bu askerlikk adam olma acisindan cok iyidee ne cekiyolar bi Allah bide onalr bilir..
bugun tuvaletlere ilk kapidan girip cikmak yasaklanmis biriside cikarken komutan görmus 2.kapiya kadar süründürmüs adami..
esorftmanlarla falannn
yazikk benimkide bende girerken ordan girmistim diyo iyikii yakalanmamiss
20gündür ne cep tel. ne bilgisayar hic bisey yok dio..bende diyom yakinda alisirsin sen telefonsuz yasamaya diyom,askerlik bitiyomus ben ankesörlü telefonla dolasiyomusum sirtimda diyo
evet tahmin edebiliyorum..geçen hafta sen sevgilinleydin dimi?ya hala geceleri uyanıp bakıyorum yanımdamı diye?ne zamana kadar böle devam eder..yoksa o gerçekten yanıma gelene kadar hiç geçmiycekmi bilmiyorum bu deliliklerim.:18::18:.geçen sayfalarda bi arkadaş iyiki kısa dönmeler yoksa biz çıldırırız diye yazmış ayneeen katılıyoruuum:18::18:
canımmm inşallah gelin der hepberaber dua edelim sea kavuşsun aşkınaçok özledik çabuk geel kardeşinede hayırlı tezkereler olsunn
RaziyErkan anlamadım nasıl kapıdan girmek yasak,bacadanmı giricekler tuvalete?
d_lake evet canım allahtan kısa dönemiz,4.5 ay kaldı dayanıcaz valla uzun dönemleri okuyorum bazen 440 gün falan ayy şükür diyorumbak 130lara geldik bile
RaziyErkan anlamadım nasıl kapıdan girmek yasak,bacadanmı giricekler tuvalete?
d_lake evet canım allahtan kısa dönemiz,4.5 ay kaldı dayanıcaz valla uzun dönemleri okuyorum bazen 440 gün falan ayy şükür diyorumbak 130lara geldik bile
saol bebegm biliosun cihaninda nasil gormek istiorum bugun gordum birsuru nisanlilari nasil canim cekti anlatamam yaaaakardesimi gordum cok mutluyum ama bi yanim eksik yaa sevinimmi uzilimmi bilemioroum yaa cok burugum cookk ama bole gusel bisey olamaz cok duygulandm cnm herkes gorur ins. birasdan cikarim pat die cikarsam smdiden hepinizi opuorum eve gectigimde bol bol konusuruz bebegimm
atarsaa136 he bnmki ole dio her sordugumda atarsa a a
askeri terimleri öğrendik iyice kızzbadi varmış bide benimkininde badisi var askerlik boyunca birbirlerinden sorumlularmış falan
badi mi? o ne yaaaa...
bu yılın son günü,topik sessiz,bütün kızlar mutfakta yarına hazırlık yapıyorlar heralde
oyyy cidden sorunlu arkadaşımmm baya yaaa..Ailesi yanlış yapmış yada düsüncesiz davranmis sen git derimm uçaklaa.onlardan bagımsız...tanıdık eş dost varmı yanında kalabilecegın peki???Ben çok istedıgım halde gidemedim ve pişmanlıgını yaşıyorummmm.Bence git ne olursa olsunnn.Gidemeyen biri olara iğne ucu kadar bile umudun varsa git
hindimi aldık düdükluye vurduk sabahta annem ıc pılavını edecek
canıın ben burdayım..iki dakika duşa girdim ondanda benimkisi 5 kere aramıış..allahtan sona anda yetiştim
şuan bizim evin tam karşısında KIRAÇ konseri var..herkes elele sevgilisiyle..bende uzaktan onlara bakıyorum:84::84:
gelsinize buraya..yapayalnızım
canım hoşgeldin,çok düşüncesizlik etmişler çok saçma söyledikleri sen söylersin yani,en özel anı bende görmek istedim diye mesuliyet falan ne saçma laflar ya anaokuluyla geziyemi gidiliyo?gerçekten kızdım çokben senin yerinde olsam uçakla giderdim,kimsede hakkında kötü düşünemez hepimiz gittik öyle şeymi olur ne kadar onurlu yaptığın şey onların oğulları için iskenderunlara gidiyosun kıymetini bilsinler önce bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?