337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

ayy ne güzel ben bi kere demiştim herkesin şarkısı var bizim niye şarkımız yok diyee
bizim şarkımız yok ama rubaimiz varr dedii

Son düzenleme:

uyuzsun lan uyuzum lenalemsiniz koptumiyiyim canım topiğe geldim daha iyi oldum

ayy ne güzel ben bi kere demiştim herkesin şarkısı var bizim niye şarkımız yok diyee
bizim şarkımız yok ama rubaimiz varr dedii

rubai ne kuzum?dur bende anlatiyim nasıl şarkımız oldu odunumla:dedimki aşkım annem dediki sizi şarkınız yokmu bende ben ona hastalıkta sağlıktayı söylüyorum ama onun haberi yok dedim annemde öyle şey olurmu o zaman sizin şarkınız olmuş olmuyo dedi bunu duyunca iyi hadi bakalım o şarkı bizim olsun dedi zoraki yani

uyuzsun lan uyuzum lenalemsiniz koptumiyiyim canım topiğe geldim daha iyi oldum

ay geldiğiniz iyi oldu ya valla sıkılıtyoudm işler de bitti ay başı olkunca pek giremem ama bugün giriyorum benm herif aramadı ya arar belki

ay geldiğiniz iyi oldu ya valla sıkılıtyoudm işler de bitti ay başı olkunca pek giremem ama bugün giriyorum benm herif aramadı ya arar belki

ay citl yarın yeniyılya içim nasıl buruk,onlar orda biz burdabari komutanlar erkenden yatırmasa yılbaşı sonuçta eğlenseler biraz

kuzummmmm hos geldınnn
onun bana söyledigi sarkı
Candan ercetin - hayranım sana | İzlesene.com
(her zaman sabrıma hayrandır cok dile getirmez ama)
benım ona söyledıgım sarkı(o bilmez bunu ama)

Rafet el roman - yana yakila | İzlesene.com

ve bızım sarkımızda
biz aşkı meleklerden caldık
bırbırımıze sımsıkı bağlandıkk...

Burcu güneş biz aşkı meleklerden çaldık | İzlesene.com

bi şiir türü tatlımm

Sevgili, seninle ben pergel gibiyiz:
İki başımız var, bir tek bedenimiz.
Ne kadar dönersem döneyim çevrende:
Er geç baş başa verecek değil miyiz?

ah o zaman biz uzaktık bunu okur okur ağlardım, şimdi de okuyorum devamlı

ben de yapicam senin gibi bi şarkımız olsun artık,başlim araştırmalara iletirim sonra kendisine bu bizim şarkımız diye

hoşbulduk bebeğimm:13:şarkılarınız süpermişş,bu aralar hani ferhat göçerin vefası eksik yarim şarkısı varya onun bir girişi var'TEPEDEN TIRNAĞA AŞIĞIM SANA'...bu sözü duyunca hemen aklıma yüzü geliyo ağlıyorumdün gecede uyumadan telefondaki resimlerden onun gözlerini ayrı bir resim yaptım elimde baka baka uyumuşum,annem diyo yeter damadımın gözüne bişey olucak allah korusun aklını bozdun çocuğun gözleriyle nazarın değicek diyobu arada şarkıyı dinledim güzelmiş kızlar:13:

ay çok hoşuma gitti harikasınız yaabul hayatım bul olsun bir şarkınız benim gibi zorla kabul ettir

walla hasta ruhluyuzzzzz....
Allah hepsini nazardan korusunn

ay çok hoşuma gitti harikasınız yaabul hayatım bul olsun bir şarkınız benim gibi zorla kabul ettir

mustafa ceceli-yağmur ağlıyor onuda dinleyin süper hatta şimdi açın dinleyin şekerler:81::81:

Sevgili, seninle ben pergel gibiyiz:
İki başımız var, bir tek bedenimiz.
Ne kadar dönersem döneyim çevrende:
Er geç baş başa verecek değil miyiz?

ben bunu begendiiiii çok anlamlıymış

walla hasta ruhluyuzzzzz....
Allah hepsini nazardan korusunn

hasta ruhluyuzzay delyshe geçende ne oldu bak anlatmayı unuttum size,aşkımın asker arkadaşı,onun sözlüsü ben fln buluştuk kıza dedimki ay ne kadar zor dimi ağla,üzül mafolduk dedim kız dediki yoo ben 1 damla ağlayıp üzülmedim nolucakki askerlik işte olan bişey dedianaa dedim biz ne kadar düşkün ve hassasız dimi kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…