337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

hepinizin yeni yili kutlu olsun canlar...
2011e ayri giriyoruz ama insallah 2012de beraber oluruzz...
1 ocak dogum günüm benim askim hem sabah ardi hemde aksam üstü..
yeni yilimida dogum günümüde kutladi bitanemm
bidaki sene insallahhh beraber oluruzz...cok özledim onu cokk:84:

mrb kızlar
bn 335.dnemden 335dc
hepinize mutlu güzel yıllarrr.... biliyorm bu yıl hpimizin bi yanı buruk
aglaya aglaya geçicek ama geçicek..
en yakın zamanda aşklarla kavuşmak umuduyla zaman su gbi akıp geçsn hpimiz içinn

herkese mutlu yıllarr dılıorumm .wala uzuntuden uyudum yenı kalktımm canım hıc bısey ıstemıoo son 5yıldır yılbasında askımla berbaerdıkk ama bugun yokk cok mutsuzumm coookkk ınsallh onsuz son ylbasım olurr dıorumm kızlar aynı temennım szıler ıcınde gecrlı..

CekhuCUM bbeım nerelerdesın sen yahuu ne zmandır yoksunn mutllu yıllar kuzu

ah canım benim sorma bu ara ev toplamakla ugraiyorum :))) yazlığa gidip geliyoruz sürekli:) ondan ihmal ettim burayı ama aklım hep sizde çok özledim vallahi sizleri..
yeni yıla mı giriyoruuz yoksa sıradan bir cuma aksamı mı belli değil vallahi :) sevgilim yanımda degilken yılbaşı havasına giremedim :) 7 yıldır ilk defa ayriyiz..inşallah ilk ve son olur hepimiz için :)
bugün 3 defa aradı..belki gece bir daha aradım dedi..bekliyorum öyle..
kutladık yeni yılımızı..öptük kocaman kocaman birbirimizi...
çok özledim..hepimiz çok özledik..ama ne yapalım kızlar,bugün olmasa yarın,yarın olmasa başka bir gün..zaten gideceklerdi..
kola ve cerez almışlar :) odaya gidiyoruz dedi :))) ne odası be dedim :) ilk defa kogustan oda diye bahsetti :) benimsemiş baya :))) kıyamam ben ona kuralları vardı; koğuşda yemek yemek yasak diye :) kendileri koymuştu bu kuralı..şimdide kendileri yıkmışlar :))))
onlar da,bizler de..bir yanımız eksik giriyoruz bu sene yeni yıla..inşallah kızlar inşallah bundan sonra bir daha asla ama asla eksik girmeyiz yeni yıla..
sizleri seviyorum :) iyiki varsınız..
iyi seneler..saglık,mutlu,huzurlu ve sevdiklerimizle bir ömür boyu beraber olmamız dileğiyle..
kendinize çok iyi bakın :) umarım en kısa zamanda tekrar donerim aranıza :)))

Bu yılbaşı bizim için buruk geçiyor..İnşallah bundan sonraki bütün yılbaşı gecelerini sevdiğimizle beraber geçiriz.Herkesin yeni yılını kutlar.Daha fazla umut, daha fazla sevinç, daha fazla mutluluk ve huzur getirmesini dilerim. Mutlu Yıllar.

çok özledim ben aşkımı yaaa hamilelikten iice dengesizleştim zaten ama sesini duymak ii geldi kavga bahanesine 7 dk konuştuk hem de :)

kızlar hadi sohbet edelim ya bnm sürekli ağlayasım geliyor yoksa

ya bu ocak şubat mart filan gereksiz aylar kızlar ya direk mayıstan başlasak yıla olmaz mı ki :)

kızlaar bebişlerim kaderdaşlarım yeni yılınızı tekrar kutluyorum,bir ömür aşkımız yanımızda olsun inşallaah,sağlık mutluluk ve aşk dolu güzel bir yıl diliyorum ve sizi çoook seviyorumm

ben de dün gördüm geçen hafta ki asker resimlerinde morali filan bozuk gibi duruyordu bu hafta azcık yüzü gülmüş sevindim alışmaya başlamış herhalde

ben de dün gördüm geçen hafta ki asker resimlerinde morali filan bozuk gibi duruyordu bu hafta azcık yüzü gülmüş sevindim alışmaya başlamış herhalde

bende ilk gördüm.yüzü gülüyodu ama bilmem nasıl artık mecbur alışmaya çalışçaklar ya napalım :44:

öyle de işte yüzleri azcık asık durdu mu içimiz içimizi yiyor. sanırım beklemek daha zor ya

ben nası merak ediyorum bi bilseniz asker kıyafetleriylee nasıl oldu acaba kuzum ( haftaya yemin törenine kısmetse canlı görücem inşş.. yaaa offfffffffff özledmmm ( beyazda serdar ortaçla ebru bilsemki yi söledi slow şarkı yaa ağlayasım geldiii nerdesnzzzz askerlermzz yaaa ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…