kızlar bu arada benim olayı bilenlere sesleniyorum sevgilim faceden mesaj attı benim profilme bakmıs onunla ilgili bir arkadasım ben onun kulagını cekerim yazmıstı bu lafa alınmıs bana ve su mesajı yazmıs faceden''basıtlestırmeye gerek yok...ne sen nede ben bole basıt hareketlerı hakedecek seyler yasamadık...o nedenle sadece saygılı olmamız yeterlı fazla bısey degıl sadece saygı...(kulak çekmeler fln....)kendine ii bak sana ve ailene mutlu yıllar...
bende üstüne yazdım bana saygıdan bahsedecek en son kisisin askere gitmeden once eski sevgilinle gorustugunu biliyorum arasaydın buları konusucaktım seninle ama aramadın bende burdan mesaj atıyorum bana ve iliskimize bu kadar saygı gosterdigin icin sana cok ama cok tesekkur ederım.mutlu seneler kib.hoscakal
ondan cevap gelmedi suan gelince paylasıcam
kimse var mı bn çok sinirliyim sinirden elim ayağım titriyor
ben sabahtan beri aramasını bekliyorum beyefendi internetlerde gezinmiş bugün şimdsi arıyorum gazinoda eğlenmeye inmiş ben yeni yıla onun sesini duyup gireyim diye uğraşıyorum adamın umrunda bile değil görür ama o izne geldiğinde de o bnm yüzümü göremeyecek
ben sabahtan beri aramasını bekliyorum beyefendi internetlerde gezinmiş bugün şimdsi arıyorum gazinoda eğlenmeye inmiş ben yeni yıla onun sesini duyup gireyim diye uğraşıyorum adamın umrunda bile değil görür ama o izne geldiğinde de o bnm yüzümü göremeyecek
biraz önce aradım ve telfon düştü ve beyefendinin arkadaşları telefon başındaydı kendisi aşağıya eğlenmeye inmiş herkesin evdekilere verdiği değer bu işte arkadaşları çıktı telefona ben olsam değil 1.5 saat 5 saat olsa beklerdim o telefonun önünde sizin eşiniz en azından haber vermiş bnm ki haber bile vermiyor dese adam gibi bugün nete girebilirim die ben bütün gün oturur beklerim onu zaten
biraz önce aradım ve telfon düştü ve beyefendinin arkadaşları telefon başındaydı kendisi aşağıya eğlenmeye inmiş herkesin evdekilere verdiği değer bu işte arkadaşları çıktı telefona ben olsam değil 1.5 saat 5 saat olsa beklerdim o telefonun önünde sizin eşiniz en azından haber vermiş bnm ki haber bile vermiyor dese adam gibi bugün nete girebilirim die ben bütün gün oturur beklerim onu zaten
internete giren adam aramaya zaman bulamaz mı bnm sinirlendiğim bu işte
internete giren adam aramaya zaman bulamaz mı bnm sinirlendiğim bu işte
konuştum şimdi yemekten sonra internet cafe var dediler bi baktım boş masa var 2 dk lığına girdim internet cafenin oralarda telefon da yoktu arayamadım dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?