337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

Keşke hiç kapatmasalar o teli yaa bizde sabah konuştuk tatlım bi heyecanla beni aradı mektubum gitmişde nasıl mutluydu anlatamam

anlattım bugün topikte konuştuklarımızı sana olan aşkım meşhur oldu dedim yerim seni diyo
buz patenimikız bu soğukta ne işin var kafanı gözünü kırıcan allh korusunayrıca kıskanıyorum ama şu 10 dk. 15dk.olayını sizin oralarda heç sıra yok galba,yada aşkım beni kekliyo az konuşmak için

Keşke hiç kapatmasalar o teli yaa bizde sabah konuştuk tatlım bi heyecanla beni aradı mektubum gitmişde nasıl mutluydu anlatamam

mutlu olmazmı ya nasıl özlüyorlardır biziyarın yeniyılya yoğun olucakmış burası arayamayabilirim dedi kızlar aklınızda olsun yarın aramazlarsa merak etmeyelim:26:

4 ziyaretçi kim kızlar kayıt olun yazın bize,heralde askeriniz var 337.dönemde bizi sürekli takip ediyosunuz,çekinmeyin gelin beraber şafak sayalım bekliyoruz

mutlu olmazmı ya nasıl özlüyorlardır biziyarın yeniyılya yoğun olucakmış burası arayamayabilirim dedi kızlar aklınızda olsun yarın aramazlarsa merak etmeyelim:26:

Pek heveslenmeyelim yarına ozaman canm aramazsa eğer ilk aramadığı gün olucak :97: sarma sarıcaz kızlar 2 tabak yerm artık son 3 günüdr fln acayip yiyorum ya kio almamam lazım ama aşkım hiç sevmio kiloyu öpüorum sizi kendinize ii bakın

amaan öyle bi değişiklik olsun dedik, kafamı gözümü bacağımı kolumu her bi tarafımı kırıyodum valla
normalde biz 3-4 dk konusuyoruz bugun öyle oldu..sıra daha çok geri aramalı telefonda oluyomuş..

görüşürüzz:80:
ben de fena zayıfladım kilo almam lazım

slm kızlarrr oh bugün keyifler ii galiba... bende aşkımla konuştum şimdi atış taliminde 20 kişiden biriymiş 20 kişiyede ödül çarşı izni 2 gün olcakmış bi mutlu oldum sormayın...

slm kızlarrr oh bugün keyifler ii galiba... bende aşkımla konuştum şimdi atış taliminde 20 kişiden biriymiş 20 kişiyede ödül çarşı izni 2 gün olcakmış bi mutlu oldum sormayın...

ohh rahat rahat konuşursunuz
bizimkinde yok öyle bişey beceriksiz galiba benim tatlımmm

hehe bide yılbaşı programı varmış askeriyede menü tavuk kuru fasulye pilavmış ayran bide ayrana vurcam kendimi srhoş olcam dio... müzisyenler vamış birlikte ..komutana sölemişler tamam yapın demiş... kıyamam ya ben nası içerim onsuz...üstelik yarın 3. yılımıza giricez ama onsuzum uff gel teskere gellll:18::18:

Son düzenleme:
aman becermedikleri o olsun tatlım yaaa.. boşver bizi sevmeyi beceriyolar ya o yeter...

öyle vallaa
ay korkarım ben zaten silah milah kullanmasın mümkünse
geçen aman dikkat et silahlara dedim, aşkım ben askerdeyim biliyosun dimi eğitim falan oluyo silahlarla dedi

öyle vallaa
geçen aman dikkat et silahlara dedim, aşkım ben askerdeyim biliyosun dimi eğitim falan oluyo silahlarla dedi

hehe ay oluyo öle şeyler ya bende üşütme bak diorum hee dışarı çıkmıyi bugün diyorum kahve alıp tv seyretcem çıkarsmda kalın kazak giyerim diyo dalga geçio sıpa benle...

öyle vallaa

bizimkilerde g3le atış yapmışlar bugün
uslu dur orda g3le gelirim diyo
maşallahımız var 5. arayışı bugün

bizimkilerde g3le atış yapmışlar bugün
uslu dur orda g3le gelirim diyo
maşallahımız var 5. arayışı bugün

ameliee walla ilk bu foruma yazıdıgını dusunuyorum da nerden nereye...
püü püü püü tüü tüü tüü maşallah 5 deil 10 kere arasın attırmasın benım kelimi

çok pis beklemedeyim aşkım dıyor kı tel biraz çalsın yaa dit demeden hemen mesgule alıp arıyorsun diyoooo
saniye kaybetmeye tahammülüm mü var benim beeeaaaa

mrb kizlar..
ugrayamiyorum bu aralar gececi calistigim icin..
askimla konustum bugun 3keree
bize orda hatun diyolarmiss yaa herkez böyle konusuyo die..ben gidim bi hatunu arayim falan die
benimkinede abi bu ne sabah tel. öglen te. aksam tel. benim hatunumm kiymetli diyomus oda
herifum benimm yerim onuuuuu
askim bu arada dogum gunumu unutmamiss,yilbasinda eglence programi var gibiymis daha belli degilmis ama

oyy maşallah
inşallah 55. kez de arar

ameliee walla ilk bu foruma yazıdıgını dusunuyorum da nerden nereye...
püü püü püü tüü tüü tüü maşallah 5 deil 10 kere arasın attırmasın benım kelimi

valla 17 günde böyle olduk devamı gelsin inşallah kızlar,sağolun iyiki varsınız

bizimkilerin orda dansöz çıkıcakmış
50 kuruş takıcaz diyo,saçını başını yolarım ben o dansözün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…