337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

337 melekleriiii herkese mutlu mutlu yıllar
sevdiğimizle geçiremediğimiz son yılbaşı olsun

bende bende.yeniyil hepimize aşklarını getirsinn
bu onlarsız geçirilen son senemiz olsun 2011 337.fıstıklarının olsunn

evet kızzlaaar tüm dileklernzz gerçeek olsunnn 337 güzelleri ve askerlerininnn yenii yılıııı birlktelkk getrcnnn

canım hava yagmur yok ama bıraz soguk bıde suslen burda kızlar yeterınce susluuuu

Öyle yapcam zaten Canım ama kendime özen vermediğimde hep daha güzel olmuşumdur...
Kocamında tek gayesi şimdi bana kavuşmak,süsüpüsü görürmü gözü acaba :)
HIıııı bendeki süsü farketmeyip diğer kızlara baktımı vay haline zatennn...

Bende özellikle göz makyajı yapmayı çok seviyorum canım.Makyaj sevgini anlayabiliyorum :)
Kryolan Kayseride yok,forumda da bahsedilmişti bayağı ama artık istanbula her gelişimde kryolan,inglot,sephora markalarından 1 er adet ürün alırım,malum asker karısıyım harcamalarıma dikkat etmem lazım :) Bronz allığı çok seviyorsun sanıırm,ten rengin ne renk,ben kendme pembe tonlarında allığı daha çok yakıştırıyorum,hafif kızarıklık şeklinde allıkları...Ben buğday-esmer ten arasındayım...

evet bu olaylar nedeniyle kavga ettik beni arama dedim ama pzts arayacaktım onuki eski kız arkadasıyla gorustugunu duyunca hepten vazgectim...ayrılmamam icin elinden geleni yaptı bende cok tersledim onu belki terslememden korkuyodur dedigin gibi belkide eski sevgilisiyle hepten gorusmeye baslamıstır yada umudu kesti bu asktan bende bilemiyorum

yumicim bu dedigini kesinlikle yap icinden geldigi gibi davran mutlaka onunda hosuna gidecektir.

Kızlar yeni yıl şans,mutluluk,sağlık,isteyenlere bebiş,itiyacı olanlara para getirsin... :)))
Ben kocamı istiyorum,noel baba bu gece bana kocamı getirsin... :)
Sizlerede tabiii :)

dün en son öğlen konuşmuştuk bugün aramadı daha akşama arar mı acaba offf

yeni yılın çok özel bir yeri var benim için geçen sene aralık sonu gibi bitanemle sözlenmiştik aradan 1 hafta geçmişti. görücü usülü olduğu için öyle aşk meşk yoktu ama etkilenmiştik birbirimizden. telefonla konuşurken hiç canımlı cicimli konuşmuyorduk. yeni yılda ona bi msj attım. sonra beni aradı yazdıklarının aynısını söyler misin bana dedi. hayır söyleyemem msjı oku işte dedim. yok dedi söylemeni istiyorum. ben de mecbur söyledim. seni çok seviyorum bitanem dedi. ben de dedim. sen de ne? söyle dedi. aynısı işte dedim. nolur seni seviyorum de dedi. off dedim erken değil mi daha dedim. duymaya çok ihtiyacım var dedi. yarım saat boyunca bu kelimeyi benden duymak için inat etti telefonu kapatmadı. tam gece yarısı yeni yıla giriyoruz. SENİ ÇOK SEVİYORUM dedim söylediğim an kalbimde bişeyler uçuştu çünkü ilk defa birine seni seviyorum demiştim. sanki yıllarca bir sürü beyaz güvercini bi sandık tutmuştum ona seni seviyorum deyince sandık açıldı ve kuşlar uçuştu. demek ki kalbimin anahtarı ondaymış. çok mutlu oldu. ben bunu 5 defa tekrarladım. son olarak SENİ ÇOK ÇOK ÇOK ÇOK ÇOK ÇOK AMA ÇOK SEVİYORUM dedim. kalbim duracak dedi. ben de seni deliler gibi seviyorum bitanem dedi. yeni yıl seni seviyorum dediğim ilk gündür. ah ah geçen sene telefonda söylemiştim bu sene de telefonda söyliycem arasın da yine ona SENİ ÇOK SEVİYORUM diyicem

kızlaar ömrüm aradıı ve ona'tepeden tırnağa aşığım sana'dedimmgüldü yerim seni şu tatlılığa bak ya dedien güzel yeniyıl hediyesi sesini duymaktışimdi bir yemek yiyip gelicem öptüm hepinizi bebişlerimm:13:

kızlar hepinizin yeni yılı kutlu olsun..yeni yıl hepimize sağlık,mutluluk,huzur ve askerlerimizi getirsin inşallah

Icannn doğumgünün şimdiden kutlu olsun canım,iyiki seni tanıdık,sevdiklerinle,sağlıkla ve askerinle nice mutlu yıllara kuzum

bebeşimm benım cok tesekkur ederım de sen benı bırıyle mı krıstırdın benım dogum gunum subatta ama askerım kı 1 ocakk ..iiki bende senı tanıdım saolasın kusum

çok sevindim yumis gercekten cok tatlısın :) sevgilinin de eminimki cok hosuna gitmistir.

brunettee canım sen kayserıdemı yasıosun kayserı yazmısın ama bende kayserıdeyımde ercıyes unı.sınde okuorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…