337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

eger kafama vurunca yerine gelecekse ben simdiden biyerlere vurmaya başalıyayım olmadı sen vur kurtulayım şu dertten...
yinede aramaması gerekiyodu çünkü kız ona hala deli gibi aşık bunu biliyo kızı bir aradı kızda yüz buldu facebooktan bana sardı yoksa bir senedir hic boyle seyler olmamıstı aramızda... beni bir arasa içimi dökcem kurtulcam ne olduğunuda anlıcam ama ayrıldıkya zaten oda aramıyo...

canım hava yagmur yok ama bıraz soguk bıde suslen burda kızlar yeterınce susluuuu

arar tatlım yüzü yok belliki...

canım anadlu yakası umranıye kızları nasıl olur....???

aaaaa ben orda oturuorum bugun hava guneslı cnm suslen ama kısa etek fln gıyme tayt gıbı seyler gıyebılırsın mesala otarz seler suslenebılırısn tuhaf kacmazz

bakalım işallah ararsa ilk sizinle paylaşıcam...

eee.sen napıcan bu akşam ?askerinden haber varmı onlar napıcakmıs?

dansöz yok bizdeee.kaçar kaçar beni arar..bakalım ilk yılbasımız ağlayıp zırlayıp onuda hiç üzmek istemıyorum ama 12 yı gece benı ararsa dunyanın en mutlu ınsanı eder beni
bizde evdeyız tatlım.hindi yicez çekırdek ailemle, tv de geniş aile türk malii..
kısacası kendimi kumandama adayacagım...

aaaaa ben orda oturuorum bugun hava guneslı cnm suslen ama kısa etek fln gıyme tayt gıbı seyler gıyebılırsın mesala otarz seler suslenebılırısn tuhaf kacmazz

allahh senı bana allah verdıı tatlımmmm
bakk şimdi birsey sorucam benım herıfın yemın törenı oldu jandarma komando alemdağ da...
fakat oranın bana tam adresi lazım yaa. yanı ben '(alemdağ jandarma komando tabur komutanlıgı ümraniye istanbul ) desem kargom yerıne ulasırmı??
suprız edecegım de caktırmak ıstemıyorum

ohh ohh çok iyi canım çok sevindim ailecek kutlayın benim annem yok izne cikti memlekete gitti kız kardesim var benden bir yas kucuk oda sevgilisiyle olcak zaten beni yalnız bırakacak diye uzuluyor bende uzulme ben kendim boyle olsun istiyorum sen eglen dedim...

umarım askerin 12de arayabilir ve sende çok mutlu bir şekilde yeni yila adım atmıs olursun...

dansözde yokmus bende sevindim hem olsa bile biseycikler olmaz en cirkin göbekli dansözü çıkartırlar oralara başkası gitmez zaten

Bu arada dün 535'li bir numara beni aramıstı sonradan gordum dunden beri arıyorum kapalı belkide o aradı belki.....

olabılır canım hattı almıstır tel bulup takmıs olabılır...iyi dileklerın icin sagol canım 10000 fazlasını hak edıyorsun

canım alemdag umranıyeye baya uzakta ama umranıyeye baglı demekkı ama umranıyeyle arasında 1 saat yol farkı var ama gıder kargon :90:

bencede cnm alemdag yaz ıst yaz takımını yaz ozaman :)

ayyy nasıl mutlu olacak sıpamm onun o güzel yüzü ne guzel hediye bana
ay dusunuyorum da biz olsak onların yerınde, birilerine birseyler gelıyo olsa bana gelmese ne cok uzulurdum,kendımı yanlız hissederdimmm

o mutlu olsun ,onun mutlulugu benı mutlu etsın.beraber hepppp mutlu olalım:81::81::81:

ewet cnm ne yoluosun bakım belkı bnde yolarım ben askıma sole suprızler yaptım sana fıkır olsun
1)kırmızı kalplı bır kutu aldım ıcıne specıal kalplı cıkolata ve renklı ıcınde badem olan cıkolata ve kalplı drajeler koydurdum patanede ıcıne renklı kalplı kagıtlara guzel ve ozel sozler yazdım

2) yıne bı kutu aldım kırmızı kare gıbı ıçıne seker jelıbon cıkolata sıcak cıkolata etı puf (askım bayılır ) gofret ve hepsının ustune notlar yazdım yoladııım

cok mutlu oluolar hele ılk gonderdımı hedıyede aglıyarak aramıstı kocacım benı ayy cok mutlu oluolar
tabı sunuda anlatıyım kalplı kutuyu askım saklamıs ızne gelırken oda ıcıne cıkolata yaptırmıs bana hedıye etmıstı superdııı

safak 277
senın kac canım

bizim kısa dönem canım 136 kaldı... çıkolata fikri süper de aşkım yiyemez içine dert olur...
fazla çıkolata sevmez cunku.
Benim tarzan ınce bi gömlekle gitti bı kazak birde deodarant aldım...
güzelde bi mektup yazacağim...resim cekınmeyı hıc sevmez askım o yuzden elımde resım yok malesef...
bi kutu da sigara koyacagım.
acaba dıyorum sigaraların hepsınden 1 nefes cekıp sondursem onu mu gondersem askıma

saol kuzum makyaj malzemelerine aşırı bi sempatim var,ihtiyacım olmasada fondötensiz duramıyorumkrem fontöden daha iyi bence dağılım açısından,tv makkyajı varya hani kryolan onun stik olanı var ama çok ağır porselen makyaj özel günlerde onu sürüyorum,ama günlükte krem fondöten üzerine bronz allık

bılıom cnm kısa donem oldunu ama olsun askerlık askerlıktırr

hmmm ay resımsız olurmu yaa ben köuserdım vala

kızlarr bugun ilk işim şu dansöz olayını araştırmak oldu
sevgilim aradı ben de çaktırmadan ne yapıcaksınız bugun ne planlar var dedim
o da burda organizatör bi asker vardı o yılbaşı gecesi düzenlicek bize, 2 tane dansöz ayarlamış ama biri gelemiyomuş 1 tane dansöz falan gelcek dedi
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
senin kafanı kırarım o dansözü parçalarım dedim
meğer beni kandırıyomuş, dansöz mansöz yok delirme dedi kandırmış beni piss eşekkk
kalbime iniyodu ya böyle şaka mı olurrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…