefonla konuşamazsın istediğinde göremezsin hastalanır eğitimlere devam.... bizim aşklarımızı robotmu sanıyolar yaaa ...
biz kızlarıda alsalarda askere görseler bakalım bu kurallardan eser kalıyomu
Geçen Zaman (%11)
17 gün, 22 saat, 0 dakika, 37 saniye
Kalan Zaman
138 gün, 0 saat, 59 dakika, 23 saniye
Özetle, son 11,926,763 saniye...
Kızlaar işte şafak sayacımızın son durumu bu
valla bayıldım hasrettennasıl uzuluyorum degısırse olumsuz yonde bısıler olursa dıye bıtsede kurtulsak yaa hıc ama hıcc sevmedm askerlıgııı :84:
kızzzlllaaaar aşkımla biraz soğuk konuştuk ve çok aklım kaldıı canım sıkkın
offff daha var mi bu kadar gercektennn
valla biz burda bebek gibi bakıyoruz yoruyolar koca bebeklerimizigeçende onu düşündüm,düşünsene görünmez olduğumuzu ayy hemen aşkımın yanına uçardım,doya doya koklardım sarılır uyurdum hayal gücünü zorlamak diye buna derim
bu şafağa geçen zaman %0 dan beri yani ilk andan beri takip ediyorum inan %11 mucize gibi geliyo,bak sende bunu takip et zamanın daha çabuk geçtiğini görüceksin,işten gelince aç bak hergünün her saniyenin azaldığını görmek biraz huzur verir en azından
off yaa bende bu akşam çok kötüyümhem kızgınım hemde çok özledim bugün annelerini 2 kere aramış beni 1dk bile aramadı yaa
yumi..
yuklenicek bisi mi bu?
nerden bulabilirim?
hergun bakma taraftari degilim
gecmez ki ama oyle...
337.dönem asker yarenlerinin çıldırma topiğine hoşgeldinizayy bugün ne oldu hepimize böyle ya kızlar durun daha 4,5 ayımız var,sağlam kafayla bıraktılar deli olarak bulmasınlar bizi canım şaka bi yana haklısın aradığında söylersin ben onları arama demiyorum ama 2 kez aramana kırıldım bende seni merak ediyordum dersin kırmadan
offffff varya müthiş olurdu 1 gece sarılıp uyumak ve kokusunu hissetmek yeterdi heralde ..... ama şimdi ancak bolca sıkılmış parfümlü tişörtüyle yetiniyorum:85::85:
nasıl soğuk?belki yanında yada arkasında birileri vardır hayatım???
canımm inan iyi geliyo bakmak en aından 2 günde bir bak vaay bu kadar saatgeçmiş falan oluyosun
google arama kutusuna 337.dönem şafak sayacı yazınca mynetinki çıkıyo bu o işte istediğin an tıkla yüklemeli değil yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?