337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

off geçmiş olsun canım yaabenim ömrümde hastaydı bütün askerler hasta oldu bu havalardan off

çok saol cnm sizede geçmiş olsun.... ya bu askerlik nası bişeydir telefonla konuşamazsın istediğinde göremezsin hastalanır eğitimlere devam.... bizim aşklarımızı robotmu sanıyolar yaaa ...

biz kızlarıda alsalarda askere görseler bakalım bu kurallardan eser kalıyomu

Geçen Zaman (%11)
17 gün, 22 saat, 0 dakika, 37 saniye
Kalan Zaman
138 gün, 0 saat, 59 dakika, 23 saniye
Özetle, son 11,926,763 saniye...

Kızlaar işte şafak sayacımızın son durumu bu

kızzzlllaaaar aşkımla biraz soğuk konuştuk ve çok aklım kaldıı canım sıkkın

valla biz burda bebek gibi bakıyoruz yoruyolar koca bebeklerimizigeçende onu düşündüm,düşünsene görünmez olduğumuzu ayy hemen aşkımın yanına uçardım,doya doya koklardım sarılır uyurdumhayal gücünü zorlamak diye buna derim

valla bayıldım hasretten nasıl uzuluyorum degısırse olumsuz yonde bısıler olursa dıye bıtsede kurtulsak yaa hıc ama hıcc sevmedm askerlıgııı :84:

kız hatırla bende korkuyodum ama gittim gördümya aşkımı inan hiç öyle bişey yok,bizi nasıl özlüyorlar bir görsen içim rahat etti,tam tersi binkat daha bağlanıyolar inansen nerden kapıldın bu paranoyaya kuzum

off yaa bende bu akşam çok kötüyüm hem kızgınım hemde çok özledim bugün annelerini 2 kere aramış beni 1dk bile aramadı yaa

offff daha var mi bu kadar gercektennn

bu şafağa geçen zaman %0 dan beri yani ilk andan beri takip ediyorum inan %11 mucize gibi geliyo,bak sende bunu takip et zamanın daha çabuk geçtiğini görüceksin,işten gelince aç bak hergünün her saniyenin azaldığını görmek biraz huzur verir en azından

offffff varya müthiş olurdu 1 gece sarılıp uyumak ve kokusunu hissetmek yeterdi heralde ..... ama şimdi ancak bolca sıkılmış parfümlü tişörtüyle yetiniyorum:85::85:

yumi..

yuklenicek bisi mi bu?
nerden bulabilirim?

hergun bakma taraftari degilim
gecmez ki ama oyle...

off yaa bende bu akşam çok kötüyüm hem kızgınım hemde çok özledim bugün annelerini 2 kere aramış beni 1dk bile aramadı yaa

337.dönem asker yarenlerinin çıldırma topiğine hoşgeldinizayy bugün ne oldu hepimize böyle yakızlar durun daha 4,5 ayımız var,sağlam kafayla bıraktılar deli olarak bulmasınlar bizicanım şaka bi yana haklısın aradığında söylersin ben onları arama demiyorum ama 2 kez aramana kırıldım bende seni merak ediyordum dersin kırmadan

yumi..

yuklenicek bisi mi bu?
nerden bulabilirim?

hergun bakma taraftari degilim
gecmez ki ama oyle...

canımm inan iyi geliyo bakmak en aından 2 günde bir bak vaay bu kadar saatgeçmiş falan oluyosun
google arama kutusuna 337.dönem şafak sayacı yazınca mynetinki çıkıyo bu o işte istediğin an tıkla yüklemeli değil yani

selam kızlar afakanla bastı bi girip bakiyim foruma dedim herkes benim gibi anlaşılan...biimize oldumu hepimize oluyo galiba... bitmiycek bu alışma dönemi sanırım...

ya yemin törenine gitçekler bişeyler sormak için aramış ama 1dk da olsa beni de arayabilirdi..ayy gerçekten ya bu akşam herkes kötü

offffff varya müthiş olurdu 1 gece sarılıp uyumak ve kokusunu hissetmek yeterdi heralde ..... ama şimdi ancak bolca sıkılmış parfümlü tişörtüyle yetiniyorum:85::85:

bende her gece uyumadan resimlerine bakıyorum,gözlerimi kapatınca sarılarak uyuduğumuz günler geliyo aklıma,sanki yanımdaymış gibi düşüne düşüne uyuyorumbende giydiği bişeyi istedim ne gereği var dedi oduncuğumçorapları var şimdi yanımda onlarada sarılıp uyunmazkii

nasıl soğuk?belki yanında yada arkasında birileri vardır hayatım???

canım yemin törenine gidemiyoruz demiştim ya bu akşam sordum gelemicez kesin demi diye o da kızdı ben zaten üzülüyorum bide sen trip yapııyosun flan dedi yaa ühüü

hahahaha
cok iyi ya!!
boyle biseyin olmasina cok sasirdim!!!

neyse...
insallah otelde o da kalabilir de beraber bol bol vakit geciririz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…