Melekler bugun sabahtan itibaren yazdıkalrınızı okuyorum ne yazıcağımı bilemedim sizlerde bu kadar neşeliyken ortamıda germek istemedim...
Bugun yılbaşı sevgilim askerde ve ben ondan ayrıldım oysa geçen yıl birlikteydik çok zor geliyor bunları düşünmek...
sanırım bu gece içkileri alıp,bunalım müziklerle ağlayarak tek başıma sabahlayacağım...canım hiçbiryere gitmek hiçbirşey yapmak istemiyor belki dışarı çıksam arkadaşlarla biraz daha yaralarım iyileşicek ama şuan tek yapmak isteğim onun hayallariyle anılarıyla oturup içmek ve ağlamak ....belkide onu tamamiyle geçen seneye gömmeye çaılşmak...
Belki bir umut arar yeniyilimi kutlar diye bekliyorum ondan bu yaptıklarının hesabını sormak istiyorum...diceksiniz madem bu kadar seviodun niye ayrıldın ? kırıklık buruklar herşey mevcut.oysa çok deli gibi seven bir aşığım vardı ne olduysa askere giderayak oldu...en çokta kaset gibi sarıyor olsamda askere gitmeden eski sevgilisini aramış olmasını kabullenemiyorum.
Hepinize bol aşklı sabırlı bekleyişler canlarım hepiniz çok mutlu olursunuz sevgililerinizle işallah sizi bir ömür boyu üzmezler ...337.nin buruk meleğiolmasaydı sonumuz böyle
bılıom cnm kısa donem oldunu ama olsun askerlık askerlıktırr
hmmmay resımsız olurmu yaa ben köuserdım vala
ne edem askerden gelınce tanımam buyuk ıhtımalle
sen mısın sen mısın diye butun otobuse sarılırmısım
sonraaa beni kım tokatlarsa kesin o askımdırrr
ya kıyamam ben sana offne ortamı germesi ne zaman canın sıkılsa yaz destek olalım canım burda beraber gülüp,beraber ağlıyoruz,canım bu 5 ay böyle sürmez gitsende konuşsan olmazmı off birbirinizi seviyorsunuz ne olacak böyle:26:
cok tesekkurler yumi zaten sizde olmasanız hepten yalnız kalıcam buraya yazınca hic deilse biraz rahatlıyorum.Gitmeyi düşünmüyorum çünkü bu durumda kendimi haklı görüyorum ve şuan beklemekten başka yapacak bişeyim yokararsa düzelir mi hiç sanmıyorum ama hiç deilse içimi döküp rahatlarım...
hatunnnn acaba onların asabı olması mı sorunnnn yoksa bizim bundan hoşnut olmamız mıı..
sorun kesin bizdeee
cok tesekkurler yumi zaten sizde olmasanız hepten yalnız kalıcam buraya yazınca hic deilse biraz rahatlıyorum.Gitmeyi düşünmüyorum çünkü bu durumda kendimi haklı görüyorum ve şuan beklemekten başka yapacak bişeyim yokararsa düzelir mi hiç sanmıyorum ama hiç deilse içimi döküp rahatlarım...
içini dökmeee içini sövv anlıyormusun sövvvv.
,kulun hakkı tekrirdir.tekrirle uslanmayanın hakkı kötektir...
ewet cnm ne yoluosun bakım belkı bnde yolarım ben askıma sole suprızler yaptım sana fıkır olsun
1)kırmızı kalplı bır kutu aldım ıcıne specıal kalplı cıkolata ve renklı ıcınde badem olan cıkolata ve kalplı drajeler koydurdum patanede ıcıne renklı kalplı kagıtlara guzel ve ozel sozler yazdım
2) yıne bı kutu aldım kırmızı kare gıbı ıçıne seker jelıbon cıkolata sıcak cıkolata etı puf (askım bayılır ) gofret ve hepsının ustune notlar yazdım yoladııım
cok mutlu oluolar hele ılk gonderdımı hedıyede aglıyarak aramıstı kocacım benı ayy cok mutlu oluolar
tabı sunuda anlatıyım kalplı kutuyu askım saklamıs ızne gelırken oda ıcıne cıkolata yaptırmıs bana hedıye etmıstı superdııı
safak 277
senın kac canım
kızlarr bugun ilk işim şu dansöz olayını araştırmak oldu
sevgilim aradı ben de çaktırmadan ne yapıcaksınız bugun ne planlar var dedim
o da burda organizatör bi asker vardı o yılbaşı gecesi düzenlicek bize, 2 tane dansöz ayarlamış ama biri gelemiyomuş 1 tane dansöz falan gelcek dedi
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
senin kafanı kırarım o dansözü parçalarım dedim
meğer beni kandırıyomuş, dansöz mansöz yok delirme dedi kandırmış beni piss eşekkk
kalbime iniyodu ya böyle şaka mı olurrr
duyduk duymadık demeyin askerimi nette gördüm
en büyük yeni yıl hediyem oldu yaa
sokk oldum resmen sokk
hiç beklemedim anda nette buldu beni
ayy süpeeergözün aydın canımmm
Yumicim,askere gitmeden önce beni ailesiyle tanıştırmadı ne uğurlamaya gidebildim nede yemin törenine bende kırıldıl ister istemez beni seviyo ama insan özel olduğunuda hissetmek istiyo ve benim bütün ailem onu tanırken o hala ailesinin içine bir türlü beni sokamadı en azından askere giderken bir yemek yer tanışırız dedim ama onu bile yapmadı ...oysa burdayken bensiz birgün bile duramazdı herkes askere gidince sevgilim gelsinde görüm der bizimki ailesiyle geçirdi yemin törenini bile beni istemedi.bende kırıldım.zaten bu nedenden yazında kavga etmiştik bütün ailem seni tanıo sen neyi bekliyosun demişstim tartışmıştık ve ayılmıştık ama bir gün sürdü ertesi gün geldi bana dediki ''bana bir şans daha ver sana seni nasıl sevdiğimi göstericem ''dedi.bende bunun üstüne yola deavm ettim...ama şimdi gene aynı şeyler oldu en özel anında bile yanında olamadımonun bana benimde ona çok ihtiyacı varken ben yokum...bende geçen hafta yemin töreni nedeniyle izne çıktığında şuan ailen yanında ben ise bir hiçim senin için öyle olmasa ben de orda olurdum dedim görüşmeyelim dedim...bitti işte...
çok teşekkür ederim nasıl bi heyecan sevinç bilemezsiniz yaaaa
haftaya bugünde yanında olcagım allahın izni ile
çok teşekkür ederim nasıl bi heyecan sevinç bilemezsiniz yaaaa
haftaya bugünde yanında olcagım allahın izni ile
duyduk duymadık demeyin askerimi nette gördüm
en büyük yeni yıl hediyem oldu yaa
sokk oldum resmen sokk
hiç beklemedim anda nette buldu beni
337. dönem güzelleri hepinizin yeni yılı kutlu olsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?