bitanemmm olurmu öyle şey biz işin şakasındayız bulduğun yere çalmış dedik hem komik bi durum kızz öldüm gülmektenbütün herkes aşkımı duymuş Şairmi?banamı dedin?ay dur havaya giriyim hemen
bitanemmm olurmu öyle şey biz işin şakasındayız bulduğun yere çalmış dedik hem komik bi durum kızz öldüm gülmektenbütün herkes aşkımı duymuş Şairmi?banamı dedin?ay dur havaya giriyim hemen
yok kız yok sen benı dınlemedın kitap falan bak korsan yayına hemen geçmişler biz daha 1.baskıyı bulamadık
yok kız bu şiir işini sevdim eşşek yüküyle kelime dagarcıgım var kullanıyım barı
mef-ulu mefailü failatün feulünnn
dağilinn üleynnnn ben geliyommm
yok kız yok sen benı dınlemedın kitap falan bak korsan yayına hemen geçmişler biz daha 1.baskıyı bulamadık
yok kız bu şiir işini sevdim eşşek yüküyle kelime dagarcıgım var kullanıyım barı
mef-ulu mefailü failatün feulünnn
dağilinn üleynnnn ben geliyommm
bizimkilerde şikayetçi uzun dönemlerden çok ters davranıyolarmış...Onlarda haklı anlıyorum da .Lütfen sinirlerini streslerini kısa dönemlerden çıkartmasınlar .İyi ki kızlar askerlik yapmıyor .Ben böyle şeylere hiç gelemem kafa göz millete dalardım askerliğim hiç bitmezdi
Kızlar şu şiir olayı nedir birisi bana anlatsın
bizimkilerde şikayetçi uzun dönemlerden çok ters davranıyolarmış...
benimkine bulaşmamışlar hiç bulaşsalar zaten benimki alttan falan almaz dalar kafa göz valla...
ben de her görüşmemizde aman derim bak böyle böyleymiş sana da bişey derlerse alttan al onlar daha çocuk flan diye oyalarım...inşallah kavga etmez...
bizimkilerde şikayetçi uzun dönemlerden çok ters davranıyolarmış...
benimkine bulaşmamışlar hiç bulaşsalar zaten benimki alttan falan almaz dalar kafa göz valla...
ben de her görüşmemizde aman derim bak böyle böyleymiş sana da bişey derlerse alttan al onlar daha çocuk flan diye oyalarım...inşallah kavga etmez...
çok tatlısın delyshevallaha hemen noterden tastikletip basalım kitabı hayranlarım bilem hazırmış bak bir an ödüm koptu ben yalancı konumuna düştüm gibi oldu düşünsene başkasının şiirlerini çalıp burda sizi kekliyomuşum yalandan korkmam yılandan korktuğum kadar
çok tatlısın delyshevallaha hemen noterden tastikletip basalım kitabı hayranlarım bilem hazırmış bak bir an ödüm koptu ben yalancı konumuna düştüm gibi oldu düşünsene başkasının şiirlerini çalıp burda sizi kekliyomuşum yalandan korkmam yılandan korktuğum kadar
ayy ama ne bileyim canım ben... kusura bakma vallahi...
sen altına bi debu smileyi koyunca ben şaka yapıyosun sandım...
ben şiir hastasıyım da biraz okuduğumu kolay kolay unutmam...
aynenn bacıjımmm.En nefret ettıgım şey benimle yanlış anlaşılmakkk...
bu hafta sonu oturayımmmm söylee bir bol acılı mektup döşıyım aşkımaaa.
ilki aşkın ikinci hayranında ben oluyorum demekki...ne mutlu bana..canım ben buraya aşkıma yazdığım bir şiiri yazdım başka bir arkadaşta ben bu şiiri biliyorum E.K diye biri yazıyor şiirlerin altında dedi diğer şiirlerimi söyledi defterine not almış saolsun beğenmiş E.K ben oluyorum yani meğer benim sadece aşkımın gördüğünü sandığım bloğu herkes görüyomuş şimdi öğrendim kopuyorum
walla kuzum bizimde bi şıkayetımız olmadıbiliyomusun tekirdağdada tam tersiymiş aşkım dediki uzun dönemler bize çok saygılı abi diyolar dediyaşları büyükya bizimkilerin
aynenn bacıjımmm.En nefret ettıgım şey benimle yanlış anlaşılmakkk...
bu hafta sonu oturayımmmm söylee bir bol acılı mektup döşıyım aşkımaaa.
yok canım nerde bende o kabiliyet..seninde yazdıkların varsa yaz bize ne güzel olurbu arada avatarındakii çocuklar seninmi canım?
ilki aşkın ikinci hayranında ben oluyorum demekki...ne mutlu bana..
bana özel bi posterini yaptırırsın artık...
bol acılı mektupdelyshe geçende kızlar takvim falan konuşuyodu burda araştırdım internetten bende istiyorum resmimizden takvim,veya duvar saati ne güzel olur dimi?
yok canım nerde bende o kabiliyet..
ben sadece başkasınınkini okumakla yetiniyom...
çok beğendiklerimi aşkıma da okurdum kimbilir belki seninkilerden de okumuşumdur...
evet canım benim bebeklerim... 2,5 yaşında oğlum, 1,5 yşnda kızım var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?