ben geldim herkes gidiyo mu
bn burdayım daha canım hosgeldin
ohh be nasılsın arzucum
bunalım akşamıymış bugun galibaa
iyiyim canım sen nasılsın baya dertliydi bugün herkes bide sanırım herkesin üstüne yaprak dökümü hüznü çökmüş bn izlemedim neyseki askerime kazak örüyorum
ben de iyi sayılırım aşkımın yüzüme silahı çarpmış şişmiş elmacık kemiğinin üstübişey yok dedi ama aklım takıldı ya bi kere..
yaprak dökümünün sonunu izledim ben de ya üzüldüm ali rıza bey amcaya
bana da ögret ben de örmek istiyoruum
off yaa bende bu akşam çok kötüyümhem kızgınım hemde çok özledim bugün annelerini 2 kere aramış beni 1dk bile aramadı yaa
hadi ya geçmiş olsun canım üzüldüm takma kafana diyemicem senin yerinde olsam bnde takardım çünkü.:2:
öğretiiimde ör ii oluo zamanda geçio hemen
ben pek beceriksizimdir ögretsen de yapamam ya
askere gitmeden önce aşkım atkısını arıyomuş evde, annanesi de ne arıyosun senin kız örsün göndersin bi tane demiş
şart oldu yapmak gözüne girmem lazım ailesininacaba alsam hazır örgülerden kessem markasını anlarlar mı
yaparsın yaparsın becerirsin atkı örmekte ne var hem bak kaynananın gözünede girersinsevgilinde sevinir sonuçta onun için emek harcıosun el işi göz nuru diye boşa dememişler
geldim ve gidiyorum kızlarr...yazmak hiç içimden gelmiyorr:97:...yazarken askerimin yokluğunu daha çok hissediyorumm:84:
kısa bi yazı okudum biraz moralim düzeldi,sizinle paylaşmak istedim...bitsin şafaklar gelsin askerler
Hasan diye kimi kimsesi olmayan birisi askere gitmis. Arkadaslari aileleriyle konusuyor,ailelerinden para felan istiyormus fakat bizim Hasan telefon acacak kimsesi olmadigi için oturmus ALLAH’u tealaya mektup yazmis.’ALLAH’im durum sana ayan beyan, kimsem yok biliyosun,ne olur bana 200 milyon.
Hasan kapatmis zarfi yazmis ustune ‘Hasandan Rabbine’ Atmis postayaHasanin mektubu tabi asker mektubu incelenir subaylar bi bakmislar birliklerinde gariban asker. Subayin birisi ‘bizim birlikte böyle gariban askerlerde mi vardi. Subaylar çikin paralari’ demis.
>200 milyon cikmamis 150 milyon çikmis. Koymuslar zarfa yazmislar ‘Rabbinden Hasana’… Aslanim Hasan almis zarfi bakmis 150 milyon.
Oturmus ALLAH’u tealaya 2. mektubu dösemis.’ALLAH’im mektubunu aldim çok tesekkur ederim. Simdi sana bi adres verecem parayi bundan sonra oraya gonder. Zira bu i… subaylar içinden caliyo……. ))
ayy gaza getirdin şimdi beni nasıl yapıyosun sen ne renkk
ben baya iyiym örgü konusunda kaza örüyorum lacivert kollarının ucu ve yakası gri baklava deseni koydum bide oda gri çok güzel oluo bi kaç gündür örüorum işte baya bitmek üzere kolları kaldı sadece bi kaç günde onuda hallederim
ayy ne güzel güle güle kullansın
yollucak mısın gelince mi verceksinn
gelince veririm yollarsam kızar fln o şimdi bazen dengesiz davranıo kızdıracak bişi yapmamalıyım
ben yollamak istiyorum bişeyler kızmaz herhalde
gitmeden askerdeyken sana para yollicam demiştim saçmalama demişti ama benim ne kadar inatçı olduğumu unuttu tabi, en sonunda kabul etti, tamam yolla zaten ne dersem dinlemiceksin beni dedi
ama önce iş bulmam lazım tabi orası ayrı mesele
ya bnmki asla kabul etmio katır inadı var onda gerçi bnde çalışmıorum o yüzden o bana gönderir bnden almaz para
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?