- 26 Ağustos 2010
- 1.950
- 989
- 373
- 34
merhabalar canım..
evet çok haklısın, burdurdayken 3 kez falan aradığı oluyordu, bir sürü telefon da vardı orda..
şu an bulunduğu yerde sadece 1 tane tel varmış..
ancak bi kez arayabiliyor buna bile şükrediyorum..
benim aşkım çok fena yaa
yazıcıların çok yoğun olduğunu duymuş o yüzden bilgisayardan anlamam demiş..
ikmal takımındaymış.çok rahatım diyor..
denetimler geçsin yatışa geçicez diyor..
senin eşin tam olarak nerde canım?
benimki tepebaşı, yüzbaşı ramis turan kışlasında...
haa uzun dönem anladım şimdi..
gelsin bakalım ankaraya, çok sğuk ama buralar canım yaa..
inşallah çok fazla nöbeti falan olmaz..
arkadaşlar selam.benim askerim son 1 haftadır bi acayip.geçen pzt. msnde yazıştık.sonra bir daha msnde online görünmedi bana.ama profiline tıkladığımda msnde iletilerini ve fotoğrafını değiştirdiğini görebiliyorum.hemde benim net başında olduğum saatlerde.beni engellediğini düşünüyorum.bunu sordum dün ona.nerden biliyorsun dedi?eğer gizlilik ayarlarından baktıysan onlar yanıltıcı dedi.hayır dedim ordan bakmadım.profilini görüntüleyince görünüyor dedim.peşin peşin değiştiriyor olamaz mıyım dedi açmadan :S senin bu triplerin beni bitirecek dedi.kafanda kuruyorsun dedi.engelli değilsin.kapattı sonra facei.sinir oldum.
yazıcı olunca çok mu yoğun oluyor :S
allah kavyştursun diyelim,şafak atarsa 105 değilmi yafsmerhaba arkadaşlar benimde eşim asker şafak 105
bir oğlum var annemlerde kalıyorum ve çoook zor geçiyor çok özledim bunladım sıkıldımmm
allah kavyştursun diyelim,şafak atarsa 105 değilmi yafs
allah kavyştursun diyelim,şafak atarsa 105 değilmi yafs
ya onu ben yazmadım:yeşilimsii naptın sen şafağı mı şaşırdın :)) dün 105 demişsin :)) unutmabenim takwimim sensin saymıom bile takwimden artık sen warsın die...
ya onu ben yazmadım:yeşilimsii naptın sen şafağı mı şaşırdın :)) dün 105 demişsin :)) unutmabenim takwimim sensin saymıom bile takwimden artık sen warsın die...
yarım saat sora ay değişiyo yesilimsii:78:
şafak 103 =) ayyyy 99 olcazzz az kaldıı
kalbim kütküt valla =)
askerliğimizin 3/1 i bitti=)
:81::81::81:
yaaaaaaaaaaaaaaa hayırrrrrrrrrrrrrr iyice karıştı:))))))))))) şafak atarsa 104 canım benimyarım saat sora ay değişiyo yesilimsii:78:
şafak 103 =) ayyyy 99 olcazzz az kaldıı
kalbim kütküt valla =)
askerliğimizin 3/1 i bitti=)
:81::81::81:
aynen hahahahyyttşafak 104 yaww...hızlı hızlı sayıos galiba :))
ya onu ben yazmadım:ppppppppppppp şafak atarsa 104 spokeeeeeeeeeeeeecim ya
efet 104 kısmetse canlarrrrrrrrrrrrrr,yuppppppppppppiiiiiiiiiiii...... pazar 99 dicesssssssss kısmetsetmm dün şafak 105 ti bugün 104 olcaak :)) ben senden takip ediom bak yine yanılmadık :))
canım geçmiş olsun,nesi var acaba? strese bağlı bişey olabilirmi acaba.. nerden hbr aldın hastanede oldunu... çok geçmiş olsun,acil şifalar canım... ben her gece hem aşkıma hemde tüm askerlere dua ediyorum umarım ıyı gelir sevgilinede.....kızlar benim sewgilim hastanedee yatıo şuan haberde alamıomdua eder misiniz sizde iyileşsin yarınaa (hastalığı konusunda da ne ailesi ne de ben bilgi alabildim ( burda kafamı dağıtmayaa çalışyoom elim kolum bağlı şuan çünkü (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?