citl şarkıyı dinledim,bütün içim karardı yanişaka canım güzelmiş teşekkkürler ee sizin şarkınız ne aşkınızla kızlar?bizim mustafa ceceli-hastalıkta sağlıkta ve benim ona söylediğim bir diğer şarkı;-yemyeşil bir deniz senin gözlerin...ee hadi sıra sizde?
Çok iyiyim kuzum dün soğuk davrandım sabah saat 10da aradı ilk kez normalde akşamcıyım ben neyin var senn diye yaaaaaa dedim böle aratırımanlattım neden soğuk oldumu ne uyuzsun lan dedi uyuzum lennnnnn dedim sen nasılsın canm
ayy ne güzel ben bi kere demiştim herkesin şarkısı var bizim niye şarkımız yok diyee
bizim şarkımız yok ama rubaimiz varr dedii
Nurettin Rençber - Aşk Sana Benzer | İzlesene.com bak bunu dinle bide bunla mektubu yazmayı deneYUMİ, NUR sizde dinleyin yorum yapın hadi. bu arada hemşom hoşgeldin :)
uyuzsun lan uyuzum lenalemsiniz koptum iyiyim canım topiğe geldim daha iyi oldum
Nurettin Rençber - Aşk Sana Benzer | İzlesene.com bak bunu dinle bide bunla mektubu yazmayı deneYUMİ, NUR sizde dinleyin yorum yapın hadi. bu arada hemşom hoşgeldin :)
tamam dinlicem bunuda şimdi hemşom,bu seferde içim kararırsa öldürürüm sizi
ay geldiğiniz iyi oldu ya valla sıkılıtyoudm işler de bitti ay başı olkunca pek giremem ama bugün giriyorum benm herif aramadı ya arar belki
citl şarkıyı dinledim,bütün içim karardı yanişaka canım güzelmiş teşekkkürler ee sizin şarkınız ne aşkınızla kızlar?bizim mustafa ceceli-hastalıkta sağlıkta ve benim ona söylediğim bir diğer şarkı;-yemyeşil bir deniz senin gözlerin...ee hadi sıra sizde?
hb hayatım yaaaa çok güzel bisimde şarkımız varbiras nostaljik ama gülü susuz beni aşksız bırakma:84::84::84::84:
rubai ne kuzum?dur bende anlatiyim nasıl şarkımız oldu odunumla:dedimki aşkım annem dediki sizi şarkınız yokmu bende ben ona hastalıkta sağlıktayı söylüyorum ama onun haberi yok dedim annemde öyle şey olurmu o zaman sizin şarkınız olmuş olmuyo dedi bunu duyunca iyi hadi bakalım o şarkı bizim olsun dedi zoraki yani
kuzummmmm hos geldınnn
onun bana söyledigi sarkı
Candan ercetin - hayranım sana | İzlesene.com
(her zaman sabrıma hayrandır cok dile getirmez ama)
benım ona söyledıgım sarkı(o bilmez bunu ama)
Rafet el roman - yana yakila | İzlesene.com
ve bızım sarkımızda
biz aşkı meleklerden caldık
bırbırımıze sımsıkı bağlandıkk...
Burcu güneş biz aşkı meleklerden çaldık | İzlesene.com
bi şiir türü tatlımm
Sevgili, seninle ben pergel gibiyiz:
İki başımız var, bir tek bedenimiz.
Ne kadar dönersem döneyim çevrende:
Er geç baş başa verecek değil miyiz?
ah o zaman biz uzaktık bunu okur okur ağlardım, şimdi de okuyorum devamlı
ben de yapicam senin gibi bi şarkımız olsun artık,başlim araştırmalara iletirim sonra kendisine bu bizim şarkımız diye
hoşbulduk bebeğimm:13:şarkılarınız süpermişş,bu aralar hani ferhat göçerin vefası eksik yarim şarkısı varya onun bir girişi var'TEPEDEN TIRNAĞA AŞIĞIM SANA'...bu sözü duyunca hemen aklıma yüzü geliyo ağlıyorumdün gecede uyumadan telefondaki resimlerden onun gözlerini ayrı bir resim yaptım elimde baka baka uyumuşum,annem diyo yeter damadımın gözüne bişey olucak allah korusun aklını bozdun çocuğun gözleriyle nazarın değicek diyo bu arada şarkıyı dinledim güzelmiş kızlar:13:
ay çok hoşuma gitti harikasınız yaabul hayatım bul olsun bir şarkınız benim gibi zorla kabul ettir
ay çok hoşuma gitti harikasınız yaabul hayatım bul olsun bir şarkınız benim gibi zorla kabul ettir
walla hasta ruhluyuzzzzz....
Allah hepsini nazardan korusunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?