ben nası merak ediyorum bi bilseniz asker kıyafetleriylee nasıl oldu acaba kuzum( haftaya yemin törenine kısmetse canlı görücem inşş.. yaaa offfffffffff özledmmm ( beyazda serdar ortaçla ebru bilsemki yi söledi slow şarkı yaa ağlayasım geldiii nerdesnzzzz askerlermzz yaaa ((
ay ben bu akşam zaten ağlaya ağlaya bi hal oldum önce bi kızdım sonra onu üzdüm die üzüldüm zaten çok bunaldım sen de yapma böyle dedi bu sefer de üzüldüm işte
işte bugün nete girdiğini öğrenince kızdım haber vermedi die aslında ne yapsın yazık eli kolu bağlı gibi orda da işte
biz işte kızınca hiç bişey düşünemiyoruz sanki imkanı var da haber vermiyo gibi geliyo ama onların da orda eli kolu bağlı.haber verme imkanı olsa o da çok ister..neyse üzme sen kendini oluyo arada öyle
hayırlısı ile sağ salim gelsinler de olacak artık bunlar ne yapalım
kimse yok mu yinee
ben geceleri nöbet tutuyorum
bn varım tatlım nöbetine ortak oluorum her gece
ahh arzucum sen de olmasan tek kalıcam geceleri
ayy bugun çok mutluyumm aşkımla yeni yıla girdim, bi de 40dk konuştuk telefonda, yarın da çarşıya çıkıcak o zaman da konuşuruz değmeyin keyfime yanii
bnde çok mutluyum canım bizde konuştuk 40 dk değil ama 3-5 dk bile mucize bnm için iyi olduğunu ondan duymak beni çok rahatlattı
şafakta 135 ooohhhh azalıo aydınlanacak yakında şafağımız
sen de mi konuştun çok sevindim valla
şafak azalıyo tabii bak koskoca 2010 yılı bitti 135 gün mü bitmicek
ewet ewet inşallah bu yıl herkes için mutlu bir yıl olur sevdiklerimze kavuşuruz
amiiiin inşallahh
beni iyi kıskandırdı bugun ya önce dansöz var diye kandırdı, sonra victoria secretı izlicem diye, yarında çarşıya çıkıyolar sinemaya gideriz herhalde diyo. bende aman gidin tabi dolaşmayın fazla ortalarda karanlık hem görmez sizi kimse diyorum.. delirdin iyice neler düşünüyosun diyo. ay ben böyle değildim kıskançlık krizlerine girmeye başladımm
ay walla o dansöz olayını kim çıkardıysa saolsun gece gözüme uyku girmedi sordum bugün askıma nerde dansöz olacak burda dedi yani yokmuş ohhh be dedim çok kıskancım bnde gitmeden önce ii git orda seni kıskanacağım bi durum yok her taraf erkek diodum şimdi çarşı izinleri kabusum oldu
gözüm senden başkasını görmüyor, başka kızlara mı bakcam saçmalama diyo
öyle öyle de kıskanıyorum ya napim çıkmasın çarşıya falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?