aaa unuttum doğru bugün yaprak dökümünün finali vardıııiyiki izlemedim zaten sulugözüm 2 saat ağlardım ağlamayın sizde bu arada 45dk.sonra şafağımız atıyo inşallaah
ay atsın atsın şafak zaten ana sayfam yaptım o şafak sayarı bakıp bakıp iç geçiriyorum bu arada annesi aradı şimdi beni aramamış iki gündür merak etmişler bende benide aramadı bi ara 2 dak konuştuk gece eğitimi falan varmış dedim mahsus.... heyecan bastı ayyy
biri beni sustursun yaaa
aynen bende durmadan bakıyorum sayaca,saniyeler geçtikçe mutlu oluyorum
kayınvalideninde sesini duydun demek gece gece:)
ay valla duydum şok da oldum..aman allahtan iyi kadın da kaynana işte belli olmazzzzzzz
ay ağlama canım ya valla bütün biriktirdiklerimiz şimdi çıktı
yaa bu akşam çok kötü oldumaşkımı özledim görmek istiyorum,öpmek,elini tutmak istiyorum,sarılmak istiyorum doya doya
asker yarenlerii ben uyumaya gıdıyorumm..allah rahatlk versn kzlar ..
Tüm şafaklar bıtmeye mahkumdur
bende öyle diyorum canım benimkide çok iyi ama diyorum önemli olan böyle gitmesi bir ömür inşallah hep böyle anlaşırız ya:44:ay kızlar sigarayı azaltmam lazım içiyomusunuz sizde?
hemde nasıl içiyorum görmen lazım abarttım bende bu aralar
aynen yaa slim içiyorum ince yani ama sonuçta sigara sigaradıraşkım gittiğinden beri nasıl içiyorum görsen sigara demişken aklıma geldi orda heran onların içtiği sigara bulunmuyomuş farklı sigara içmekten mafolmuş nasıl öksürüyo ben çarşı iznine giderken götürücem,sizinde aklınızda olsun sigara gönderebilirsiniz kızlar zararlı ama içiyolar sonuçta bari kendi sigaralarını içsinler
ne tesadüf bende:26:inan bazen nefes alamıyorum kokusunu özledim,demekki telefonda konuşmak ne büyük mutlulukmuş şimdi anladım,1 dakika sonra sıra var diyip kapatıyo hasret ikiye katlanıyo off
bnmki gitmeden 1 ay önce bıraktırdı bana sigarayı doğacak çocuklarımız için zararlı sen şimdiden bırak aşkım dedi söz verdirdi bnde bıraktım kendide askerden gelince bırakacakmış bakalım ama bn fena bunalıorum bazen bi tane yakasım gelio sonra verdiğim söz gelio aklıma tutuyorum kendimi inş sizlerde bırakırsınız kızlar gerçekten çok zararlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?