337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

kız şiirim çalınmış galba koşunmaibeyaz ben gördüm bu şiiri galba diyo ya ben meşhur oldum yada şiirim çalındı

kopyala yapıştır yapmışlardır vay hırsızlar vay verin şiirini kızın geri

aa töbe töbe yemin ederimki ben yazdım,sadece aşkımın göreceği bir blogda yayınlandı çalındımı yoksahemen söyle nerde gördünvallaha dava açarım

valla deftere yazdım ama nerden bulduğumu bilm,yom canım... adın ne ki senin altına e k yazmışım bak istersen resmini çekem defterin
bi kaçtane daha var şiirin...

Resmen benim şiirim hatta bu yazdığın cümle aşkımın en hoşuna giden söz ona yazdığımnerden buldun bu sözükızlar koşun ben meşhur olmuşum

valla deftere yazdım ama nerden bulduğumu bilm,yom canım... adın ne ki senin altına e k yazmışım bak istersen resmini çekem defterin
bi kaçtane daha var şiirin...

evet E.K benim şiirlerimin sonuna yazdığım imzam adımın ve soyadımın baş harfleriay bu bi rüyamı neler oluyo

Nasılsınız kızlar ?

Uzun dönem askerlik yapanlar kısa dönemlerden ne istiyor anlamış değilim .Erkek arkadaşım bugün onca şey anlattı sinirlerim tavan yapmış durumda .18-20 yaşında yerden bitme tipler bile kısa dönemlere sataşıyormuş .Olmaz ki canım bu ne böyle herkes uslu uslu askerliğini yapsın.

Son düzenleme:
Resmen benim şiirim hatta bu yazdığın cümle aşkımın en hoşuna giden söz ona yazdığımnerden buldun bu sözükızlar koşun ben meşhur olmuşum

valla dedim ya şiir defterimde bunlar kızz...nerden yazdım hatırlamıyorum... işte nette beğendiğim şiirleri yazarım ben hep defterime...
şimdi sen benim şiirim deyince başka şiirlemi karıştırıyom diye baktım yan sayfada bu bahsettiğim şiirin de var...
dur biraz daha karıştırayım belki başka şiirlerini de yazmışımdır...

çekemeyen anten taksın bee ALLA alla
bende sinir oluyırum da onlar da haklı 3 kısa donem geçıyo onların üstünden:92:

kızzzz düştün bi şiirin peşine ben geldim diyorum huuu
ne güzel ünlü oldun:90:

sen meşhur olmuşun da seninde haberin yok kız ciddi ciddi çalınmış ha:26:

elidada hoşgeldin ebebğim ama inan şok oldum sen benim adımı biliyosun E.K benim nasıl oldu bilmiyorum sadece aşkım görüyodu bu şiirleri ona özel blogtu olaya bak iyiki buraya yazdımda ortaya çıktı
Neslihan çalınmamış sonunda imzam varmış baksana E.K diye allahtan yalancı durumuna düşmedim imzamla yayınlanmış ama nerede maibeyaz hatırla ne olur meraktan öldüm vay be kızlar gurur duyun şairinizle meşhur olmuşum len

ayy kızlar valla yanlış anlaşılmasın benim çalmayla çırpmayla işim olmaz...
zaten şiirin şairini de hep defterime nor ederim...
bu şiirlerin altına da E.K yazmışım...
internette falan da yazmadım hiç..
sadece hoşuma gitmiş defterime not etmişim...
ne bileyim ben bi gün şairiyle karışılacağımı....
ama gerçekten çok güzel mısralar canım tebrik ederim...

çekemeyen anten taksın bee ALLA alla
bende sinir oluyırum da onlar da haklı 3 kısa donem geçıyo onların üstünden:92:

Onlarda haklı anlıyorum da .Lütfen sinirlerini streslerini kısa dönemlerden çıkartmasınlar .İyi ki kızlar askerlik yapmıyor .Ben böyle şeylere hiç gelemem kafa göz millete dalardım askerliğim hiç bitmezdi

bitanemmm olurmu öyle şey biz işin şakasındayız bulduğun yere çalmış dedik hem komik bi durum kızz öldüm gülmektenbütün herkes aşkımı duymuşŞairmi?banamı dedin?ay dur havaya giriyim hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…