kızlaaar şair olmuşsunuz görüşmeyelii :)) çok güzelleer
GİTME DE...
Ben gidersem,sana dokunurken aşkla titreyen ellerimde gider hissizleşirsin;
Giderken sana yazdığım;seni böyle özel kılan tüm sözlerimide alır giderim;boş ve sıradan olursun...
Yanındayken bilmediğin kıymetim çaresizce keşkelere dönüşür dilinde...
Benden öte hiç bir göz bu kadar gerçek bakamaz sana;yalan gözlerde kör olursun...
Ben gidersem hislerimde gider...;
Dilimden ve yüreğimden aşk dilenirsin...
Tutku tehditlerimdi bunlarda işte...Tek bir çare kaldı ikimize;
Derin derin bak gözlerime ve'gitme'de...
işte bu
GİTME DE...
Giderken sana yazdığım;seni böyle özel kılan tüm sözlerimide alır giderim;boş ve sıradan olursun...
Benden öte hiç bir göz bu kadar gerçek bakamaz sana;yalan gözlerde kör olursun...
işte bu
yumiiii ne yetenekliymişsin kızz
gelene kadar yaz şiirleri kitap gibi olsunn
kız sende iş var
gel kız yayın evi bulalım bunları bastıralım...
kar ı kırışalımm
bende yazcak kapasite varmı bi bakmak lazım
hiç yazmadım daha once aksam bı denerım yazarım buraya
ay ben hiç yazamam ya gaza geldin kız yumi tüm kitap marketlerde yeni çıktı 2011
valla yazıyorum hep diyorum içimdeki yeteneği ortaya çıkardın senteşekkür ederim çok güzel yazıyosun çok hoşuma gidiyo diyo odunumda bende diyorum hakkını yememek lazım sende aşkla bakmaya doyamıyosun ama bana değil playstationuna kızlaar bu arada yarın yeniyıl evdemisiniz neler yapıcaksınız anlatın bakalım?
valla yazıyorum hep diyorum içimdeki yeteneği ortaya çıkardın senteşekkür ederim çok güzel yazıyosun çok hoşuma gidiyo diyo odunumda bende diyorum hakkını yememek lazım sende aşkla bakmaya doyamıyosun ama bana değil playstationuna kızlaar bu arada yarın yeniyıl evdemisiniz neler yapıcaksınız anlatın bakalım?
Yumi mütevazi olmayetenek var sende ama dedine katılıyorum bizi ormantik yaptı bunlar yaaaaa ben hiç anlamazdım böle şelerden ayyyyyy yanımda olsada sıksam yanacıklarını gıcık olurdu ama ne datlı olurduuuuuuuu
vallahi gaza geldimaşkımdan başka kimseyle paylaşmam şiirlerimi sizi çok seviyorumda ondan yazdım,görende attila ilhan sanıcak beni kimseyle paylaşmıyorumya DELYSHE eveet bugün yaz ne olur merak ediyorum hadi şiir denemesi yapıp yazın akşam noluuur içimizdeki yeteneği çıkaralım topiktee
Citl biz delyshe ile basıyoruz kitabı kara senide ortak ederizayrıca sende dene bakalım neler çıkıcakk
daisy24 naptınız sevgilinle konustunmu olayı halletinmi
o playstation günleri yüzünden unutuldugum aklıma geldi bir an neysee
ben evdeyim valla yatarak geçiririm muhtemelen, belki victoria secretı izlerimm
sorma bacıjımm.dayım aradı illa orduevınde yer ayırttık diye gelmıcem falan dedım.bana ne geleceksın o kadar dedi teli kapattı.Aşkım askerde ya içime sinmez onuda geçtim alkollu sonuçta ordu evleri benim ki kafaya takar....
bugunde dayım aradı yer kalmamış ay ne üzüldümm ne üzüldümm
iş çıkısı hindi alıcammmm evdeyım PTT edecegim en kralından..herkese tavsiye:90:
Slm cilt sorduğun için çok teşekküler foruma bakmıcam üzülüyorum dedim ama dayanamadım yazışmalarınızı okuyorum
Beni aramadı gecen cuma ayrılmıştık ararsa tabiki söylicem aramazsada böylece bittiğiyle kalacak.
biraz önce kız arkadaşımla konuştum;geçen cuma onu aramış beni çok sevdiğini ve döndüğünde evleneceğini söylemiş bilmiyorum kafam çok karışık beklemekteyim
saol bebişim valla gördüm göreli adımı leyla veya aslı diye değiştirmeyi düşünüyorum benimkinde sıkıcak yanak yok çok zayıf ay iyiki varsınız sizinle olunca keyfim yerine geliyo valla eee yılbaşı planınızı anlatıyodunuzz?
GİTME DE...
işte bu
delyshe süper olmuş yer olmaması valla en güzeli ailnle evde olmak bakalım bizimkiler napıcak bence pasta-kola falan ufak bir kutlama yaparlar çünkü biz ordayken arkadaşı balon fln almıştı dedi yılbaşı için aldım bunları,yılbaşından sonra şafak dahabi hızlı atıcak bakın görün
Yumi hayatım ben evde olcam biz daha doğrusu kızlarla beraber altı kızız bitanem olmadan tadı olmaz hiçbişeyin ama sabah aradığında ben limon sıkarım yılbaşına merak etme dedi yuhhhh didimmmm :76::76:
evdeyiz şekerim biz yaww 1 doğum günüm yılbaşında kutlarıs yawww aşkımda yok valla evde yemek sefası neler hazırlar bizimkiler valla siz olunca içim kaynıyo ya sizleri seviyorum kıslar benmki tombiş ya ooyy sıkıyorum arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?