merhaba arkadaşlar yeni katıldım aranıza zaman hepimiz için su gibi akar geçer inşallahh =)
bi konuda fikirlerinize ihtiyacım var. Erkek arkadaşımla 5 buçuk yıldır birlikteyiz. Ben onun ailesiyle annesi anneannesi kızkardeşiyle falan epeydir tanışıyorum. arayıp sorarız birbirimizi. en son askere gönderirken de babasıyla tanıştım. Şimdi 7 ocakta yemin töreni var. Ben İstanbuldayım o İskenderun'da. Ne yapıp edip mutlaka gitmeliyim annem biliyo kızsa da ikna ettim. babama üniversiteyi bitirdiğim yere arkadaşlarımın yanına gittiimi söyleyeceğim. Annesi kardeşi ben 3ümüz gitcektik. Sonra vazgeçti bunlar. uçakla 1gün önce gitmemiz gerek. 3 bayan nasıl kalcakmışız napcakmışız bilmem ne sanki dünyanın öbür ucuna gidiyolar. öyle onlar gitmemeyi düşünürken ben ne olursa olsun gidicem dedim. Lafta oğullarına okadar düşkünler yemin törenine gelmiceklerdi. Aşkımı üzdüler oralarda gelin diye yalvarmış resmen. Onlar gelmesse çıkamıcak dışarı. En soonunda Bugun annesi beni aradı babası da gelcekmiş arabayla gitcez biz sen napcan diyo. Nası sinirim bozuldu gideceğimi biliyo sen de bizle gelirsin demiyo. Ben uçak bileti almak için onların kesin kararını bekliorum kaç gündür. Sonra bizle gel tabii ama bence hiç gelme ben kızımı yollamazdım. Annenin aklı kalır ben mesuliyet kabul etmem bilmem ne. Cevap vermedim ama ben düşündüm herhalde bunları. Şimdi babası falan kötü düşünürmü hakkımda gitsem hoş düşünse de gidicem. Biz üniversiteyi beraber kazandık, beraber okuduk, beraber mezun olduk. 17 yaşında tanıştık Bebek gibi büyüttük birbirimizi, her anımıza şahit olduk, ve bence yemin töreni de çok önemli bir olay. kim ne derse desin yanında olucam. Onlarla gidersem 17 saat yol allah korusun birşey olsa hiçbişeye benzemez. Uçak yine daha güvenli ben uçakla mı gitsem bilemedim :S off öyle işte uzun oldu biraz yardımınızı bekliyorum kızlar
bizimkilerde g3le atış yapmışlar bugün
uslu dur orda g3le gelirim diyo
maşallahımız var 5. arayışı bugün
ameliee walla ilk bu foruma yazıdıgını dusunuyorum da nerden nereye...
püü püü püü tüü tüü tüü maşallah 5 deil 10 kere arasın attırmasın benım kelimi
yok bee dansoz falan efsaneeeee....balık ayhan cıkarsaaaa dua etsinler.Seni gıcık etmek ıcın demıstır o muhtemelennnn
bizimkilerde g3le atış yapmışlar bugün
uslu dur orda g3le gelirim diyo
maşallahımız var 5. arayışı bugün
ameliee walla ilk bu foruma yazıdıgını dusunuyorum da nerden nereye...
püü püü püü tüü tüü tüü maşallah 5 deil 10 kere arasın attırmasın benım kelimi
mrb kizlar..
ugrayamiyorum bu aralar gececi calistigim icin..
askimla konustum bugun 3keree
bize orda hatun diyolarmiss yaa herkez böyle konusuyo die..ben gidim bi hatunu arayim falan die
benimkinede abi bu ne sabah tel. öglen te. aksam tel. benim hatunumm kiymetli diyomus oda
herifum benimm yerim onuuuuu
askim bu arada dogum gunumu unutmamiss,yilbasinda eglence programi var gibiymis daha belli degilmis ama
AMELİEE hakkaten kız maşallahbenimkinin rekoru günde 2 arama ay ama nasıl özlemişim yaa çohmu diyişi var böle şimarınca çokmu demek çohmu der ayy
delyshe aklıma takıldı bu nickin anlamı ne kuzum?
AMELİEE hakkaten kız maşallahbenimkinin rekoru günde 2 arama ay ama nasıl özlemişim yaa çohmu diyişi var böle şimarınca çokmu demek çohmu der ayy
delyshe aklıma takıldı bu nickin anlamı ne kuzum?
koskoca askeriye yılbaşında dansöz yollamaz heralde
dely=deli
she=kız
delikız
valla yumi benimki bi kere arayıp uzun uzun konuşmaktanda 5 dakika konuşup sık sık aramayı tercih ediyo çokta düşünceli
maşallah diyim ya şaşıyorum böyle devam eder inşallah
Delyshe aklıma geldi acaba dedim sonra dedim başka bi anlamı varsa durduk yere kıza delikız demiyimgerçi 337.topikte hepimiz deliyiz
amelieee hatırlıyomusun ilk günler diyoduk düzelicek bak nasıl düzeldi vallahi askerlik en çok seninkini değiştirdi darısı başımıza kız
merhaba arkadaşlar yeni katıldım aranıza zaman hepimiz için su gibi akar geçer inşallahh =)
bi konuda fikirlerinize ihtiyacım var. Erkek arkadaşımla 5 buçuk yıldır birlikteyiz. Ben onun ailesiyle annesi anneannesi kızkardeşiyle falan epeydir tanışıyorum. arayıp sorarız birbirimizi. en son askere gönderirken de babasıyla tanıştım. Şimdi 7 ocakta yemin töreni var. Ben İstanbuldayım o İskenderun'da. Ne yapıp edip mutlaka gitmeliyim annem biliyo kızsa da ikna ettim. babama üniversiteyi bitirdiğim yere arkadaşlarımın yanına gittiimi söyleyeceğim. Annesi kardeşi ben 3ümüz gitcektik. Sonra vazgeçti bunlar. uçakla 1gün önce gitmemiz gerek. 3 bayan nasıl kalcakmışız napcakmışız bilmem ne sanki dünyanın öbür ucuna gidiyolar. öyle onlar gitmemeyi düşünürken ben ne olursa olsun gidicem dedim. Lafta oğullarına okadar düşkünler yemin törenine gelmiceklerdi. Aşkımı üzdüler oralarda gelin diye yalvarmış resmen. Onlar gelmesse çıkamıcak dışarı. En soonunda Bugun annesi beni aradı babası da gelcekmiş arabayla gitcez biz sen napcan diyo. Nası sinirim bozuldu gideceğimi biliyo sen de bizle gelirsin demiyo. Ben uçak bileti almak için onların kesin kararını bekliorum kaç gündür. Sonra bizle gel tabii ama bence hiç gelme ben kızımı yollamazdım. Annenin aklı kalır ben mesuliyet kabul etmem bilmem ne. Cevap vermedim ama ben düşündüm herhalde bunları. Şimdi babası falan kötü düşünürmü hakkımda gitsem hoş düşünse de gidicem. Biz üniversiteyi beraber kazandık, beraber okuduk, beraber mezun olduk. 17 yaşında tanıştık Bebek gibi büyüttük birbirimizi, her anımıza şahit olduk, ve bence yemin töreni de çok önemli bir olay. kim ne derse desin yanında olucam. Onlarla gidersem 17 saat yol allah korusun birşey olsa hiçbişeye benzemez. Uçak yine daha güvenli ben uçakla mı gitsem bilemedim :S off öyle işte uzun oldu biraz yardımınızı bekliyorum kızlar
benimki ben birsey demezsem demez
sadece karıcım der
daha ne desin çocuken güzel en anlamlı sözü söylemiş benimki bazen kırolaşır avrat çoraplarımı çıkar falan der ama delyshe bence seninki seni kaybetmekten çok korkuyo o kadar kıskanmasından belli
daha ne desin çocuken güzel en anlamlı sözü söylemiş benimki bazen kırolaşır avrat çoraplarımı çıkar falan der ama delyshe bence seninki seni kaybetmekten çok korkuyo o kadar kıskanmasından belli
ayy sinek ilacı sıkıyorum be erkek sinek falan yaklaşır ne me lazım diyee
Ay bi bilse ne kadar çokkkk seviyorummmmöl dese ölürüm ama irdeleme ve aşırı kıskançlıgı yok mu
deliii ediyo beni deliii:76:
benimki ne dese beğenirsiniz
pamuk diyo bana koca kafam ya çok özledim
nabersiniz kızlar
askerleriniz resim çektirmiş ya bizimkide çektirmiş aşk olsun neden yollamıyorsun bana dedim yollamayı kaç kere denedim postane hep kapalı diyo bi kere yakalamış açık olduğunu adam kapatıyorum demiş bunu ciddiye almamış yazık yaaaa
merak ettim resmini valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?