ya yemin törenine gitçekler bişeyler sormak için aramış ama 1dk da olsa beni de arayabilirdi..ayy gerçekten ya bu akşam herkes kötü
selam kızlar afakanla bastı bi girip bakiyim foruma dedim herkes benim gibi anlaşılan...biimize oldumu hepimize oluyo galiba... bitmiycek bu alışma dönemi sanırım...
canım yemin törenine gidemiyoruz demiştim ya bu akşam sordum gelemicez kesin demi diye o da kızdı ben zaten üzülüyorum bide sen trip yapııyosun flan dedi yaa ühüü
ya canım aynı durumdayız hepimiz sana üzülme diyorum yarın benzer bişey oluyo ben üzülüyorum,en iyisi alışmaya çalışmak,mantıklı düşününce diyorum arama imkanları olsa neden aramasınlar düşünsene esra 24 saat aynı adamları görüyolar,aynı muhabbetler dönüyo istemezlermi bizimle konuşmayı bide böyle düşün:44:
ya yemin törenine gitçekler bişeyler sormak için aramış ama 1dk da olsa beni de arayabilirdi..ayy gerçekten ya bu akşam herkes kötü
hahahaha
cok iyi ya!!
boyle biseyin olmasina cok sasirdim!!!
neyse...
insallah otelde o da kalabilir de beraber bol bol vakit geciririz
selam kızlar afakanla bastı bi girip bakiyim foruma dedim herkes benim gibi anlaşılan...biimize oldumu hepimize oluyo galiba... bitmiycek bu alışma dönemi sanırım...
canım
hayrola neden gidemiyorsun
canım yemin törenine gidemiyoruz demiştim ya bu akşam sordum gelemicez kesin demi diye o da kızdı ben zaten üzülüyorum bide sen trip yapııyosun flan dedi yaa ühüü
hiç birimizi aramayınca bende öle düşünüyorum vakti olmamıştır arayamamıştır falan ama annelerini arayıp beni aramayınca sinir oluyorum.sonra böle bi duygusallıkla beni özlemiyo mu diyorum
esracım sırf teselli bul diye bndeki durumu söylüyorum sanırım sadece bugün aramadı senin askerin bnmki 4 gündür aramıo bırak dakikasını saniye bile aramadı meraktan kuduruyorum sen en azından haberdarsın yani diceem şu ki üzme kendini bi açıklaması vardır aramadıysa mutlaka telafi eder:)
gel deryacığım hoşgeldin kaderdaşımevet tam geçti diyoruz alıştık diyoruz bir anda bir özlüyoruz off
canımm hava yağmurlu diye bunlar yemekhanede 1 dklık yemin yapçaklarmış komutan bile olmucakmış.bunlar 800 kişi aralarından 50 60 kişi seçmişler onlar spor salonunda yapçaklarmış ama benim aşkımı seçmemişler bununda şevki gitmiş o kadar heveslendim diyo şimdi böyle oldu diyo o yüzden gelmeyin dedigidemiyoruz
anladım canım balıkesirinde yağmuru başladımı durmaz...üzülme olsun yakın ya çarşı iznine gidersin gene görürsün destek çık sende üzülmein oda heveslenmiştir çok...
ay evet ya ne zor şeymiş yaaa.beynim yoruldu resmen düşünmeken... ya bugün askerim anlattı da önüneki asker telde tartışmış sevgilisimi nişanlısımı onla...bayağı bağırmış sonra sertçe kapamış telefonu gitmiş askerimde tanıyomuş peşinden gitmiş bi bakmış ağlıyomuş hüngür hüngür çocuk değişti abi askere geldim kız değişti demiş askıma...aşkımda beni aradı ağlamaklı biz kvga etmeyelim bak silah verdiler vururum kendimi dio...psikolojisi bozulmuş... yazık ya böle askerdeykende üzmek falan kötü... bizler öle değiliz allahtan kızlar sabırla beliyoruz.bakın biz değişcekler diye krkuyoruz ama aşkımda dioki biz asla değişmiyoruz tersine bağlanıyoruz bi çok askeri nişanlısı falan bıraktı dio. çok üzüldüm yaaa
ay evet ya ne zor şeymiş yaaa.beynim yoruldu resmen düşünmeken... ya bugün askerim anlattı da önüneki asker telde tartışmış sevgilisimi nişanlısımı onla...bayağı bağırmış sonra sertçe kapamış telefonu gitmiş askerimde tanıyomuş peşinden gitmiş bi bakmış ağlıyomuş hüngür hüngür çocuk değişti abi askere geldim kız değişti demiş askıma...aşkımda beni aradı ağlamaklı biz kvga etmeyelim bak silah verdiler vururum kendimi dio...psikolojisi bozulmuş... yazık ya böle askerdeykende üzmek falan kötü... bizler öle değiliz allahtan kızlar sabırla beliyoruz.bakın biz değişcekler diye krkuyoruz ama aşkımda dioki biz asla değişmiyoruz tersine bağlanıyoruz bi çok askeri nişanlısı falan bıraktı dio. çok üzüldüm yaaa
off benmkının de komutanı nışan atmış..bnmkı tam tersıne normal konusuyo sanki benı okdr ozlememıs rahat fln hzlı gecıyo gunler sankı fln dıyo bılmemle ıcımden cıldırıyorum valla aglıyorum burda her dakıka o hc dusunmuyomu acba dıyorumcıldırdım dha gıdelı 2 hfta oldugu halde..nasıl geçicek bana bılmıyorum kızlar off
off benmkının de komutanı nışan atmış..bnmkı tam tersıne normal konusuyo sanki benı okdr ozlememıs rahat fln hzlı gecıyo gunler sankı fln dıyo bılmemle ıcımden cıldırıyorum valla aglıyorum burda her dakıka o hc dusunmuyomu acba dıyorumcıldırdım dha gıdelı 2 hfta oldugu halde..nasıl geçicek bana bılmıyorum kızlar off
kuzum biliyosun benimkide öyle içlerindeki odun askerdede onlarla sonuçtakıyamam sana takma vallahi bak gör geldiğinde anlıcaksın nasıl anlamış olucak kıymetini
şok oldum inanmıyorum ya biz saniyeleri sayıyoruz millete bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?