keşke ben alttan olsaydım ya bak pişman oldum şimdi yaa üfff :2: gerginim dedi ben de üstüne gittim gerginliğini alsaydım keşkeneyse yarın arar inşallah
İnşalah yumim inşlah öyle olrrodun heryerde odun anacm naparsn
ya kptum varya jeton köşeli bugün sen yazmışsınya komutanıda nişan atmış diye,ben silah nişanı anladım ee tabi nişan atıcak komutan bu diyorumhey allahım allah hiç bir seveni ayırmasınn
oluyo canım öle arada yarın arar alırsın gönlünü üzülme sakın
selam kızlaar..bende bunaldım bi giriyim dedim kızlar napıyo diee...ama bugün bunalım günü heralde yaaa
benim aklıma ondan başka bişey gelmezken millet nasıl bırakabiliyo ben anlamıyorumm..pınar altugda da askerdeki kocasından ayrılmıştı yaa..şimdi o geldi aklıma iyi vicdan varmış
ya koptum varya jeton köşeli bugün sen yazmışsınya komutanıda nişan atmış diye,ben silah nişanı anladım ee tabi nişan atıcak komutan bu diyorumhey allahım allah hiç bir seveni ayırmasınn
hehe ay yumi çok yaşa emi sen valla güldürdün beni iyi geldi he
sağoll kuzummm benimm.. bizim burdada bi çocuk askerdeyken bunalıma girip intihar etmişti amanınnn ya Allah korusun
aman ya valla allah korusun canım işte hep alttan alıyorum o yzden çok zor gitti askere gidene kadar uğraştım şimdide her aradığında moral vermeye çalışıyorum... çok müsait bunalıma girmeye..Allah hepsini korusun...şu ocak gelsin bakın nası geçcek günler bi bakmışız gelmişler....
ilk günler üzüntüden yemek yemiyodumya şimdide özlemekten yemek yiyesim varyemek yiyemeyenler siz nasıl oldunuz?varmı düzelme?
siz böyle dedikce ben daha fena oluyorum valla, bugün cok kizdim ama daha yarim sene oldu babasini kaybetti, simdi düsündükce cok kötü oluyorum... kim bilir ne yapiyodur
hala yiyemiyorum canım ben öle açlık hissi gitsin die iki lokma tamam ekmeği unutum resmen nası severdim
uff valla bende tam tersiii sureklı bıseyler yıyorum kendımı yemege verdım dondugunde yarım dunya olmam ınsalah
bende yemiyodumya hatırlıyosun şimdi yiyince moralim düzeliyo sanki oyalanıyorum gerçi çok yemiyorum ama vakit geçiyo işte çekirdek,mısır falan ayy aşkımda mısırı çok sever bide eski türk filmi izliyorum şimdi mesela kafam dağılıyo azcık
ayy izle izle kafan dagılsn benım sanki hiç ağlıcagım yok alirıza amca öldü az önce yaprak dokumunde smdıde ona aglıyoruz annemle buyur burdan yak yani
şu yaprak dökümünü pek sevmezdim finale denk geldim izlemez olaydım ağla ağla öldüm rahatlaım ama
aaa unuttum doğru bugün yaprak dökümünün finali vardıııiyiki izlemedim zaten sulugözüm 2 saat ağlardım ağlamayın sizde bu arada 45dk.sonra şafağımız atıyo inşallaah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?