sinek ilacıo zaman sivil hayatta sürekli arıyordur seni,mesajlar fln?
ameliee pamukta iyimiş beyaz tenlimisin çok
sorma her aksam yatmadan once 1 saat konusulur. öksürsem msj atmak zorundayım.fazla muhabbetten de çok tartısıyorduk tatlım ya
arıyo konuşacak birsey yok malummmm kavga ediyoruz
şimdi 5 ayda bir özlersin konuşucak neler bulunurrbide geçen gün biri yazmıştı topikte kim olduğunu hatırlmıyorumda doğru yazmıştı ordan arıyolarya heycandanmıdır vakitsizliktenmisir aklıma nasılsın iyimisinden başka bişey gelmiyo:26:
şimdi 5 ayda bir özlersin konuşucak neler bulunurrbide geçen gün biri yazmıştı topikte kim olduğunu hatırlmıyorumda doğru yazmıştı ordan arıyolarya heycandanmıdır vakitsizliktenmisir aklıma nasılsın iyimisinden başka bişey gelmiyo:26:
walla gunde yine 3-4 arıyor.günde toplasan yine 1 saat rahat konsuyoruz yineee
valla çyle nasılsın iyimisin demekten baska bişey konusulmuyor zaten 5 dakka içinde.
en fazla işte yemin töreni planları o kadar
delyshe siz yine iyi konuşuyomuşsunuz,bizim günde en fala 2-3 dk.
elidada haklısın öyle gerçekten zaman çok kısıtlı bugün bide yemeği sordum yine akşam yemeğinde tost yemiş herzamanki gibi kantine tost geldide yiyo allahtan
benimkide karnıbahar yemiş bide helva vardı ondan çaldım dolabıma sakladım diyo
çok kötüymüş yemekleri
selam kızlaaarrr
hepinizi iyisiniz umarım....
sizee bişey sorucam benm kuzum kitap okuyomşş egcen gun söledi nerden buldn dedm birinde varmşş ne varsa okuomşş oda sıkntıdan :S
dedim giderken kiatp götüriymm ona şöylee sürükleyiciii bildğnzz önereblceğnzz kitap varmı????
aşk romanı olmasın tabii üzülmesn kuzum
dan brown gotr.melekler ve seytanlar da vıncı sıfresi digital kale ıhanet noktasi ve kayıp sembol.erkeklerin begenecegi tarz bilim kurgu tarzı seyler
selam kızlaaarrr
hepinizi iyisiniz umarım....
sizee bişey sorucam benm kuzum kitap okuyomşş egcen gun söledi nerden buldn dedm birinde varmşş ne varsa okuomşş oda sıkntıdan :S
dedim giderken kiatp götüriymm ona şöylee sürükleyiciii bildğnzz önereblceğnzz kitap varmı????
aşk romanı olmasın tabii üzülmesn kuzum
kızlar geçen hafta yanına gittim bende kocacımın..temiz çamaşır götürdüm bi de içine şöyle bi not yazdım
AŞK;
Her attığım adımda seni düşünmek
Dokunmasan bile kalbimde hissetmek sıcaklığını,
Gözlerine bakmadan da anlamak ne hissettiğini,
Dünyanın acımasız kahrını senin için çekmekmiş.
AŞK;
Acı çeksemde kadere inat gülümseyebilmek
İki güzel gözü ömür boyu seyretmek için 140 gün sabırla beklemekmiş...
hoşgeldin canım bugün şiir günü zatençok hoş olmuş yazdıkların,ee nasıl geçti anlat bakalım?
okudum bugün herkesin yazdıklarını bitanede ben yazayı dedim..onunlayken hızına yetişemediğimiz zaman onsuz sanki geçmiyo..ama herşeye rağmen çok güzel görüşebilmek..bizim yemin törenimiz haftaya..asıl mutluluk haftaya benim için..sonunda kocacımla 2 gün uyayabilicem..ooh beee
keyfini çıkar canım,zaten sürekli uyanırsın uykusunda onu izlersin,helede burda bu kadar hasretten bahsettikten sonra inanamıyo insan yanında uyuduğuna çünkü tecrübeyle sabittir
kizlar selanlar konyadan kucak dolusu sevgiler opucukler kardesmleyim ama sadece 1 gun izin verdiler yarin sabah 9 da teslim olacakbzde donecegz istanbula bakalim ins.nisanlimi da kandirabilirsek tekrar yemin toreni icin ucak bileti ayirtacak kayinpederim lutfenn dua edin bana nisanlim gelin desin tarifi olmayan cok gusel bir duygu bugun sahit olduk kardesmde darisi tum asker yolu bekleyenlere ve bana nisanlmida gormek istiorum cnkuu
kızlar geçen hafta yanına gittim bende kocacımın..temiz çamaşır götürdüm bi de içine şöyle bi not yazdım
AŞK;
Her attığım adımda seni düşünmek
Dokunmasan bile kalbimde hissetmek sıcaklığını,
Gözlerine bakmadan da anlamak ne hissettiğini,
Dünyanın acımasız kahrını senin için çekmekmiş.
AŞK;
Acı çeksemde kadere inat gülümseyebilmek
İki güzel gözü ömür boyu seyretmek için 140 gün sabırla beklemekmiş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?