337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

yumiiii ne yetenekliymişsin kızz
gelene kadar yaz şiirleri kitap gibi olsunn

kız sende iş var
gel kız yayın evi bulalım bunları bastıralım...
kar ı kırışalımm

bende yazcak kapasite varmı bi bakmak lazım
hiç yazmadım daha once aksam bı denerım yazarım buraya

ay ben hiç yazamam ya gaza geldin kız yumi tüm kitap marketlerde yeni çıktı 2011

yumiiii ne yetenekliymişsin kızz
gelene kadar yaz şiirleri kitap gibi olsunn

valla yazıyorum hep diyorum içimdeki yeteneği ortaya çıkardın senteşekkür ederim çok güzel yazıyosun çok hoşuma gidiyo diyo odunumdabende diyorum hakkını yememek lazım sende aşkla bakmaya doyamıyosun ama bana değil playstationunakızlaar bu arada yarın yeniyıl evdemisiniz neler yapıcaksınız anlatın bakalım?

kız sende iş var
gel kız yayın evi bulalım bunları bastıralım...
kar ı kırışalımm

bende yazcak kapasite varmı bi bakmak lazım
hiç yazmadım daha once aksam bı denerım yazarım buraya

ay ben hiç yazamam ya gaza geldin kız yumi tüm kitap marketlerde yeni çıktı 2011

vallahi gaza geldimaşkımdan başka kimseyle paylaşmam şiirlerimi sizi çok seviyorumda ondan yazdım,görende attila ilhan sanıcak beni kimseyle paylaşmıyorumyaDELYSHE eveet bugün yaz ne olur merak ediyorum hadi şiir denemesi yapıp yazın akşam noluuur içimizdeki yeteneği çıkaralım topiktee
Citl biz delyshe ile basıyoruz kitabı kara senide ortak ederizayrıca sende dene bakalım neler çıkıcakk

Yumi mütevazi olma yetenek var sende ama dedine katılıyorum bizi ormantik yaptı bunlar yaaaaa ben hiç anlamazdım böle şelerden ayyyyyy yanımda olsada sıksam yanacıklarını gıcık olurdu ama ne datlı olurduuuuuuuu

o playstation günleri yüzünden unutuldugum aklıma geldi bir an neysee

ben evdeyim valla yatarak geçiririm muhtemelen, belki victoria secretı izlerimm

sorma bacıjımm.dayım aradı illa orduevınde yer ayırttık diye gelmıcem falan dedım.bana ne geleceksın o kadar dedi teli kapattı.Aşkım askerde ya içime sinmez onuda geçtim alkollu sonuçta ordu evleri benim ki kafaya takar....
bugunde dayım aradı yer kalmamış ay ne üzüldümm ne üzüldümm
iş çıkısı hindi alıcammmm evdeyım PTT edecegim en kralından..herkese tavsiye:90:

saol bebişim valla gördüm göreli adımı leyla veya aslı diye değiştirmeyi düşünüyorumbenimkinde sıkıcak yanak yok çok zayıfay iyiki varsınız sizinle olunca keyfim yerine geliyo vallaeee yılbaşı planınızı anlatıyodunuzz?

ben yazmaamda sizin kitapları satarım millete dürtükler alın yeni çıktı kaç bin sattık derim zorla satarımmm

daisy24 naptınız sevgilinle konustunmu olayı halletinmi

Slm cilt sorduğun için çok teşekküler foruma bakmıcam üzülüyorum dedim ama dayanamadım yazışmalarınızı okuyorum
Beni aramadı gecen cuma ayrılmıştık ararsa tabiki söylicem aramazsada böylece bittiğiyle kalacak.
biraz önce kız arkadaşımla konuştum;geçen cuma onu aramış beni çok sevdiğini ve döndüğünde evleneceğini söylemiş bilmiyorum kafam çok karışık beklemekteyim

o playstation günleri yüzünden unutuldugum aklıma geldi bir an neysee

ben evdeyim valla yatarak geçiririm muhtemelen, belki victoria secretı izlerimm

delyshe süper olmuş yer olmaması vallaen güzeli ailnle evde olmak bakalım bizimkiler napıcak bence pasta-kola falan ufak bir kutlama yaparlar çünkü biz ordayken arkadaşı balon fln almıştı dedi yılbaşı için aldım bunları,yılbaşından sonra şafak dahabi hızlı atıcak bakın görün

hoşgeldin canım ee ne güzel gelişmeler olmuş daha neden üzülüyosun?

Yumi hayatım ben evde olcam biz daha doğrusu kızlarla beraber altı kızız bitanem olmadan tadı olmaz hiçbişeyin ama sabah aradığında ben limon sıkarım yılbaşına merak etme dedi yuhhhh didimmmm :76::76:

evdeyiz şekerim biz yaww 1 doğum günüm yılbaşında kutlarıs yawww aşkımda yok valla evde yemek sefası neler hazırlar bizimkiler valla siz olunca içim kaynıyo ya sizleri seviyorum kıslar benmki tombiş ya ooyy sıkıyorum arada

ayy ben de hakketten sen yazdın sandın...

YUMİİİ mektubun en sonuna yazacağım bi cümle buldum bak güzel mi ok ?

"Niye bu kadar özlüyorsun diye sorma!.. Tarifi olsaydı Mecnun anlatmaz mıydı kavurucu çöllerde Leylasına Yanarken...." nasıl?

Evimin direği,mutluluğumun mimarisin
Ricamsın tanrımdan,lütüfsun bana
Canıma can katan,ebedi sahıbimsin kıyamete kadar
Ayrılmam senden,gücüm mü var kolsuz kanatsız kalmaya...
Nasipim,kaderim.kısmetimsin sonsuza kadar.....

da da da dammmmm şımdı yazdımmm askımın adının bas harfleri ile

gülenii furururumm hea

Son düzenleme:

süpermiş kızlar,biimkilerde şu anda mutfakta kabak tatlısı,zeytinyağlı dolma fln yapıyolar bende yardım etmek yerine sizinle konuşuyorum burdaaz sonra kafama terliği yicem2011 bizim yılımız olucak kızlar bide dünde sordum bilen yoktu 339.lar ne zaman gidiyo?339.dönem yarenlerini bekliyorum heycanla artistik yapıcam nene oldukya artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…