kız şiirim çalınmış galba koşunmaibeyaz ben gördüm bu şiiri galba diyo ya ben meşhur oldum yada şiirim çalındı
aa töbe töbe yemin ederimki ben yazdım,sadece aşkımın göreceği bir blogda yayınlandı çalındımı yoksahemen söyle nerde gördün vallaha dava açarım
kız şiirim çalınmış galba koşunmaibeyaz ben gördüm bu şiiri galba diyo ya ben meşhur oldum yada şiirim çalındı
ozaman bu şiirde senin yumi..
bunlar benim nette gezerken rastladığım beğendiğim şiirler...
defterden yazdım bi mısrasını...
Sıcaklığında yandığım soğuğunda üşüdüğüm nisanımsın sen benm
valla deftere yazdım ama nerden bulduğumu bilm,yom canım... adın ne ki senin altına e k yazmışım bak istersen resmini çekem defterin
bi kaçtane daha var şiirin...
yazdım hayatım çok ciddiyim süper yazdım gerçekten güzel bir cümle aşkın şok olucak benim hatun şair olmuş diye
Resmen benim şiirim hatta bu yazdığın cümle aşkımın en hoşuna giden söz ona yazdığım nerden buldun bu sözü kızlar koşun ben meşhur olmuşum
evet E.K benim şiirlerimin sonuna yazdığım imzam adımın ve soyadımın baş harfleriay bu bi rüyamı neler oluyo
Resmen benim şiirim hatta bu yazdığın cümle aşkımın en hoşuna giden söz ona yazdığım nerden buldun bu sözü kızlar koşun ben meşhur olmuşum
Nasılsınız kızlar ?
Uzun dönem askerlik yapanlar kısa dönemlerden ne istiyor anlamış değilim .Erkek arkadaşım bugün onca şey anlattı sinirlerim tavan yapmış durumda .18-20 yerden bitme tipler bile kısa dönemlere sataşıyormuş .Olmaz ki canım bu ne böyle herkes uslu uslu askerliğini yapsın.
kızzzz düştün bi şiirin peşine ben geldim diyorum huuu
ne güzel ünlü oldun:90:
sen meşhur olmuşun da seninde haberin yok kız ciddi ciddi çalınmış ha:26:
çekemeyen anten taksın bee ALLA alla
bende sinir oluyırum da onlar da haklı 3 kısa donem geçıyo onların üstünden:92:
çekemeyen anten taksın bee ALLA alla
bende sinir oluyırum da onlar da haklı 3 kısa donem geçıyo onların üstünden:92:
ayy kızlar valla yanlış anlaşılmasın benim çalmayla çırpmayla işim olmaz...
zaten şiirin şairini de hep defterime nor ederim...
bu şiirlerin altına da E.K yazmışım...
internette falan da yazmadım hiç..
sadece hoşuma gitmiş defterime not etmişim...
ne bileyim ben bi gün şairiyle karışılacağımı....
ama gerçekten çok güzel mısralar canım tebrik ederim...
kendim yazmadım ki itiraf ediyorum bi şiirin içinden aldım bu kısmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?