337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

kızlar bu arada benim olayı bilenlere sesleniyorum sevgilim faceden mesaj attı benim profilme bakmıs onunla ilgili bir arkadasım ben onun kulagını cekerim yazmıstı bu lafa alınmıs bana ve su mesajı yazmıs faceden''basıtlestırmeye gerek yok...ne sen nede ben bole basıt hareketlerı hakedecek seyler yasamadık...o nedenle sadece saygılı olmamız yeterlı fazla bısey degıl sadece saygı...(kulak çekmeler fln....)kendine ii bak sana ve ailene mutlu yıllar...

bende üstüne yazdım bana saygıdan bahsedecek en son kisisin askere gitmeden once eski sevgilinle gorustugunu biliyorum arasaydın buları konusucaktım seninle ama aramadın bende burdan mesaj atıyorum bana ve iliskimize bu kadar saygı gosterdigin icin sana cok ama cok tesekkur ederım.mutlu seneler kib.hoscakal

ondan cevap gelmedi suan gelince paylasıcam

Mutlu yıllar kızlaarr ... Hepinize sağlıklı mutlu ve aşk dolu bir sene diliyorum...Umarım Mayısa kadar çok çabuk geçecek bir sene olur sizin için..

Şafak 16

Son düzenleme:

iyi yazmışsın canım. utanmadan bi de saygıdan bahsediyo

kimse var mı bn çok sinirliyim sinirden elim ayağım titriyor

ben sabahtan beri aramasını bekliyorum beyefendi internetlerde gezinmiş bugün şimdsi arıyorum gazinoda eğlenmeye inmiş ben yeni yıla onun sesini duyup gireyim diye uğraşıyorum adamın umrunda bile değil görür ama o izne geldiğinde de o bnm yüzümü göremeyecek

o aradığında sen de telefona bakma. ertesi günü de arkadaşlarımla dışardaydım telefonun sesini duymadım de. izin gününde dayanamazsın görmek istersin.

hayır istemiyorum ben şu karnım burnumda halimle onunla konuşacam die uğraşıyorum. kontürü bitmesin die ben arıyorum. adam bi de abisine 8 den sonra ulaşabilirseniz ii çok kalabalık filan demiş madem boşluğun var geç telefon başına 2 dk sesini duyayım di mi bütün gün telefona baktım arıyıverir die doğru düzgün uyku bile uyuyamıyorum ararsa duymazsam die tuvalete bile telefonla giriyorum adamın yaptığına bak demek ki izne beni görmeye gelmiyor görmesin o zmn

Canım iyi düşünmeye çalış.Seni anlıyorum,azıcık bile olsa sesini duyabilmek istiyorsun ancak bazen bizi arayabilmek için 1 saatten fazla sıra bekliyorlar.Malum yılbaşı gecesi bugün ve o 1,5 saatlik süre çok daha uzamıştır emin ol.Hem benim eşimde internete gireceğinde bana haber verecekti geçen gün,bir baktım 1 saat önce girmiş ama nedenini ona sordum ki geçerli bir nedendi ve anlayışla karşıladım.Zaten fazlasıyla stresliler birde biz herşeyi sorun yapmayalım.Bu arada onların gazino dediği yer bildiğin okul kantini gibi bir yer.Kendi aralarında eğleniyorlardır.Bence önce onunla konuş,konuşmadan neden kendini boşuna strese sokuyorsun ki.İyi düşün iyi olsun...

haklısın canım üzücü bir durum.ama belki araması mümkün değildir.benim eşimin olduğu yerde telefonların olduğu bölüm kapatılmış bir süre hazırlık var diye.belki orda da öyle bir durum vardır

biraz önce aradım ve telfon düştü ve beyefendinin arkadaşları telefon başındaydı kendisi aşağıya eğlenmeye inmiş herkesin evdekilere verdiği değer bu işte arkadaşları çıktı telefona ben olsam değil 1.5 saat 5 saat olsa beklerdim o telefonun önünde sizin eşiniz en azından haber vermiş bnm ki haber bile vermiyor dese adam gibi bugün nete girebilirim die ben bütün gün oturur beklerim onu zaten

Canım sesini duyamadığın için ve ısrarla keyfi olarak aramadığını düşündüğün için çok gerginsin bence.
O askerde sonuçta,orada herşey yolunda gitmez,bazen aramak mümkün olmaz.Bence olumlu düşünmeye çalış,aradığında geçerli bir nedeni olmaz ise işte o zaman ona tepkini verirsin.

hamileymişsin canım üzme kendini bu kadar sonra hesabını sorarsın

internete giren adam aramaya zaman bulamaz mı bnm sinirlendiğim bu işte

erkekler bazen böyle olabiliyorlar. farklı bakıyoruz hayata. biz sürekli sevgi, ilgi bekliyoruz ama onlar öyle değil. yıllarca seni seviyorum demesek umurlarında olmaz. napalım böyle kabullenicez onları üzme kendini canım.

Canım internete girmeden önce gidip isim yazıdırıyor,ordaki askerler kaçta kalkar sıra kaç dakika yada saat sonra gelir ise ancak o şekilde bilgisayarın başına otururki tepelerinde bir sürü asker dikildiği için rahat internete bİle giremezler şimdilik...O şekilde birkaç dakikalığına nete girebilmiştir...Telefonlarda da sıra vardır zaten...

konuştum şimdi yemekten sonra internet cafe var dediler bi baktım boş masa var 2 dk lığına girdim internet cafenin oralarda telefon da yoktu arayamadım dedi

konuştum şimdi yemekten sonra internet cafe var dediler bi baktım boş masa var 2 dk lığına girdim internet cafenin oralarda telefon da yoktu arayamadım dedi

Ahhh canım ahhh...demedimmi önce dinle diye,bak değdimi o güzelim yüreğini sıkmaya...
Rahatladın mı biraz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…