kızlaar sebeb-i hayaım,ab-ı hayatım gökhanım aradıışiir olayını anlattım dedim aşkım sana yazdığım şiirler meşhur oldu gülüyo ömrüm yerim seni diyo:90:bide dedim seni çok özledim çohmu özledim çohmu diyo dalga geçiyo eşek ayy seslerini duymak ne güzel yaa ee sizden naber canlarım?
aşkım aradı eğitim birincici olmuş hayatımın anlamı yiyim ben onuuuu:):):):
hadi gözün aydınnnşiirlerim çok beğenildi yayınevlerinden teklif geldi deseydinn
ben konustum öglen zaten 10 dk hem dee, çenem düştü kapatamadı telefonu
ben dün buz pateni yapmaya gitmiştim, düştüm kaç kere,morarttım kolumu falan
bi daha gitmiceksin biliyosun dimi diyoo
Keşke hiç kapatmasalar o teli yaa bizde sabah konuştuk tatlım bi heyecanla beni aradı mektubum gitmişde nasıl mutluydu anlatamam
mutlu olmazmı ya nasıl özlüyorlardır biziyarın yeniyılya yoğun olucakmış burası arayamayabilirim dedi kızlar aklınızda olsun yarın aramazlarsa merak etmeyelim:26:
anlattım bugün topikte konuştuklarımızı sana olan aşkım meşhur oldu dedim yerim seni diyo
buz patenimikız bu soğukta ne işin var kafanı gözünü kırıcan allh korusun ayrıca kıskanıyorum ama şu 10 dk. 15dk.olayını sizin oralarda heç sıra yok galba,yada aşkım beni kekliyo az konuşmak için
Pek heveslenmeyelim yarına ozaman canmaramazsa eğer ilk aramadığı gün olucak :97: sarma sarıcaz kızlar 2 tabak yerm artık son 3 günüdr fln acayip yiyorum ya kio almamam lazım ama aşkım hiç sevmio kiloyu öpüorum sizi kendinize ii bakın
slm kızlarrr oh bugün keyifler ii galiba... bende aşkımla konuştum şimdi atış taliminde 20 kişiden biriymiş 20 kişiyede ödül çarşı izni 2 gün olcakmış bi mutlu oldum sormayın...
aman becermedikleri o olsun tatlım yaaa.. boşver bizi sevmeyi beceriyolar ya o yeter...
öyle vallaa
ay korkarım ben zaten silah milah kullanmasın mümkünse
geçen aman dikkat et silahlara dedim, aşkım ben askerdeyim biliyosun dimi eğitim falan oluyo silahlarla dedi
öyle vallaa
ay korkarım ben zaten silah milah kullanmasın mümkünse
geçen aman dikkat et silahlara dedim, aşkım ben askerdeyim biliyosun dimi eğitim falan oluyo silahlarla dedi
bizimkilerde g3le atış yapmışlar bugün
uslu dur orda g3le gelirim diyo
maşallahımız var 5. arayışı bugün
bizimkilerde g3le atış yapmışlar bugün
uslu dur orda g3le gelirim diyo
maşallahımız var 5. arayışı bugün
oyy maşallah
inşallah 55. kez de arar
ameliee walla ilk bu foruma yazıdıgını dusunuyorum da nerden nereye...
püü püü püü tüü tüü tüü maşallah 5 deil 10 kere arasın attırmasın benım kelimi
mrb kizlar..
ugrayamiyorum bu aralar gececi calistigim icin..
askimla konustum bugun 3keree
bize orda hatun diyolarmiss yaa herkez böyle konusuyo die..ben gidim bi hatunu arayim falan die
benimkinede abi bu ne sabah tel. öglen te. aksam tel. benim hatunumm kiymetli diyomus oda
herifum benimm yerim onuuuuu
askim bu arada dogum gunumu unutmamiss,yilbasinda eglence programi var gibiymis daha belli degilmis ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?