337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

allaaah ne güzel cici cici takvimler
kendim yapsam mı sipraiş mi versem bilemedim bi araştıriim

inanmıyorum ya bunlar çok kırıcı ve yıpratıcı hareketler umarım değişir sabretmekte yarar var.
eski defterlerin açılması hiç hoş konu değil herkes geçmişinde bişeyler yaşamıştır elbet önemli olan birlikteyken değer vermek ,güvenebilmek bunlar çok önemli bir ilişkide...

kız bende cidden üzüldün diye sana üzülme kuzum yazıcaktımallah iyiliğini versin cadı gelin senii
Kuzummmm napıyım yaaaa ben yokum onlar gitcek kıskançlık falan tavan durumdaydı ama hediye gönderemiycem buna gerçekten üzüldüm işte
slm ben yeni üye oldum siteye hatta ilk mesajım bnm eşim de 12 aralık da askere gitti

Canımmmm hoşgeldin Allah Kavuştursun....

tşkler hoşbulduk istanbul da asker eşim 66. mekanize piyade de

Son düzenleme:

güveniyorumda irdeliyorum iste akılsız kafam diyo...
Değişecek inşallah:26::26:

kesinlikle değişmesi gerek benimki ilişkimizin ilk aylarında böyle eskiyi falan yüzüme vurdu sinir anında o anda bıraktım onu sonra eve geldi özür dilemeler vs...tabi affettim bidahada hic konusmadı eskiden belki onunda boyle bir derse ihtiyacı vardır :)

ben burdurdayım maalesef ist da oturmayı çok isterdim ama şu anda

kızlaar ben geldim nasılsınız?gelmekle beraber azcık hava atiim askerim evciye çıktı bugün bol bol konuşuyoruz mesajlaşıyoruz kızgındım ona ama çok ta özlemişim :44:

kızlaar ben geldim nasılsınız?gelmekle beraber azcık hava atiim askerim evciye çıktı bugün bol bol konuşuyoruz mesajlaşıyoruz kızgındım ona ama çok ta özlemişim :44:

iyiyiz canım lak lak ediyoruz sabahtan berizaman akıp geçiyo,ohh konuşun bol bol yeniyılda askerinle doya doya konuş şanslısın

Ben aşkıma yaptıklarımı anlatsam bu çocukta Peygamber sabrı sendede delilik varmış dersin bana hayatım olur böyle şeyler sıkma canını okuldayken oda arkadaşımın sevgilisi askere gitmişti çocuk üç günde bi arardı ondada kızın ilkokul aşkını konuşurlardı çocuk soruyomuş gerçekten sevdinmi diye Eda çıldırırdııııııııı

selam esra senin adına çok sevindim nasıl evciye çıktı yılbaşı iznimi verdiler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…