337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

yazıcı olunca çok mu yoğun oluyor :S

haa uzun dönem anladım şimdi..
gelsin bakalım ankaraya, çok sğuk ama buralar canım yaa..
inşallah çok fazla nöbeti falan olmaz..

evet soğukmuş duydum kii ama onun gidiceğin yer rahatmış öyle diyorlar genelkurmay ya ondan tabi ne kadar doğru gidince görücez

arkadaşlar msn konusunda haklıyım değil mi?engellemiş beni?

merhaba arkadaşlar benimde eşim asker şafak 105
bir oğlum var annemlerde kalıyorum ve çoook zor geçiyor çok özledim bunladım sıkıldımmm

Çoğaldı git gide yokluğun ..................................................

iyi geceler kızlarrrrr:80:
nasılsınız bakalımm
sevgili asker yarim 12den sora aricak inşallah...:78::78::78: :102:
sizinkiler nasıl iyimi sağlıkları sıhhatleri..

ERimin hasreti çoğaldııı
gel teskere,,,,bitsin bu hasret...
yolunu gözleyen yarin yüzüne hasret....:98::98::98::98::98:

yeşilimsii naptın sen şafağı mı şaşırdın :)) dün 105 demişsin :)) unutmabenim takwimim sensin saymıom bile takwimden artık sen warsın die...
ya onu ben yazmadım:ppppppppppppp şafak atarsa 104 spokeeeeeeeeeeeeecim ya

yeşilimsii naptın sen şafağı mı şaşırdın :)) dün 105 demişsin :)) unutmabenim takwimim sensin saymıom bile takwimden artık sen warsın die...
ya onu ben yazmadım:ppppppppppppp şafak atarsa 104 spokeeeeeeeeeeeeecim ya

yarım saat sora ay değişiyo yesilimsii:78:
şafak 103 =) ayyyy 99 olcazzz az kaldıı
kalbim kütküt valla =)

askerliğimizin 3/1 i bitti=)
:81::81::81:
yaaaaaaaaaaaaaaa hayırrrrrrrrrrrrrr iyice karıştı:))))))))))) şafak atarsa 104 canım benim

kızlar benim sewgilim hastanedee yatıo şuan haberde alamıom dua eder misiniz sizde iyileşsin yarınaa (hastalığı konusunda da ne ailesi ne de ben bilgi alabildim ( burda kafamı dağıtmayaa çalışyoom elim kolum bağlı şuan çünkü(

canım geçmiş olsun,nesi var acaba? strese bağlı bişey olabilirmi acaba.. nerden hbr aldın hastanede oldunu... çok geçmiş olsun,acil şifalar canım... ben her gece hem aşkıma hemde tüm askerlere dua ediyorum umarım ıyı gelir sevgilinede.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…