337. dönem güzelleri hepinizin yeni yılı kutlu olsunn
canım hava yagmur yok ama bıraz soguk bıde suslen burda kızlar yeterınce susluuuu
saol kuzum makyaj malzemelerine aşırı bi sempatim var,ihtiyacım olmasada fondötensiz duramıyorumkrem fontöden daha iyi bence dağılım açısından,tv makkyajı varya hani kryolan onun stik olanı var ama çok ağır porselen makyaj özel günlerde onu sürüyorum,ama günlükte krem fondöten üzerine bronz allık
337. dönem güzelleri hepinizin yeni yılı kutlu olsunn
şu kız arkadaşı arama olayı olmasa buraya kadar düzelicek şeylerdi,sonuna kadarda haklısın ama hani acaba askerden geliyimde daha huzurla tanıştırırım demiş olabilir:26:hayır benim kızdığım %100 hatalı olan o bu durumda araması lazım seni,barışmaya ikna etmesi lazım acaba çekiniyomu terslemenden:26:
tepeden tırnağa aşığım sanataktım bu lafa açıp açıp o şarkıyı dinliyorum eğer bugün ararsa dicemki kapatmadan sana bişey dicem ama sonra yüzüne kapatıcam oda tamam dicek bende tepeden tırnağa aşığım sana diyip kapatıcam çok çocukça bulucak ama hoşunada gider eminim 28 yaşındaya beyefendi ben ufaklığım onun için
Icannn doğumgünün şimdiden kutlu olsun canım,iyiki seni tanıdık,sevdiklerinle,sağlıkla ve askerinle nice mutlu yıllara kuzum
kızlaar ömrüm aradıı ve ona'tepeden tırnağa aşığım sana'dedimmgüldü yerim seni şu tatlılığa bak ya dedi en güzel yeniyıl hediyesi sesini duymaktı şimdi bir yemek yiyip gelicem öptüm hepinizi bebişlerimm:13:
Bende özellikle göz makyajı yapmayı çok seviyorum canım.Makyaj sevgini anlayabiliyorum :)
Kryolan Kayseride yok,forumda da bahsedilmişti bayağı ama artık istanbula her gelişimde kryolan,inglot,sephora markalarından 1 er adet ürün alırım,malum asker karısıyım harcamalarıma dikkat etmem lazım :) Bronz allığı çok seviyorsun sanıırm,ten rengin ne renk,ben kendme pembe tonlarında allığı daha çok yakıştırıyorum,hafif kızarıklık şeklinde allıkları...Ben buğday-esmer ten arasındayım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?