337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

iyiyim canım sen nasılsın baya dertliydi bugün herkes bide sanırım herkesin üstüne yaprak dökümü hüznü çökmüş bn izlemedim neyseki askerime kazak örüyorum

ben de iyi sayılırım aşkımın yüzüme silahı çarpmış şişmiş elmacık kemiğinin üstü bişey yok dedi ama aklım takıldı ya bi kere..

yaprak dökümünün sonunu izledim ben de ya üzüldüm ali rıza bey amcaya

bana da ögret ben de örmek istiyoruum

hadi ya geçmiş olsun canım üzüldüm takma kafana diyemicem senin yerinde olsam bnde takardım çünkü.:2:

öğretiiimde ör ii oluo zamanda geçio hemen

hadi ya geçmiş olsun canım üzüldüm takma kafana diyemicem senin yerinde olsam bnde takardım çünkü.:2:

öğretiiimde ör ii oluo zamanda geçio hemen

ben pek beceriksizimdir ögretsen de yapamam ya
askere gitmeden önce aşkım atkısını arıyomuş evde, annanesi de ne arıyosun senin kız örsün göndersin bi tane demiş
şart oldu yapmak gözüne girmem lazım ailesinin acaba alsam hazır örgülerden kessem markasını anlarlar mı

Son düzenleme:
geldim ve gidiyorum kızlarr...yazmak hiç içimden gelmiyorr:97:...yazarken askerimin yokluğunu daha çok hissediyorumm:84:

kısa bi yazı okudum biraz moralim düzeldi,sizinle paylaşmak istedim...bitsin şafaklar gelsin askerler
Hasan diye kimi kimsesi olmayan birisi askere gitmis. Arkadaslari aileleriyle konusuyor,ailelerinden para felan istiyormus fakat bizim Hasan telefon acacak kimsesi olmadigi için oturmus ALLAH’u tealaya mektup yazmis.’ALLAH’im durum sana ayan beyan, kimsem yok biliyosun,ne olur bana 200 milyon.

Hasan kapatmis zarfi yazmis ustune ‘Hasandan Rabbine’ Atmis postayaHasanin mektubu tabi asker mektubu incelenir subaylar bi bakmislar birliklerinde gariban asker. Subayin birisi ‘bizim birlikte böyle gariban askerlerde mi vardi. Subaylar çikin paralari’ demis.

>200 milyon cikmamis 150 milyon çikmis. Koymuslar zarfa yazmislar ‘Rabbinden Hasana’… Aslanim Hasan almis zarfi bakmis 150 milyon.

Oturmus ALLAH’u tealaya 2. mektubu dösemis.’ALLAH’im mektubunu aldim çok tesekkur ederim. Simdi sana bi adres verecem parayi bundan sonra oraya gonder. Zira bu i… subaylar içinden caliyo……. ))

yaparsın yaparsın becerirsin atkı örmekte ne var hem bak kaynananın gözünede girersin sevgilinde sevinir sonuçta onun için emek harcıosun el işi göz nuru diye boşa dememişler

yaparsın yaparsın becerirsin atkı örmekte ne var hem bak kaynananın gözünede girersin sevgilinde sevinir sonuçta onun için emek harcıosun el işi göz nuru diye boşa dememişler

ayy gaza getirdin şimdi beni nasıl yapıyosun sen ne renkk

hehe güzelmişşş
yarın görüşürüz artık canım:80:

ayy gaza getirdin şimdi beni nasıl yapıyosun sen ne renkk

ben baya iyiym örgü konusunda kaza örüyorum lacivert kollarının ucu ve yakası gri baklava deseni koydum bide oda gri çok güzel oluo bi kaç gündür örüorum işte baya bitmek üzere kolları kaldı sadece bi kaç günde onuda hallederim

ayy ne güzel güle güle kullansın
yollucak mısın gelince mi verceksinn

gelince veririm yollarsam kızar fln o şimdi bazen dengesiz davranıo kızdıracak bişi yapmamalıyım

ben yollamak istiyorum bişeyler kızmaz herhalde
gitmeden askerdeyken sana para yollicam demiştim saçmalama demişti ama benim ne kadar inatçı olduğumu unuttu tabi, en sonunda kabul etti, tamam yolla zaten ne dersem dinlemiceksin beni dedi
ama önce iş bulmam lazım tabi orası ayrı mesele

Son düzenleme:

ya bnmki asla kabul etmio katır inadı var onda gerçi bnde çalışmıorum o yüzden o bana gönderir bnden almaz para

ya bnmki asla kabul etmio katır inadı var onda gerçi bnde çalışmıorum o yüzden o bana gönderir bnden almaz para

şu erkekler para meselesini çok gurur yapıyolar ya sinir oluyorummm
ben de yollicam dedim ama harcamıcakmıs onu benim için biriktircekmiş, aman iyi biriktir dedim ben de bi işe yarasın o zaman. hayatta harcamaz eminim..

ayy ben bu arada yarın iş görüşmesine gidicem inşallah olur artık kaç aydır iş arıyoruum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…