337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

canım sabah merak ederim diehastaneye kaldırıolar dedi kapadı sora birliği aradım gün boyu hastanede kalcaını sölediler ( üç gündür yemek yiyemio su içemiomuş mide bağırsak problemleri warmış bi sürü tahlil filan yapılıomuş ( ama sonuçları hakkında bilgi wermiolar ailemin yanına geldim ben o yüsden şuanda yanına gitme ihtimalimde yok ( umarım onun ailesi gitmeyi akıl eder ( inş canım dualrımız iyi gelir

iyiyis valla,akerimde iyi çok şükür akşam konuştum. bu hafta değil bidaki hafta yanına gidiooooooooommmmmmm seni sormalı sen nasılsın canım

çok geçmiş olsun..
tüm askerlerimzle senin askerinde iyileşsin tez zamanda. benmkide nezle =((

yaa kızlarrrr 103 kalıcak şafak atınca bak sitesinin adresini veriyimm
103 kalıyo

Şafak

inşallah ya,yarın bi haber alırsın inşallah canım ya.. üzmemeye çalış kendini dua et onun için iyi olsun hemenn. olsun en azından hbr vermiş aklın kalırdı yoksa haber alamasaydın.

çok geçmiş olsun..
tüm askerlerimzle senin askerinde iyileşsin tez zamanda. benmkide nezle =((

yaa kızlarrrr 103 kalıcak şafak atınca bak sitesinin adresini veriyimm
103 kalıyo

Şafak
yavruşşşş sen bunu dıyosun:

Geçen Zaman (%32)
50 gün, 23 saat, 40 dakika, 2 saniye
Kalan Zaman
104 gün, 23 saat, 19 dakika, 58 saniye
Özetle, son 9,069,598 saniye..

bu atmış hali 104,saatide hesapladığı için bi ayrım saat 45 dk erken atıyo anladındimeeeeeee

iyiyis valla,akerimde iyi çok şükür akşam konuştum. bu hafta değil bidaki hafta yanına gidiooooooooommmmmmm seni sormalı sen nasılsın canım

gel teslere şarkısını dinleyip durdum bugün
iyiyim yaaa özlem doluyumm
ocak ayı bitiyo sonunda..
sanki yıllardır ocakmışız gibiydii
senin adına da çoooooooooooookkkkkkkkk sevindimmm hemen gelsin haftaya da hem sen gitmiş olursun hem şafak atmış olur 1 hafta =)
uçarak git sevdiceeeeneee
ben gidemicem=((( bekleyenler grubundayım:85:

offff şimdi kinik oldum benn =(59:
neyse 1 günden bişi olmaz 104 diyelim :84::84::84:

saol canım benım,sende uç git sevdiğine... aynen 2 hafta geçmiş olcak zaten... canım benim özledim aşkımı offffff

spookecim üzülme yarın ilk fırsatta arar.
hem şimdi dinleniyodur hastanede olması daha iyi.
benim erayım hem nezle hem de üşütmüş ayaklaarından.. bağırsaklarıda bozuk yani
ve acımıyolar hala nöbet tutuyo=(
dualarımz onlarla
rabbim korusun onları..

aynen acıma diye bişey yok ya,benim aşkım acemide 39 derece ateşlenmiş,zar zor yoolamışlerdı hastaneye... ve yine yat kalk ta yaptırdılar öle o haliyle.... allahtan rapor verdilerde 5 gün yattı kuzum........

kıslarrrr
ben telefon başına geçiyorum şimdi
arayabilr
babam duymadan açmam lazım =)
öpüyorum hepiniziiiii
rüyanızlar askerlerinizi görün inşallah.....

=):78:

di mii öle düşünmeek daha mantıklıı olcaak bi an öncee iyileşsin benim kuzucum inş yarına bişiyciği kalmasın inş(

di mii öle düşünmeek daha mantıklıı olcaak bi an öncee iyileşsin benim kuzucum inş yarına bişiyciği kalmasın inş(
aminnnnnnnn bugece ileşssinnnnn,yarında arasın seni ufak bi üşütmeymiş dieeeeeeeeeeee spookecimm

aminnnnnnnn bugece ileşssinnnnn,yarında arasın seni ufak bi üşütmeymiş dieeeeeeeeeeee spookecimm

oooh ağzından bal damlıooo yeşilimsii:)) inş dediğin gibi oluur :))ben ona kıyamıom hiiç dün ben hastanede yatıodum serum filann bak bugün bişiciğim yok inş sewdiceğime de aynısı olur ...zaten sabah aaramış o haliyle beni soruoduu ben de ağladıım baya üzüldü bi de çocuk (

senin neyin var ki canım????? ( kafasına takmış olabilir kız üzüntüden,kıyamam size ya... inşallah sanahtan haber alırsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…