337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

İnşalah yumim inşlah öyle olrr odun heryerde odun anacm naparsn

ya koptum varya jeton köşeli bugün sen yazmışsınya komutanıda nişan atmış diye,ben silah nişanı anladım ee tabi nişan atıcak komutan bu diyorumhey allahım allah hiç bir seveni ayırmasınn

ya kptum varya jeton köşeli bugün sen yazmışsınya komutanıda nişan atmış diye,ben silah nişanı anladım ee tabi nişan atıcak komutan bu diyorumhey allahım allah hiç bir seveni ayırmasınn

hehe ay yumi çok yaşa emi sen valla güldürdün beni iyi geldi he

aa doğru evet hatırladım o olayı yazık yaa arayamıyorlar düşün kafayı yer insan ulaşamıyolar fln allah hiç bir askere yaşatmasın

ya koptum varya jeton köşeli bugün sen yazmışsınya komutanıda nişan atmış diye,ben silah nişanı anladım ee tabi nişan atıcak komutan bu diyorumhey allahım allah hiç bir seveni ayırmasınn

ayy yumi allahta senı guldursn sekerm aminn allah hç bı sevenı ayırmasn bebısım

sağoll kuzummm benimm.. bizim burdada bi çocuk askerdeyken bunalıma girip intihar etmişti amanınnn ya Allah korusun

aman ya valla allah korusun canım işte hep alttan alıyorum o yzden çok zor gitti askere gidene kadar uğraştım şimdide her aradığında moral vermeye çalışıyorum... çok müsait bunalıma girmeye..Allah hepsini korusun...şu ocak gelsin bakın nası geçcek günler bi bakmışız gelmişler....

ilk günler üzüntüden yemek yemiyodumya şimdide özlemekten yemek yiyesim varyemek yiyemeyenler siz nasıl oldunuz?varmı düzelme?

siz böyle dedikce ben daha fena oluyorum valla, bugün cok kizdim ama daha yarim sene oldu babasini kaybetti, simdi düsündükce cok kötü oluyorum... kim bilir ne yapiyodur

ilk günler üzüntüden yemek yemiyodumya şimdide özlemekten yemek yiyesim varyemek yiyemeyenler siz nasıl oldunuz?varmı düzelme?

hala yiyemiyorum canım ben öle açlık hissi gitsin die iki lokma tamam ekmeği unutum resmen nası severdim

uff valla bende tam tersiii sureklı bıseyler yıyorum kendımı yemege verdım dondugunde yarım dunya olmam ınsalah

siz böyle dedikce ben daha fena oluyorum valla, bugün cok kizdim ama daha yarim sene oldu babasini kaybetti, simdi düsündükce cok kötü oluyorum... kim bilir ne yapiyodur

üzmeyeli kendimizi bizde sinirlere sahibiz sonuçta arada geriliyorz en yakınlarımız onlar onlara patlıyoruz...

hala yiyemiyorum canım ben öle açlık hissi gitsin die iki lokma tamam ekmeği unutum resmen nası severdim

ay canım yaa anlıyorum ilk hafta ben öyleydim,resmen yutamıyodum,ama şimdi biraz açıldı iştahım ekmek bende yemiyorum ama normaldede yemezdim anca böyle haftasonu kahvaltıda falan belki:44:

uff valla bende tam tersiii sureklı bıseyler yıyorum kendımı yemege verdım dondugunde yarım dunya olmam ınsalah

bende yemiyodumya hatırlıyosun şimdi yiyince moralim düzeliyo sanki oyalanıyorumgerçi çok yemiyorum ama vakit geçiyo işte çekirdek,mısır falan ayy aşkımda mısırı çok severbide eski türk filmi izliyorum şimdi mesela kafam dağılıyo azcık

ayy izle izle kafan dagılsn benım sanki hiç ağlıcagım yok alirıza amca öldü az önce yaprak dokumunde smdıde ona aglıyoruz annemle buyur burdan yak yani

şu yaprak dökümünü pek sevmezdim finale denk geldim izlemez olaydım ağla ağla öldüm rahatlaım ama

ayy izle izle kafan dagılsn benım sanki hiç ağlıcagım yok alirıza amca öldü az önce yaprak dokumunde smdıde ona aglıyoruz annemle buyur burdan yak yani

şu yaprak dökümünü pek sevmezdim finale denk geldim izlemez olaydım ağla ağla öldüm rahatlaım ama

aaa unuttum doğru bugün yaprak dökümünün finali vardıııiyiki izlemedim zaten sulugözüm 2 saat ağlardımağlamayın sizdebu arada 45dk.sonra şafağımız atıyo inşallaah

aaa unuttum doğru bugün yaprak dökümünün finali vardıııiyiki izlemedim zaten sulugözüm 2 saat ağlardımağlamayın sizdebu arada 45dk.sonra şafağımız atıyo inşallaah

ayyy ivit ivit haklısın canım şafak 137 olcak allahn ıznıyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…