337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

daisy24 naptınız sevgilinle konustunmu olayı halletinmi

ruhsuz kız odunmuş ay hayatım oda tammm

şimdiki favori hatta Allahım nasip ederse düğün şarkımız une belle histoire adımın adını bilmiyom şarkı adıda doğrudur inşallah

hee yaaaa..
her an aklımda ama o kızda biraz rol kesiyo gibi geldi...
Yani sözlün bide beee bende daha nisan söz bi cacık yok.Canımdan kıskanıyorum

ruhsuz kız odunmuş ay hayatım oda tammm

dimi ya şaşırdım kaldım valla,mutlaka oda seviyordur ama ne kadar rahatlar ya keşke bizde biraz öyle olabilseydik kızlaaaar şimdi size aşkıma yazdığım son şiirimi yazıcam yorum yapın ama gülmeyinn

dimi ya şaşırdım kaldım valla,mutlaka oda seviyordur ama ne kadar rahatlar ya keşke bizde biraz öyle olabilseydik kızlaaaar şimdi size aşkıma yazdığım son şiirimi yazıcam yorum yapın ama gülmeyinn

yaz hayatım bekliyorum

Son düzenleme:
Gözleri gökkuşağının en güzel yeşili...Öyle güzel yansımışki ömrüme baktığım her yer yeşil artık...
Saçları kumral pencerelerim benim;her telinden güneş sızıyor yüreğime...
Dünyanın tüm güzelliklerine değişmeyeceğim gülüşü var birde...
Ellerimi tuttuğunda üzerime aşık yağmurlar türkü türkü yağar;mevsim zaten hep bahar...
Kalbim çehresinin her haline sessizce şiirler yazar...
Kelepçeliyim yüreğine,içimde sadece onun bitmeyecek derin sevdası...
Ve'göklerin hanı'sevdiğim adamın isminin anlamı...

İŞTE BUNU YAZDIM AŞKIMA

wayyy yavrumm wayyyyy. cok guzel olmusssss kızzz....
eniste bayılır artık.

dur kıız bende sazımı alayım arkadan calayım sen şiiri oku

ayy çok güzelllll

YUMİ YUMİ YUMİ :13: OLMUŞ KUZUMM HEMDE ÇOK GÜZEL ÇÜNKÜ SENİN HİSSETTİKLERİN ONLAR...

wayyy yavrumm wayyyyy. cok guzel olmusssss kızzz....
eniste bayılır artık.

dur kıız bende sazımı alayım arkadan calayım sen şiiri oku

durun gaza geldim bişey daha yazıcam,bigün ona çok kızgınken yazmıştım görünce bayılmıştı aha durun yazıyom

GİTME DE...
Ben gidersem,sana dokunurken aşkla titreyen ellerimde gider hissizleşirsin;
Giderken sana yazdığım;seni böyle özel kılan tüm sözlerimide alır giderim;boş ve sıradan olursun...
Yanındayken bilmediğin kıymetim çaresizce keşkelere dönüşür dilinde...
Benden öte hiç bir göz bu kadar gerçek bakamaz sana;yalan gözlerde kör olursun...
Ben gidersem hislerimde gider...;
Dilimden ve yüreğimden aşk dilenirsin...
Tutku tehditlerimdi bunlarda işte...Tek bir çare kaldı ikimize;
Derin derin bak gözlerime ve'gitme'de...

işte bu

çok beğendim çok hoş çok güzel. keşke şiir yazma gibi kabiliyetim olsa ben de mektuba bi iki satır içimden geleni en güzel şekilde döktürsem

YUMİ sen neymişin be harikasın kız

YUMİ YUMİ YUMİ :13: OLMUŞ KUZUMM HEMDE ÇOK GÜZEL ÇÜNKÜ SENİN HİSSETTİKLERİN ONLAR...

çok beğendim çok hoş çok güzel. keşke şiir yazma gibi kabiliyetim olsa ben de mektuba bi iki satır içimden geleni en güzel şekilde döktürsem

YUMİ sen neymişin be harikasın kız

saolun canlarım,neslim benimde yeteneğim yok içimden geleni yazıyorum kuzum sende dene süper şeyler çıkar ortaya:13:

kızlaaar şair olmuşsunuz görüşmeyelii :)) çok güzelleer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…