ben bulmazca hazırlıcam kızlar mektupla falan anlatamam öyle azcık kafasını çalıştırsın uğraşsın
aaa nası bulmaca elidada?bizede anlat?
bol acılı mektupdelyshe geçende kızlar takvim falan konuşuyodu burda araştırdım internetten bende istiyorum resmimizden takvim,veya duvar saati ne güzel olur dimi?
kuzum benım herıf resım cektırmez 8 ay oldu 2 resım var resimden nefret eder....
gitmeden önce aglarken cekındık,bildigin ayyaş gibi çıktık...
Ama burda bi abım var fotografcı.o askerden bi resim yollarsa(hiç ümidim yok ama)
fotomontaj ile koyucam kendimi
Ne edeyim dinsizin hakkından imansız gelir....
canım benimki yemek ısıtmayı bide sandviç yapmayı biliyo hiç bişey bilmezsenin?
Oooooffff pooofffff afra tafraaaaaa özledim:78:
daisy24 konunu şimdi hatırladım çok haklıydın konunda,ama eğer bana sorarsan askerden geldiğinde yüzyüze kpnuşmadan ayrılma derim yinede senin kararın:26:
askere gitmeden evvel çalıştığı yer uzaktı arkadaşlarıyla kaldı ozmnlar öğrenmişti bişeyler çorba yemek idaere eder beni zehirlemen yaparsa eğer
aynen resim çekilmekten nefret ediyo ama haklıda hiç fotojenik değil:18:fotomontaj olayına bayıldım resmen yada ayyaş gibi çıkan resmi ftoshopla gülen hale getirin
yumi zaten ben gecen cuma bu olanlar yuzunden ayrıldım (biliyorum cok vicdansızım askerdeki sevgilimi yapayalnız bıraktım)ve o beni hic aramadı sanırım alıstı bensizlige ama ararsa daha ılımlı konusucam konuyu cozebilmek adına biseyalar yapıcam ...
yumi zaten ben gecen cuma bu olanlar yuzunden ayrıldım (biliyorum cok vicdansızım askerdeki sevgilimi yapayalnız bıraktım)ve o beni hic aramadı sanırım alıstı bensizlige ama ararsa daha ılımlı konusucam konuyu cozebilmek adına biseyalar yapıcam ...
peki sen citl?yemek yapmakla aran nasıl?
off ve puff u anladımda afra tafta ne şimdisen bugün çok özlüyosun aşkını hemen kafanı dağıtmamız lazım aradımı bugün
bak canım,evet burada askerdeki sevdiğini bırakanları eleştiriyoruz ama İNANKİ sana yürekten söylüyorum,allah korusun böyle bir durumda hiç kimse 5 ay rol yapamazdı,bende senin yaptığını yapardım sakın bu konuda kendini suçlama sakın!çünkü sen keyif için bırakmadın onu,ama dediğim gibi yüzyüze konuşmadan olmaz
bol acılı mektupdelyshe geçende kızlar takvim falan konuşuyodu burda araştırdım internetten bende istiyorum resmimizden takvim,veya duvar saati ne güzel olur dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?