alla alla asıl ustada rahat olması lazım.... benımde tam tersı her akşam sıcak suda duş alıyorum,dakika olayıda yok en guzel yanı o diyo..
hımm kıbrıs hakkında hiç bilgim yok. acemide benım aşkımda 1 kez yapmıştı,şuanda çok iyi allahıma şükür. bi an önce gelseler de bitse şu askerlik olayı..sorma canım yaa acemilikte de 1 kez yapabilmişti, burda da bi kez girmiş ve çıkmış..
su bitmiş hemen sadece kafasını yıkayabilmiş..
kıbrısta benim aşkım, su sorunu var sanırım orda
alla alla asıl ustada rahat olması lazım.... benımde tam tersı her akşam sıcak suda duş alıyorum,dakika olayıda yok en guzel yanı o diyo..
geçen sefer arabayla geldik,uzun sürüyo ama... o yzüden uçak oalcak,oooo iyi o zaman ya uçaktan inince metroya binip şirinyerde iniyorum oyle mi süper miş..... şu karaca otel uygun galiba ,ama en uygun yine elit otel geceliği 90 tlydi... ama karacayı arayıp sorucam bi.....buarada cnm mesajlaşmak 10 dakikada bir olduğu için burdan yazıyım dedim.Tamam anladım senin dediğin yeri ben..
sen bak o dediğim otellere..Uçakla gelip inincede metroya binebilirsin cnm şirinyerde iniyorsun..sen nasıl geliyordun bilmiyorum ama taksiyle çok yazar..
geçen sefer arabayla geldik,uzun sürüyo ama... o yzüden uçak oalcak,oooo iyi o zaman ya uçaktan inince metroya binip şirinyerde iniyorum oyle mi süper miş..... şu karaca otel uygun galiba ,ama en uygun yine elit otel geceliği 90 tlydi... ama karacayı arayıp sorucam bi.....
hımm kıbrıs hakkında hiç bilgim yok. acemide benım aşkımda 1 kez yapmıştı,şuanda çok iyi allahıma şükür. bi an önce gelseler de bitse şu askerlik olayı..
[/B]
babadanda gecelik ne kadar canım? çiftkişilik oda mesela? sitesinde yazmıyor fiyatı....evet istanbuldan gelıcem canım.. birlik otel sitesindede fiyat yok....indiğin zaman metroya bin şiriyerde incen..biz daha önce babadan otelde kalmıştık oranın fiyatıda uygun oluyor bi orayıda ara istersen.istanbuldan mı geliyorsun sende..
bucada tek birlik otel var oranın fiyatı nasıl pahalımı?
babadanda gecelik ne kadar canım? çiftkişilik oda mesela? sitesinde yazmıyor fiyatı....evet istanbuldan gelıcem canım.. birlik otel sitesindede fiyat yok....
çok saol valla,bi bakalım bende eliti aradım bugun. fiyat aldım gecelik 90 işte çiftkişilik oda.. hımmm bende ist liim halkalıda oturyorum bende.... iyi hadi bakalım git tabii sevinsin eşin.
benim bayağı oldu valla orda kalalı ama 3 yıl oldu nerdeyse..Sen ara istersen evden 7den sora bedava ya eğer ev telefonunuz yoksa ben yarın ararım hepsini evden sana fiyatları sölerim cnm..Bende normalde istanbulda yaşıyorum bahçelievlerde.İzmirden evlenip gittim 3 yıl önce.Ama annemler burda..
Bende 14 şubatta istanbula gitcem sora 17 şubattada nevşehire eşimin yanına gitcem:)
çok saol valla,bi bakalım bende eliti aradım bugun. fiyat aldım gecelik 90 işte çiftkişilik oda.. hımmm bende ist liim halkalıda oturyorum bende.... iyi hadi bakalım git tabii sevinsin eşin.
tamam canım,olmazsa senin babadanı ara yeter o banarica ederim nedemek cnm..sen arayamazsan eğer bana mesaj at ben ararım hepsini cnm..
ne güzel,çok iyi olmuş.. ben kendimi paket yapıp götürcem kısmetse bozulmam heraldeSelam arkadaşlarr...okudum bıraz eskıleri hedıyeden bahsetmışsınız.benım dun askerımın dogum gunuydu.gonderdıgımı dırek nobetcı getırmış askıma açılmamış bır şekılde.askerlık şubesi oldugu ıcın heralde..oyuzden çıkolata paketı bozulmamış çok guzeldı zaten ıykı bozulmamış çok sevındımmm kurdele yaptırmıştımmektuplar resımler dogum gnu kartı ve atkıma da dokunmamışlar yaşasın çok mutlu oldum çok ınşalah sızın hedıyelerde bozulmaz paketler
ne güzel,çok iyi olmuş.. ben kendimi paket yapıp götürcem kısmetse bozulmam heraldePP
valla dağlrı tepeleri zirveleri aştı ya,neymiş bu ayrılıkk... tamam takrım kırmızı kurdele açar beniayyy bozulmassın cnm bozulmassın en guzel hedıye olursun valla kendıne bı kurdele tak acsın bari aah ah kske bızde grusebılsek ozlem dag gbı oldu..
Selam arkadaşlarr...okudum bıraz eskıleri hedıyeden bahsetmışsınız.benım dun askerımın dogum gunuydu.gonderdıgımı dırek nobetcı getırmış askıma açılmamış bır şekılde.askerlık şubesi oldugu ıcın heralde..oyuzden çıkolata paketı bozulmamış çok guzeldı zaten ıykı bozulmamış çok sevındımmm kurdele yaptırmıştımmektuplar resımler dogum gnu kartı ve atkıma da dokunmamışlar yaşasın çok mutlu oldum çok ınşalah sızın hedıyelerde bozulmaz paketler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?