canım geçmiş olsun,nesi var acaba? strese bağlı bişey olabilirmi acaba.. nerden hbr aldın hastanede oldunu... çok geçmiş olsun,acil şifalar canım... ben her gece hem aşkıma hemde tüm askerlere dua ediyorum umarım ıyı gelir sevgilinede.....
iyi geceler kızlarrrrr:80:
nasılsınız bakalımm
sevgili asker yarim 12den sora aricak inşallah...:78::78::78: :102:
sizinkiler nasıl iyimi sağlıkları sıhhatleri..
ERimin hasreti çoğaldııı
gel teskere,,,,bitsin bu hasret...
yolunu gözleyen yarin yüzüne hasret....:98::98::98::98::98:
kızlar benim sewgilim hastanedee yatıo şuan haberde alamıomdua eder misiniz sizde iyileşsin yarınaa (hastalığı konusunda da ne ailesi ne de ben bilgi alabildim ( burda kafamı dağıtmayaa çalışyoom elim kolum bağlı şuan çünkü (
inşallah ya,yarın bi haber alırsın inşallah canım ya.. üzmemeye çalış kendini dua et onun için iyi olsun hemenn. olsun en azından hbr vermiş aklın kalırdı yoksa haber alamasaydın.canım sabah merak ederim diehastaneye kaldırıolar dedi kapadısora birliği aradım gün boyu hastanede kalcaını sölediler ( üç gündür yemek yiyemio su içemiomuş mide bağırsak problemleri warmış bi sürü tahlil filan yapılıomuş ( ama sonuçları hakkında bilgi wermiolar ailemin yanına geldim ben o yüsden şuanda yanına gitme ihtimalimde yok ( umarım onun ailesi gitmeyi akıl eder ( inş canım dualrımız iyi gelir
yavruşşşş sen bunu dıyosun:çok geçmiş olsun..
tüm askerlerimzle senin askerinde iyileşsin tez zamanda. benmkide nezle =((
yaa kızlarrrr 103 kalıcak şafak atınca bak sitesinin adresini veriyimm
103 kalıyo
Şafak
iyiyis valla,akerimde iyi çok şükür akşam konuştum. bu hafta değil bidaki hafta yanına gidiooooooooommmmmmmseni sormalı sen nasılsın canım
yavruşşşş sen bunu dıyosun:
Geçen Zaman (%32)
50 gün, 23 saat, 40 dakika, 2 saniye
Kalan Zaman
104 gün, 23 saat, 19 dakika, 58 saniye
Özetle, son 9,069,598 saniye..
bu atmış hali 104,saatide hesapladığı için bi ayrım saat 45 dk erken atıyo anladındimeeeeeee
inşallah ya,yarın bi haber alırsın inşallah canım ya.. üzmemeye çalış kendini dua et onun için iyi olsun hemenn. olsun en azından hbr vermiş aklın kalırdı yoksa haber alamasaydın.
saol canım benım,sende uç git sevdiğine... aynen 2 hafta geçmiş olcak zaten... canım benim özledim aşkımı offffffgel teslere şarkısını dinleyip durdum bugün
iyiyim yaaa özlem doluyumm
ocak ayı bitiyo sonunda..
sanki yıllardır ocakmışız gibiydii
senin adına da çoooooooooooookkkkkkkkk sevindimmm hemen gelsin haftaya da hem sen gitmiş olursun hem şafak atmış olur 1 hafta =)
uçarak git sevdiceeeeneee
ben gidemicem=((( bekleyenler grubundayım:85:
inşallahh allahım şifa versinde sağlığına kavuşsun hemen.....öle canım dua ediorum düzelir umarım bi an önce
de de 0 öle bi şafakmatik,idare et:)))))))))))offff şimdi kinik oldum benn =(59:
neyse 1 günden bişi olmaz 104 diyelim :84::84::84:
aynen acıma diye bişey yok ya,benim aşkım acemide 39 derece ateşlenmiş,zar zor yoolamışlerdı hastaneye... ve yine yat kalk ta yaptırdılar öle o haliyle.... allahtan rapor verdilerde 5 gün yattı kuzum........spookecim üzülme yarın ilk fırsatta arar.
hem şimdi dinleniyodur hastanede olması daha iyi.
benim erayım hem nezle hem de üşütmüş ayaklaarından.. bağırsaklarıda bozuk yani
ve acımıyolar hala nöbet tutuyo=(
dualarımz onlarla
rabbim korusun onları..
sao lcanım iyi geceler,iyi bak kendine.....kıslarrrr
ben telefon başına geçiyorum şimdi
arayabilr
babam duymadan açmam lazım =)
öpüyorum hepiniziiiii
rüyanızlar askerlerinizi görün inşallah.....
=):78:
spookecim üzülme yarın ilk fırsatta arar.
hem şimdi dinleniyodur hastanede olması daha iyi.
benim erayım hem nezle hem de üşütmüş ayaklaarından.. bağırsaklarıda bozuk yani
ve acımıyolar hala nöbet tutuyo=(
dualarımz onlarla
rabbim korusun onları..
aminnnnnnnn bugece ileşssinnnnn,yarında arasın seni ufak bi üşütmeymiş dieeeeeeeeeeee spookecimmdi mii öle düşünmeek daha mantıklıı olcaakbi an öncee iyileşsin benim kuzucum inş yarına bişiyciği kalmasın inş (
aminnnnnnnn bugece ileşssinnnnn,yarında arasın seni ufak bi üşütmeymiş dieeeeeeeeeeee spookecimm
senin neyin var ki canım?????oooh ağzından bal damlıooo yeşilimsii:)) inş dediğin gibi oluur :))ben ona kıyamıom hiiç dün ben hastanede yatıodum serum filann bak bugün bişiciğim yok inş sewdiceğime de aynısı olur ...zaten sabah aaramış o haliyle beni soruoduu ben de ağladıım baya üzüldü bi de çocuk(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?