337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

ya kıyamam ben sana offne ortamı germesi ne zaman canın sıkılsa yaz destek olalım canım burda beraber gülüp,beraber ağlıyoruz,canım bu 5 ay böyle sürmez gitsende konuşsan olmazmı off birbirinizi seviyorsunuz ne olacak böyle:26:

bılıom cnm kısa donem oldunu ama olsun askerlık askerlıktırr

hmmm ay resımsız olurmu yaa ben köuserdım vala

ne edem askerden gelınce tanımam buyuk ıhtımalle
sen mısın sen mısın diye butun otobuse sarılırmısım
sonraaa beni kım tokatlarsa kesin o askımdırrr

cok tesekkurler yumi zaten sizde olmasanız hepten yalnız kalıcam buraya yazınca hic deilse biraz rahatlıyorum.Gitmeyi düşünmüyorum çünkü bu durumda kendimi haklı görüyorum ve şuan beklemekten başka yapacak bişeyim yok ararsa düzelir mi hiç sanmıyorum ama hiç deilse içimi döküp rahatlarım...

içini dökmeee içini sövv anlıyormusun sövvvv.
,kulun hakkı tekrirdir.tekrirle uslanmayanın hakkı kötektir...

hatunnnn acaba onların asabı olması mı sorunnnn yoksa bizim bundan hoşnut olmamız mıı..
sorun kesin bizdeee

delyshe bencede anormal olan biziz bebişim
DAİSY24 sen sonuna kadar haklısın ben sadece için rahatlıcaksa git diyorum böyle içinde biriktirmekle kendini üzüyorsun,konuşamıyorsunuzda off iki taraf içinde çok zor,ama en çok sana zor:26:daisy ben merak ediyorum kız arkadaşını arama olayı tamam ama ondan öncesinde ne oldu onu anlamadım yani bir anda nasıl oldu bu ayrılık:26:

içini dökmeee içini sövv anlıyormusun sövvvv.
,kulun hakkı tekrirdir.tekrirle uslanmayanın hakkı kötektir...

wooww süpersin yaaa sanırım öyle yapıcam çok sakin bir kişiliğim vardır olaylara daha ılımlı yaklaşmayı tercih ederim hep..ama dediğin gibi ölee bir sövesim varki aslında o kadar yani..belkide söverim ne diceğimi napıcağımı hiç hesapladım o an bir gelse sövmesem bile onu yaralarayacak icine oturacak birsürü şey söylicem o beni kaybettiğine üzülsün artık.

bende fotoğraf,mektup falan göndericem ama kararsız kaldım
orda içini açıp kontrol edicekler zaten :44:
içinden alırlarmı acaba :44:

aynısını benimki yaptı
o dansözü yolarım dedim

duyduk duymadık demeyin askerimi nette gördüm
en büyük yeni yıl hediyem oldu yaa
sokk oldum resmen sokk
hiç beklemedim anda nette buldu beni

Yumicim,askere gitmeden önce beni ailesiyle tanıştırmadı ne uğurlamaya gidebildim nede yemin törenine bende kırıldıl ister istemez beni seviyo ama insan özel olduğunuda hissetmek istiyo ve benim bütün ailem onu tanırken o hala ailesinin içine bir türlü beni sokamadı en azından askere giderken bir yemek yer tanışırız dedim ama onu bile yapmadı ...oysa burdayken bensiz birgün bile duramazdı herkes askere gidince sevgilim gelsinde görüm der bizimki ailesiyle geçirdi yemin törenini bile beni istemedi.bende kırıldım.zaten bu nedenden yazında kavga etmiştik bütün ailem seni tanıo sen neyi bekliyosun demişstim tartışmıştık ve ayılmıştık ama bir gün sürdü ertesi gün geldi bana dediki ''bana bir şans daha ver sana seni nasıl sevdiğimi göstericem ''dedi.bende bunun üstüne yola deavm ettim...ama şimdi gene aynı şeyler oldu en özel anında bile yanında olamadım onun bana benimde ona çok ihtiyacı varken ben yokum...bende geçen hafta yemin töreni nedeniyle izne çıktığında şuan ailen yanında ben ise bir hiçim senin için öyle olmasa ben de orda olurdum dedim görüşmeyelim dedim...bitti işte...

şu kız arkadaşı arama olayı olmasa buraya kadar düzelicek şeylerdi,sonuna kadarda haklısın ama hani acaba askerden geliyimde daha huzurla tanıştırırım demiş olabilir:26:hayır benim kızdığım %100 hatalı olan o bu durumda araması lazım seni,barışmaya ikna etmesi lazım acaba çekiniyomu terslemenden:26:

tepeden tırnağa aşığım sanataktım bu lafa açıp açıp o şarkıyı dinliyorum eğer bugün ararsa dicemki kapatmadan sana bişey dicem ama sonra yüzüne kapatıcam oda tamam dicek bende tepeden tırnağa aşığım sana diyip kapatıcamçok çocukça bulucak ama hoşunada gider eminim28 yaşındaya beyefendi ben ufaklığım onun için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…