337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

ooof kızlarr ben hastaydıım hastanedeydiim dün serum filaan bugün sewdiceğim aradı çok kötüymüüş onu da hastaneye götürüolarmış ( çook üzüldüüm yaaa ((
geçmiş olsun iknizede canım özlem artık bağışıklık sisteminizi zayıflattı sanırım...

benim eşimde burdurdaydı kıbrısa gitti.burdurda yine iyidi 3 kere felan arıyordu orada 1 kere ancak arayabiliyor yazıcı yapmışlar çok yogunmuş işleri.

ooof kızlarr ben hastaydıım hastanedeydiim dün serum filaan bugün sewdiceğim aradı çok kötüymüüş onu da hastaneye götürüolarmış ( çook üzüldüüm yaaa ((

çok geçmiş olsun canım umarım daha iyisindir şimdi dikkat et kendine askerindende hemen haber alırsın inşallahh:26:

spooke canım sana ve askerine de çok geçmiş olsun canım yaa üzüldüm
insan uzakta olunca gözü görmeyince içi daha bir tuhaf oluyor...inşallah o da iyidir canım...

arkadaşlar selam.benim askerim son 1 haftadır bi acayip.geçen pzt. msnde yazıştık.sonra bir daha msnde online görünmedi bana.ama profiline tıkladığımda msnde iletilerini ve fotoğrafını değiştirdiğini görebiliyorum.hemde benim net başında olduğum saatlerde.beni engellediğini düşünüyorum.bunu sordum dün ona.nerden biliyorsun dedi?eğer gizlilik ayarlarından baktıysan onlar yanıltıcı dedi.hayır dedim ordan bakmadım.profilini görüntüleyince görünüyor dedim.peşin peşin değiştiriyor olamaz mıyım dedi açmadan :S senin bu triplerin beni bitirecek dedi.kafanda kuruyorsun dedi.engelli değilsin.kapattı sonra facei.sinir oldum.

haber alabildinmi aşkından canım

hastanede yatıo canım bu gün kalcak sonuçları henüz çıkmamış inş hiçbişiyi çıkmaz ama üçgündür yemek yemio su içmiomuş ( çok merak ediorum konuştuuumda ağladıım dayanamıorum adanada olmasam yanına giderdim ama şuan ailemleyim elimkolum bağlandı keşke gelmeseymişim buraya diorum
psikolojimi düzeltmem lazım

inşallah bişeyi yoktur en yakında iyileşir canım:26:üzme kendini olurmu sen ii oldukça oda ii olacak gibi düşün

inşallah bişeyi yoktur en yakında iyileşir canım:26:üzme kendini olurmu sen ii oldukça oda ii olacak gibi düşün

inş canıım hiçbişiyi yokturr sizde dua edin iyileşsin hemen göz görmiyincee çok kötü hissedio insan bi de hastaneye yatırmaları filan kuşkulandırdıı inş düzelirr bi an önce...

sonunda benimkininde yeri belli olduu

Ankara Genel Kurmay Başkanlığı Karargah bölüğü
dediklerine göre rahatmış ama İStanbulda kalamadı

benim eşimde burdurdaydı kıbrısa gitti.burdurda yine iyidi 3 kere felan arıyordu orada 1 kere ancak arayabiliyor yazıcı yapmışlar çok yogunmuş işleri.

merhabalar canım..
evet çok haklısın, burdurdayken 3 kez falan aradığı oluyordu, bir sürü telefon da vardı orda..
şu an bulunduğu yerde sadece 1 tane tel varmış..
ancak bi kez arayabiliyor buna bile şükrediyorum..

benim aşkım çok fena yaa
yazıcıların çok yoğun olduğunu duymuş o yüzden bilgisayardan anlamam demiş..
ikmal takımındaymış.çok rahatım diyor..
denetimler geçsin yatışa geçicez diyor..

senin eşin tam olarak nerde canım?
benimki tepebaşı, yüzbaşı ramis turan kışlasında...

sonunda benimkininde yeri belli olduu

Ankara Genel Kurmay Başkanlığı Karargah bölüğü
dediklerine göre rahatmış ama İStanbulda kalamadı

nasıl belli oldu?? daha yeni mi dağıtım yapıldı??
ay anlamadım yaaa

nasıl belli oldu?? daha yeni mi dağıtım yapıldı??
ay anlamadım yaaa

75gün acemi birlikde yapıyo uzun dönem ya ondan ama tam daha bitmedi yeri belli oldu bir hafta içinde dağıtım iznine çıkıcak inşallah sonra Ankara ya gidicek işte

75gün acemi birlikde yapıyo uzun dönem ya ondan ama tam daha bitmedi yeri belli oldu bir hafta içinde dağıtım iznine çıkıcak inşallah sonra Ankara ya gidicek işte

haa uzun dönem anladım şimdi..
gelsin bakalım ankaraya, çok sğuk ama buralar canım yaa..
inşallah çok fazla nöbeti falan olmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…