Slm cilt sorduğun için çok teşekküler foruma bakmıcam üzülüyorum dedim ama dayanamadım yazışmalarınızı okuyorum
Beni aramadı gecen cuma ayrılmıştık ararsa tabiki söylicem aramazsada böylece bittiğiyle kalacak.
biraz önce kız arkadaşımla konuştum;geçen cuma onu aramış beni çok sevdiğini ve döndüğünde evleneceğini söylemiş bilmiyorum kafam çok karışık beklemekteyim
süpermiş kızlar,biimkilerde şu anda mutfakta kabak tatlısı,zeytinyağlı dolma fln yapıyolar bende yardım etmek yerine sizinle konuşuyorum burdaaz sonra kafama terliği yicem 2011 bizim yılımız olucak kızlar bide dünde sordum bilen yoktu 339.lar ne zaman gidiyo?339.dönem yarenlerini bekliyorum heycanla artistik yapıcam nene oldukya artık
Evimin direği,mutluluğumun mimarisin
Ricamsın tanrımdan,lütüfsun bana
Canıma can katan,ebedi sahıbimsin kıyamete kadar
Ayrılmam senden,gücüm mü var kolsuz kanatsız kalmaya...
Nasipim,kaderim.kısmetimsin sonsuza kadar.....
da da da dammmmm şımdı yazdımmm askımın adının bas harfleri ile
gülenii furururumm hea
YUMİİİ mektubun en sonuna yazacağım bi cümle buldum bak güzel mi ok ?
"Niye bu kadar özlüyorsun diye sorma!.. Tarifi olsaydı Mecnun anlatmaz mıydı kavurucu çöllerde Leylasına Yanarken...." nasıl?
ayy ben de hakketten sen yazdın sandın...
hoşgeldin canım ee ne güzel gelişmeler olmuş daha neden üzülüyosun?
YUMİİİ mektubun en sonuna yazacağım bi cümle buldum bak güzel mi ok ?
"Niye bu kadar özlüyorsun diye sorma!.. Tarifi olsaydı Mecnun anlatmaz mıydı kavurucu çöllerde Leylasına Yanarken...." nasıl?
canım gerçektende ben yazdım onu?anlamadımki:26:
çok ciddiyim süper,iyide biz topik olarak mehmet coşkundenize rakipmişizde haberimiz yokmuş
nasıl yaaa..gerçekten mi...
ne zaman yzdın ki...
ben önceden biliyodum bu şiiri
daha önce bi yerde yayınladın mı peki...
inş. barışırsın belki sen yanlış anlamıştaolabilrisin ya bekle ya aşkım aradı 3 dk konustuk
çok ciddiyim süper,iyide biz topik olarak mehmet coşkundenize rakipmişizde haberimiz yokmuş
YUMİİİmektubumun sonuna yazacağım cümleme yorum yapmadınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?