337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

yok yüze vurmuyoo iste yaşamıssın ne yaşadıysan diyoo,ben yoktum diyo oraya kadar normal fakat daha sonra irdeliyo,
detay ögrenmeye çalısıyoo,benım kendımle çeliştigimi düşünuyo kendinide benizde üzüyor iste

yok yüze vurmuyoo iste yaşamıssın ne yaşadıysan diyoo,ben yoktum diyo oraya kadar normal fakat daha sonra irdeliyo,
detay ögrenmeye çalısıyoo,benım kendımle çeliştigimi düşünuyo kendinide benizde üzüyor iste

agzınaaa ball sherimm yaa guvensın diye karsı cıns herseyı attım hayatımdan, bi kuşum şükür kaldı erkek olarak bi de o

öldürücen sen benibi kuşum bi obende açıkçası ilk zamanlar ona tam yüzde yüz güvenemiyodum,ama aylar yıllar geçtikçe şimdi tam huzurluyum çok şükür %98 güveniyorum %2lik dilim 1000 yıl geçsede bi köşede durur erkekler sonuçta %100 güvenmeyelim

seni çok sevdiğinden aklına takılıo olabilir böyle şeyler sende fazla üstüne gitme konu açılınca kapat uzzatmayın irdelemek iyi değil..

uyumadan durabilirse konuşuruz canım şimdiden uyku depolamaya başladı :44:

kesin uyuyakalır benim aşkım evci çıkmıştı, mesajlasırken uyuyakaldı saat 11di dahaa. bi sabahın 5inde kendiliğinden kalkmıştıalışmış bünyeler tabii

Son düzenleme:
burdurdakiler bugün yemin etti herhalde de bizimkinin ta haftaya cumaya

iyi akşamlarrr kızlarrrr.
sevdiceğim öğlen aradı inşallh akşamda arar:78:

sizin askerlerden ne habaer bakalımmmm

kızlaar ben geldim nasılsınız?gelmekle beraber azcık hava atiim askerim evciye çıktı bugün bol bol konuşuyoruz mesajlaşıyoruz kızgındım ona ama çok ta özlemişim :44:

canım bişey sorcam benim sevgilim bana dediki izin yok haftaya kadar ailesi bile dönücekti bugün çıkamadı hafta sonuda izin yokmuş sende bi sorarmısın sevgiline öylemi yoksa benimi kandırıyoo piss

iyi akşamlarrr kızlarrrr.
sevdiceğim öğlen aradı inşallh akşamda arar:78:

sizin askerlerden ne habaer bakalımmmm

benimkide 17.09 da aradı eğitim birincisi olmuş yemin töreninde madalya mı ne bişi takılacakmış ama malesef ben göremicem cd yi yollarım sana dedi. yarında atış birincisi seçilecekmiş. senin için tüm madalyaları toplayıp gelcem dedi sevimli şey ya şker parem benim

canım bişey sorcam benim sevgilim bana dediki izin yok haftaya kadar ailesi bile dönücekti bugün çıkamadı hafta sonuda izin yokmuş sende bi sorarmısın sevgiline öylemi yoksa benimi kandırıyoo piss

sorarım canım ama yerine göre değişiyodur belki

kızlaar sebeb-i hayaım,ab-ı hayatım gökhanım aradıışiir olayını anlattım dedim aşkım sana yazdığım şiirler meşhur oldugülüyo ömrüm yerim seni diyo:90:bide dedim seni çok özledim çohmu özledim çohmu diyo dalga geçiyo eşekayy seslerini duymak ne güzel yaaee sizden naber canlarım?

hadi gözün aydınnn şiirlerim çok beğenildi yayınevlerinden teklif geldi deseydinn

ben konustum öglen zaten 10 dk hem dee, çenem düştü kapatamadı telefonu
ben dün buz pateni yapmaya gitmiştim, düştüm kaç kere,morarttım kolumu falan
bi daha gitmiceksin biliyosun dimi diyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…