kesinlikle değişmesi gerek benimki ilişkimizin ilk aylarında böyle eskiyi falan yüzüme vurdu sinir anında o anda bıraktım onu sonra eve geldi özür dilemeler vs...tabi affettim bidahada hic konusmadı eskiden belki onunda boyle bir derse ihtiyacı vardır :)
iyiyiz canım lak lak ediyoruz sabahtan berizaman akıp geçiyo,ohh konuşun bol bol yeniyılda askerinle doya doya konuş şanslısın
canım sen istanbulun neresinde oturuyosun?
kesinlikle değişmesi gerek benimki ilişkimizin ilk aylarında böyle eskiyi falan yüzüme vurdu sinir anında o anda bıraktım onu sonra eve geldi özür dilemeler vs...tabi affettim bidahada hic konusmadı eskiden belki onunda boyle bir derse ihtiyacı vardır :)
agzınaaa ball sherimm yaaguvensın diye karsı cıns herseyı attım hayatımdan, bi kuşum şükür kaldı erkek olarak bi de o
yok yüze vurmuyoo iste yaşamıssın ne yaşadıysan diyoo,ben yoktum diyo oraya kadar normal fakat daha sonra irdeliyo,
detay ögrenmeye çalısıyoo,benım kendımle çeliştigimi düşünuyo kendinide benizde üzüyor iste
uyumadan durabilirse konuşuruz canımşimdiden uyku depolamaya başladı :44:
kızlaar ben geldim nasılsınız?gelmekle beraber azcık hava atiimaskerim evciye çıktı bugün bol bol konuşuyoruz mesajlaşıyoruz kızgındım ona ama çok ta özlemişim :44:
Kızlar ne bu sessizlikkkkkkkkkk :26:
iyi akşamlarrr kızlarrrr.
sevdiceğim öğlen aradı inşallh akşamda arar:78:
sizin askerlerden ne habaer bakalımmmm
selam esra senin adına çok sevindim nasıl evciye çıktı yılbaşı iznimi verdiler?
canım bişey sorcam benim sevgilim bana dediki izin yok haftaya kadar ailesi bile dönücekti bugün çıkamadı hafta sonuda izin yokmuş sende bi sorarmısın sevgiline öylemi yoksa benimi kandırıyoo piss
kızlaar sebeb-i hayaım,ab-ı hayatım gökhanım aradıışiir olayını anlattım dedim aşkım sana yazdığım şiirler meşhur oldu gülüyo ömrüm yerim seni diyo:90:bide dedim seni çok özledim çohmu özledim çohmu diyo dalga geçiyo eşek ayy seslerini duymak ne güzel yaa ee sizden naber canlarım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?