337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

Kuzummmm ben vermiştimya bi site aradınmı sen orayı canım orda ucuzdu yaaaaa

ben herşeyi yaparım hayatım pasta kek yemek yaşım 21 ama herşeyi öğrendim yaparım sen napıyomusun

Aradıya cnmcım sabahınan 15dk 14sn konuştuk ama yitmedi yitmediiiiiiiiiiiiiii

çok haklısın herşeyi bir kenara bıraktım askere gitmeden önce eski sevgilisini aramış olması çok zoruma gidiyor bunu unutamıyorum..

CİTLY bende yaparım,hatta az sonra markette gidip dr.oetkerin tüpteki renkli glazürlerinden alıp kurabiyelere kaş,göz isim falan yazıcam sonra resmini çekicem aşkıma,sizde yapın hatta:13:
NURBUR 15DK.ya yetmedi diyosun az sonra yanına uçuyorumbiz 2dk.bile konuşamıyoruz bebişim ya
DAİSY24 haklısın ve sana şunu söyliyim ayrı yada beraber hepimiz bayanız ve burda azda olsa sıkıntımızı atıyoruz asla topiğe gelemem deme biz hep burdayız her zaman gel dertleşelim,azda olsa rahatlrsın canım
NESLİHANIM benim baktığım sitede 19.90 takvimm

Yumi eger istiyosan verim adres canım hemde ist takvim 19,90 bana kargo falan 25,90 mal oldu

elidada bittim bittim bu lafınasüpersin yabende yapmaya çalışıcam harika fikir dahi arkadaşım benim

Ahhh kuzum çok yaratıcı bayıldım bende hazırlıyım sıpalı eşşekli bişeyler

bakalım hem öyle sorular sorun ki sizi ne kadar tanıyo görelim tabi aradada espiri olacak aşk olacak bakalım becerebilirsem

şuan bunu duyunca yıkıldım :) neyse benimki a dan z ye kendi el emeğim göz nurum oldu

bakalım hem öyle sorular sorun ki sizi ne kadar tanıyo görelim tabi aradada espiri olacak aşk olacak bakalım becerebilirsem

becerirsin hayatım bende bu akşam kafa yoruyum az bu arada kaynanamgile yer baktım kırklarelinde yer kalmamış otellerde yaaaaa onlarda gidemiycek ne kadan üzüldümmmmmmm

ben de takvim istiyoruuum bana da adres verin lütfeeen
programlar falan var takvim yapıcı acep ben becerebilir miyimm

kızlar ben markete gidiyorum,sabah içim sıkılıyodu iyiki varsınız canlarımmmmmmmmmmmm sizi seviyorummm

tatlım bizde ayrıldık kah o haklıydı kah ben... sizin sorun neydii ben hatırlayamadım da:26:

Ayyy canım ya kader arkadaşım ikimizde aynı durumdayız
askere gitmeden ailesiyle tanıştırmadı diye çok fazla kırılmıştım tam onu atlattımki,birde askere gitmeden önce eski kız arkadaşını arayıp konuştuğunu öğrendim durum bundan ibaret..

senin ayrılma sebebin neydi?

becerirsin hayatım bende bu akşam kafa yoruyum az bu arada kaynanamgile yer baktım kırklarelinde yer kalmamış otellerde yaaaaa onlarda gidemiycek ne kadan üzüldümmmmmmm

nasıl belli ediyorsun uzuldunu vefalı gelin seni elinden gelse halaya duracaksın

ben de takvim istiyoruuum bana da adres verin lütfeeen
programlar falan var takvim yapıcı acep ben becerebilir miyimm

Becerirsin canım neden beceremeyesin ben verim adres nesli kuzum haklısın ama yazmıştımya sanada düşündüm adam zaten günde kaç foto görüyodur amannnnn benim aşkımla fotolarımamı kaldı Allahım caseret dedim gönderdim umarım çıkmaz bişey çıkarsa aşkitom gebertir Fotoğraf Baskı, Poster, Canvas, Takvim, Foto Hediye, Bardak, Kupa, Kişisel Hediyeler, Kişisel Takvimler

çok teşkkürler yumi gerçekten burdaki herkes çok sıcak yeni üye olmama rağmen burayı çok sevdim...

güvensizliği 7 aydır bırlıkteyız aynı sehırdeyız fakat guvenemedı eskı defterler acıldı durdu....
bende hiç ama hiç haz etmem.Geçmiş gecmıstır yenı sayfada senınleyım demı buna bakmadı da şu bu dedi..Daha oncede bu yuzden ayrılmıştık..bu sefer iyice abarttı.Degisecegım dıyorda bakalım..Seviyo ondan cok emınım, evlenecegım senınle diyor ama bı yandan güvensizlik
Çok ters hareketler görmus etrafında evlenecegım dıye irdeliyorda yıpratıyo farkında değil.....

slm ben yeni üye oldum siteye hatta ilk mesajım bnm eşim de 12 aralık da askere gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…