337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

bende çok merak ediyodum törene gidemedim merak ediyorum diye taratıp gönderdi.hem tuhaf geldi hemde hüzünlendim karışık bi duygu bir an önce yanımızda olsunlar yaa

ay ben bu akşam zaten ağlaya ağlaya bi hal oldum önce bi kızdım sonra onu üzdüm die üzüldüm zaten çok bunaldım sen de yapma böyle dedi bu sefer de üzüldüm işte

ay ben bu akşam zaten ağlaya ağlaya bi hal oldum önce bi kızdım sonra onu üzdüm die üzüldüm zaten çok bunaldım sen de yapma böyle dedi bu sefer de üzüldüm işte

canım sen üzme kendini yaa şu durumda senin ne kadar onu anlamaya çalışman gerekiyosa o da aynı şekilde seni anlamaya çalışması lazım.onun içinde kolay değil şimdi seni de çok merak ediyodur.üzmeyin birbirinizi

işte bugün nete girdiğini öğrenince kızdım haber vermedi die aslında ne yapsın yazık eli kolu bağlı gibi orda da işte

işte bugün nete girdiğini öğrenince kızdım haber vermedi die aslında ne yapsın yazık eli kolu bağlı gibi orda da işte

biz işte kızınca hiç bişey düşünemiyoruz sanki imkanı var da haber vermiyo gibi geliyo ama onların da orda eli kolu bağlı.haber verme imkanı olsa o da çok ister..neyse üzme sen kendini oluyo arada öyle

biz işte kızınca hiç bişey düşünemiyoruz sanki imkanı var da haber vermiyo gibi geliyo ama onların da orda eli kolu bağlı.haber verme imkanı olsa o da çok ister..neyse üzme sen kendini oluyo arada öyle

hayırlısı ile sağ salim gelsinler de olacak artık bunlar ne yapalım

saol cnm sana da ii geceler mutlu yıllar herkese

bn varım tatlım nöbetine ortak oluorum her gece

ahh arzucum sen de olmasan tek kalıcam geceleri
ayy bugun çok mutluyumm aşkımla yeni yıla girdim, bi de 40dk konuştuk telefonda, yarın da çarşıya çıkıcak o zaman da konuşuruz değmeyin keyfime yanii

ahh arzucum sen de olmasan tek kalıcam geceleri
ayy bugun çok mutluyumm aşkımla yeni yıla girdim, bi de 40dk konuştuk telefonda, yarın da çarşıya çıkıcak o zaman da konuşuruz değmeyin keyfime yanii

bnde çok mutluyum canım bizde konuştuk 40 dk değil ama 3-5 dk bile mucize bnm için iyi olduğunu ondan duymak beni çok rahatlattı
şafakta 135 ooohhhh azalıo aydınlanacak yakında şafağımız

bnde çok mutluyum canım bizde konuştuk 40 dk değil ama 3-5 dk bile mucize bnm için iyi olduğunu ondan duymak beni çok rahatlattı
şafakta 135 ooohhhh azalıo aydınlanacak yakında şafağımız

sen de mi konuştun çok sevindim valla

şafak azalıyo tabii bak koskoca 2010 yılı bitti 135 gün mü bitmicek

ewet ewet inşallah bu yıl herkes için mutlu bir yıl olur sevdiklerimze kavuşuruz

amiiiin inşallahh

beni iyi kıskandırdı bugun ya önce dansöz var diye kandırdı, sonra victoria secretı izlicem diye, yarında çarşıya çıkıyolar sinemaya gideriz herhalde diyo. bende aman gidin tabi dolaşmayın fazla ortalarda karanlık hem görmez sizi kimse diyorum.. delirdin iyice neler düşünüyosun diyo. ay ben böyle değildim kıskançlık krizlerine girmeye başladımm

ay walla o dansöz olayını kim çıkardıysa saolsun gece gözüme uyku girmedi sordum bugün askıma nerde dansöz olacak burda dedi yani yokmuş ohhh be dedim çok kıskancım bnde gitmeden önce ii git orda seni kıskanacağım bi durum yok her taraf erkek diodum şimdi çarşı izinleri kabusum oldu

gözüm senden başkasını görmüyor, başka kızlara mı bakcam saçmalama diyo
öyle öyle de kıskanıyorum ya napim çıkmasın çarşıya falan

neyse hadi ben yatim artık yarın çarşıya çıkıcaz bi dk yalnız bırakmıcam telefondan bile olsa geç buldum kolay kaybedemem sevgilimiii =)

hadi iyi geceler canımmm

Son düzenleme:
gözüm senden başkasını görmüyor, başka kızlara mı bakcam saçmalama diyo
öyle öyle de kıskanıyorum ya napim çıkmasın çarşıya falan

kıskanç olmak iyidir her açıdan
bu arada şeyi sorcam seninkide jandarmaydı dağıtımı oldumu benimki p.tesi kura çekcez ilçelere dağıtım olcak dedi :44:

cekhu naber canım nasılsın...
bizimkiler bu gün çarşıya çıktı mı acaba benimki daha aramadı da...

aaaa kızlar napıyosunuz siz...
ben ki kıskançlıkta üstüme kimseyi tanımam ama ben bile çarşıya çıkmasını sorun etmedim hiç...
yazık bunalıyolardır biraz kafalarını dağıtsınlar..
güvenin onlara merak etmeyin sizi üzecek bişey yapmayacaklardır emin olun...
benimki telefon kiralıyo istediğim zman arayabiliyorum.. sonra internete gidiyo msnden görüntülü konuşuyoruz..
keşke hep çarşıda olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…