337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

daisy24 konunu şimdi hatırladım çok haklıydın konunda,ama eğer bana sorarsan askerden geldiğinde yüzyüze kpnuşmadan ayrılma derim yinede senin kararın:26:

bol acılı mektupdelyshe geçende kızlar takvim falan konuşuyodu burda araştırdım internetten bende istiyorum resmimizden takvim,veya duvar saati ne güzel olur dimi?

kuzum benım herıf resım cektırmez 8 ay oldu 2 resım var resimden nefret eder....
gitmeden önce aglarken cekındık,bildigin ayyaş gibi çıktık...
Ama burda bi abım var fotografcı.o askerden bi resim yollarsa(hiç ümidim yok ama)
fotomontaj ile koyucam kendimi
Ne edeyim dinsizin hakkından imansız gelir....

aynen resim çekilmekten nefret ediyo ama haklıda hiç fotojenik değil:18:fotomontaj olayına bayıldım resmenyada ayyaş gibi çıkan resmi ftoshopla gülen hale getirin

canım benimki yemek ısıtmayı bide sandviç yapmayı biliyo hiç bişey bilmezsenin?

askere gitmeden evvel çalıştığı yer uzaktı arkadaşlarıyla kaldı ozmnlar öğrenmişti bişeyler çorba yemek idaere eder beni zehirlemen yaparsa eğer

daisy24 konunu şimdi hatırladım çok haklıydın konunda,ama eğer bana sorarsan askerden geldiğinde yüzyüze kpnuşmadan ayrılma derim yinede senin kararın:26:

yumi zaten ben gecen cuma bu olanlar yuzunden ayrıldım (biliyorum cok vicdansızım askerdeki sevgilimi yapayalnız bıraktım)ve o beni hic aramadı sanırım alıstı bensizlige ama ararsa daha ılımlı konusucam konuyu cozebilmek adına biseyalar yapıcam ...

aynen resim çekilmekten nefret ediyo ama haklıda hiç fotojenik değil:18:fotomontaj olayına bayıldım resmenyada ayyaş gibi çıkan resmi ftoshopla gülen hale getirin

imkansiz be tatlım levent kırca tiplemeleri varya aynı o gibiyiz

elidadaçok zeki hatunsun tuttum bulmaca fıkrını...
9*9 bı kare yapcaz.ben neyı severım?
en sevdıgım film.
benden en cok duymak ıstedıgın kelıme gıbı bulmaca hazırlıcazz....
denk walllaaaaaa

bak canım,evet burada askerdeki sevdiğini bırakanları eleştiriyoruz ama İNANKİ sana yürekten söylüyorum,allah korusun böyle bir durumda hiç kimse 5 ay rol yapamazdı,bende senin yaptığını yapardım sakın bu konuda kendini suçlama sakın!çünkü sen keyif için bırakmadın onu,ama dediğim gibi yüzyüze konuşmadan olmaz

tatlım bizde ayrıldık kah o haklıydı kah ben... sizin sorun neydii ben hatırlayamadım da:26:

çok haklısın herşeyi bir kenara bıraktım askere gitmeden önce eski sevgilisini aramış olması çok zoruma gidiyor bunu unutamıyorum..

bol acılı mektupdelyshe geçende kızlar takvim falan konuşuyodu burda araştırdım internetten bende istiyorum resmimizden takvim,veya duvar saati ne güzel olur dimi?

canım resimlerimizden takvim yapan benim sitelre baktım 60 liraya felan da vardı açıkçası resimlerimizi göndermeye de güvenemedim ben de bilgisayar mezunuyum kendim yaptım istersen ben yapar gönderirim sen çıkartırırsın benim burda toplam 35 e mal oldu hepsi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…