geçmiş olsun iknizede canım özlem artık bağışıklık sisteminizi zayıflattı sanırım...ooof kızlarr ben hastaydıım hastanedeydiim dün serum filaanbugün sewdiceğim aradı çok kötüymüüş onu da hastaneye götürüolarmış ( çook üzüldüüm yaaa ((
ooof kızlarr ben hastaydıım hastanedeydiim dün serum filaanbugün sewdiceğim aradı çok kötüymüüş onu da hastaneye götürüolarmış ( çook üzüldüüm yaaa ((
canım ya çok geçmiş olsun ikinizede dikkat edinn:2:
ne biliyim canım yaa muhakkak öyledir ama kötü olup dayanamayacksa gitmiyim daha iyi.
hem ben de çok kötü olucam, off ne biliyim içim karardı bugün..
yemin töreni için değil daha sonrası için gelme diyor.
6 saat aslında burdurda kalırsa.
ama kıbrısa gidecekmiş.
burdurda da kalsam görüşemicez zaten diyo.
ben de neden evci çıkarız dedim yok öyle bişey dedi sesini yükseltti
tanıdık bi çavuş var o isterse kalabilir burdurda, gitmez kıbrısa.ben de kalsın istiyorum..
ne biliyim yaa uff içim sıkılıyorrrr.........
kızlar günaydııınn naıslsınız?
esracım msj kutun dolmuş yine bilgilerine :)
ooof kızlarr ben hastaydıım hastanedeydiim dün serum filaanbugün sewdiceğim aradı çok kötüymüüş onu da hastaneye götürüolarmış ( çook üzüldüüm yaaa ((
çok geçmiş olsun canımumarım daha iyisindir şimdi dikkat et kendine askerindende hemen haber alırsın inşallahh:26:
mina senin askerin kıbrısa gitmişti degilmi.benim eşimde kıbrısta güzelyurta çıktı.senin askerin nerede
amiinnn ...ben daha iyiyim bugün canım daa bi de ondan haber alabilseem(
haber alabildinmi aşkından canım
hastanede yatıo canım bu gün kalcak sonuçları henüz çıkmamış inş hiçbişiyi çıkmaz ama üçgündür yemek yemio su içmiomuş( çok merak ediorum konuştuuumda ağladıım dayanamıorum adanada olmasam yanına giderdim ama şuan ailemleyim elimkolum bağlandı keşke gelmeseymişim buraya diorum
psikolojimi düzeltmem lazım
inşallah bişeyi yoktur en yakında iyileşir canım:26:üzme kendini olurmu sen ii oldukça oda ii olacak gibi düşün
inş canıım hiçbişiyi yokturrsizde dua edin iyileşsin hemen göz görmiyincee çok kötü hissedio insan bi de hastaneye yatırmaları filan kuşkulandırdıı inş düzelirr bi an önce...
benim eşimde burdurdaydı kıbrısa gitti.burdurda yine iyidi 3 kere felan arıyordu orada 1 kere ancak arayabiliyoryazıcı yapmışlar çok yogunmuş işleri.
sonunda benimkininde yeri belli olduu
Ankara Genel Kurmay Başkanlığı Karargah bölüğü
dediklerine göre rahatmış ama İStanbulda kalamadı
nasıl belli oldu?? daha yeni mi dağıtım yapıldı??
ay anlamadım yaaa
75gün acemi birlikde yapıyo uzun dönem ya ondan ama tam daha bitmedi yeri belli oldu bir hafta içinde dağıtım iznine çıkıcak inşallah sonra Ankara ya gidicek işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?