337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

RaziyErkan anlamadım nasıl kapıdan girmek yasak,bacadanmı giricekler tuvalete?
d_lake evet canım allahtan kısa dönemiz,4.5 ay kaldı dayanıcaz valla uzun dönemleri okuyorum bazen 440 gün falan ayy şükür diyorumbak 130lara geldik bile

canımmm inşallah gelin der hepberaber dua edelim sea kavuşsun aşkınaçok özledik çabuk geelkardeşinede hayırlı tezkereler olsunn

saol bebegm biliosun cihaninda nasil gormek istiorum bugun gordum birsuru nisanlilari nasil canim cekti anlatamam yaaaa kardesimi gordum cok mutluyum ama bi yanim eksik yaa sevinimmi uzilimmi bilemioroum yaa cok burugum cookk ama bole gusel bisey olamaz cok duygulandm cnm herkes gorur ins. birasdan cikarim pat die cikarsam smdiden hepinizi opuorum eve gectigimde bol bol konusuruz bebegimm

2kapi varmis sanirim 1.den girip cikmayi yasaklamislarr nedensee

ya evet nisanlm kisa donem ama kardesimin daha 430 gunu var sukredin kzlarrr

canımm kıyamam sana sende cihanına kavuşursun inşallahhbu arada şafak 137 bugün 136 olucak kısmetse

bu yılın son günü,topik sessiz,bütün kızlar mutfakta yarına hazırlık yapıyorlar heralde

bu yılın son günü,topik sessiz,bütün kızlar mutfakta yarına hazırlık yapıyorlar heralde

canıın ben burdayım..iki dakika duşa girdim ondanda benimkisi 5 kere aramıış..allahtan sona anda yetiştim
şuan bizim evin tam karşısında KIRAÇ konseri var..herkes elele sevgilisiyle..bende uzaktan onlara bakıyorum:84::84:
gelsinize buraya..yapayalnızım

çok doğru söylüyorsun delyshe böyle şeyler hayatta bir kere oluyo telafisi yok eminim sen de çok çabalamışşındır gitmek için emin ol askerin için o da yeter elinde olsa eminim giderdin. Otelde kalcam aileside otelde kalcak zaten rezervasyon yaptırdım uçak biletimi askerim arasın son kez konuşup öyle alıcam inşallah

hindimi aldık düdükluye vurduk sabahta annem ıc pılavını edecek

afiyet olsun canımm:56.ablam çok meraklıdır süslemeye yarın sabahtan gelir evi panayıra çeviriryarın geç saate kadar otururuz artıksanki normalde çok erken uyuyoruzda dimi

nerde yaşıyosun canım?atlar gelirmişim şimdiyok meraktan sordum:)?

hoşbulduk canıımm onlar öyle düşünmüyo işte, gençmişim heyecanlıymışım o yüzden böyle davranıyomuşum. evet öyle gencim heyecanlıyım ve oğullarına aşığım dediiğin gibi bunla gurur duymaları gerekirken nereye çekiyolar. ama ben dediğin gibi uçakla gitcem askerim arasın son kez konuşiyim alıcam biletimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…