337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

bizde yok valla hiç hazırlık falan... burda yılbaşı kutlama diye bi adette yok zaten... benim eşim de hiç sevmezdi...

inş. barışırsın belki sen yanlış anlamıştaolabilrisin ya bekle ya aşkım aradı 3 dk konustuk

Çatlak yaaaaaaa az yokum nikotin molasııııııııı

varyaa vallahi ben çok beğendim süpersin bunu yaz kağıda geldiğinde aşkına ver şok olsunnnn

YUMİİİ mektubun en sonuna yazacağım bi cümle buldum bak güzel mi ok ?

"Niye bu kadar özlüyorsun diye sorma!.. Tarifi olsaydı Mecnun anlatmaz mıydı kavurucu çöllerde Leylasına Yanarken...." nasıl?

bu topicteki herkesin maşllahı var canım...harikasınızzz

YUMİİİ mektubun en sonuna yazacağım bi cümle buldum bak güzel mi ok ?

"Niye bu kadar özlüyorsun diye sorma!.. Tarifi olsaydı Mecnun anlatmaz mıydı kavurucu çöllerde Leylasına Yanarken...." nasıl?

çok ciddiyim süper,iyide biz topik olarak mehmet coşkundenize rakipmişizde haberimiz yokmuş

nasıl yaaa..gerçekten mi...
ne zaman yzdın ki...
ben önceden biliyodum bu şiiri
daha önce bi yerde yayınladın mı peki...

aa töbe töbe yemin ederimki ben yazdım,sadece aşkımın göreceği bir blogda yayınlandı çalındımı yoksahemen söyle nerde gördünvallaha dava açarım

inş. barışırsın belki sen yanlış anlamıştaolabilrisin ya bekle ya aşkım aradı 3 dk konustuk

AYYYY Çok sevindim senin adına benide geçen hafta günde 3-4 kere ariyodu hatta onu kaybedenler bulmak icin ilk telefon klubesinin oldugu yerlere bakiyorlarmıs :)

Bilmiyorum nolcak ararsa daha ılımlı konuşup,konuyu çözmeye çalışacağım aşk kolay bulunmuyor ama bitirmesi çok kolay oluyor ...ben yine elimden geleni yapacağım .

kız şiirim çalınmış galba koşunmaibeyaz ben gördüm bu şiiri galba diyo ya ben meşhur oldum yada şiirim çalındı

çok ciddiyim süper,iyide biz topik olarak mehmet coşkundenize rakipmişizde haberimiz yokmuş

ozaman bu şiirde senin yumi..
bunlar benim nette gezerken rastladığım beğendiğim şiirler...
defterden yazdım bi mısrasını...

Sıcaklığında yandığım soğuğunda üşüdüğüm nisanımsın sen benm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…