slm ben yeni üye oldum siteye hatta ilk mesajım bnm eşim de 12 aralık da askere gitti
güvensizliği 7 aydır bırlıkteyız aynı sehırdeyız fakat guvenemedı eskı defterler acıldı durdu....
bende hiç ama hiç haz etmem.Geçmiş gecmıstır yenı sayfada senınleyım demı buna bakmadı da şu bu dedi..Daha oncede bu yuzden ayrılmıştık..bu sefer iyice abarttı.Degisecegım dıyorda bakalım..Seviyo ondan cok emınım, evlenecegım senınle diyor ama bı yandan güvensizlik
Çok ters hareketler görmus etrafında evlenecegım dıye irdeliyorda yıpratıyo farkında değil.....
slm ben yeni üye oldum siteye hatta ilk mesajım bnm eşim de 12 aralık da askere gitti
Kuzummmm napıyım yaaaa ben yokum onlar gitcek kıskançlık falan tavan durumdaydı ama hediye gönderemiycem buna gerçekten üzüldüm iştekız bende cidden üzüldün diye sana üzülme kuzum yazıcaktımallah iyiliğini versin cadı gelin senii
Kuzummmm napıyım yaaaa ben yokum onlar gitcek kıskançlık falan tavan durumdaydı ama hediye gönderemiycem buna gerçekten üzüldüm işte
olsun sende kargoyla yollarsın hayatımay ben hala markete gidicem sizi bırakıp gidemedim
inanmıyorum ya bunlar çok kırıcı ve yıpratıcı hareketler umarım değişir sabretmekte yarar var.
eski defterlerin açılması hiç hoş konu değil herkes geçmişinde bişeyler yaşamıştır elbet önemli olan birlikteyken değer vermek ,güvenebilmek bunlar çok önemli bir ilişkide...
tşkler hoibulduk istanbul da asker eşim 66. mekanize piyade de
güveniyorumda irdeliyorum iste akılsız kafam diyo...
Değişecek inşallah:26::26:
tşkler hoşbulduk istanbul da asker eşim 66. mekanize piyade de
hoşgeldiiin
sen nerde oturuyosunn
istanbulda asker olanlara bi özeniyorum bi özeniyorum ki sormayın
Allah kavuştursun hepimizii
demekki çok düşkün sana ve seni kaybetmekten korkuyo,bence zamanla düzelicek
kızlaar ben geldim nasılsınız?gelmekle beraber azcık hava atiimaskerim evciye çıktı bugün bol bol konuşuyoruz mesajlaşıyoruz kızgındım ona ama çok ta özlemişim :44:
kızlaar ben geldim nasılsınız?gelmekle beraber azcık hava atiimaskerim evciye çıktı bugün bol bol konuşuyoruz mesajlaşıyoruz kızgındım ona ama çok ta özlemişim :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?