canım resimlerimizden takvim yapan benim sitelre baktım 60 liraya felan da vardı açıkçası resimlerimizi göndermeye de güvenemedim ben de bilgisayar mezunuyum kendim yaptım istersen ben yapar gönderirim sen çıkartırırsın benim burda toplam 35 e mal oldu hepsi
ben herşeyi yaparım hayatım pasta kek yemek yaşım 21 ama herşeyi öğrendim yaparım sen napıyomusun
Aradıya cnmcım sabahınan 15dk 14sn konuştuk ama yitmedi yitmediiiiiiiiiiiiiii
çok haklısın herşeyi bir kenara bıraktım askere gitmeden önce eski sevgilisini aramış olması çok zoruma gidiyor bunu unutamıyorum..
canım resimlerimizden takvim yapan benim sitelre baktım 60 liraya felan da vardı açıkçası resimlerimizi göndermeye de güvenemedim ben de bilgisayar mezunuyum kendim yaptım istersen ben yapar gönderirim sen çıkartırırsın benim burda toplam 35 e mal oldu hepsi
tatlım hani var ya sağdan sola 4 harf '' sana sinirlenince söylediğim kelime'' ODUN
bu tabiki bi örnek böyle demiyorum
tatlım hani var ya sağdan sola 4 harf '' sana sinirlenince söylediğim kelime'' ODUN
bu tabiki bi örnek böyle demiyorum
CİTLY bende yaparım,hatta az sonra markette gidip dr.oetkerin tüpteki renkli glazürlerinden alıp kurabiyelere kaş,göz isim falan yazıcam sonra resmini çekicem aşkıma,sizde yapın hatta:13:
NURBUR 15DK.ya yetmedi diyosun az sonra yanına uçuyorumbiz 2dk.bile konuşamıyoruz bebişim ya
DAİSY24 haklısın ve sana şunu söyliyim ayrı yada beraber hepimiz bayanız ve burda azda olsa sıkıntımızı atıyoruz asla topiğe gelemem deme biz hep burdayız her zaman gel dertleşelim,azda olsa rahatlrsın canım
NESLİHANIM benim baktığım sitede 19.90 takvimm
elidada bittim bittim bu lafınasüpersin ya bende yapmaya çalışıcam harika fikir dahi arkadaşım benim
Ahhh kuzum çok yaratıcı bayıldım bende hazırlıyım sıpalı eşşekli bişeyler
CİTLY bende yaparım,hatta az sonra markette gidip dr.oetkerin tüpteki renkli glazürlerinden alıp kurabiyelere kaş,göz isim falan yazıcam sonra resmini çekicem aşkıma,sizde yapın hatta:13:
NURBUR 15DK.ya yetmedi diyosun az sonra yanına uçuyorumbiz 2dk.bile konuşamıyoruz bebişim ya
DAİSY24 haklısın ve sana şunu söyliyim ayrı yada beraber hepimiz bayanız ve burda azda olsa sıkıntımızı atıyoruz asla topiğe gelemem deme biz hep burdayız her zaman gel dertleşelim,azda olsa rahatlrsın canım
bakalım hem öyle sorular sorun ki sizi ne kadar tanıyo görelim tabi aradada espiri olacak aşk olacak bakalım becerebilirsem
Kuzummmm ben vermiştimya bi site aradınmı sen orayı canım orda ucuzdu yaaaaa
tatlım bizde ayrıldık kah o haklıydı kah ben... sizin sorun neydii ben hatırlayamadım da:26:
ben de takvim istiyoruuum bana da adres verin lütfeeen
programlar falan var takvim yapıcı acep ben becerebilir miyimm
becerirsin hayatım bende bu akşam kafa yoruyum az bu arada kaynanamgile yer baktım kırklarelinde yer kalmamış otellerde yaaaaa onlarda gidemiycek ne kadan üzüldümmmmmmm
ben de takvim istiyoruuum bana da adres verin lütfeeen
programlar falan var takvim yapıcı acep ben becerebilir miyimm
nasıl belli ediyorsun uzuldunu vefalı gelin senielinden gelse halaya duracaksın
Ahhhh ankaralım nasılda anladın dilimdennnn
güvensizliği 7 aydır bırlıkteyız aynı sehırdeyız fakat guvenemedı eskı defterler acıldı durdu....Ayyy canım ya kader arkadaşım ikimizde aynı durumdayız
askere gitmeden ailesiyle tanıştırmadı diye çok fazla kırılmıştım tam onu atlattımki,birde askere gitmeden önce eski kız arkadaşını arayıp konuştuğunu öğrendim durum bundan ibaret..
senin ayrılma sebebin neydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?