337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

senin neyin var ki canım????? ( kafasına takmış olabilir kız üzüntüden,kıyamam size ya... inşallah sanahtan haber alırsın..

benimki salgın hastalıktıı bulantı başdönmesi ama iyiyim şimdii...o yağmurda nöbet tutarken denetime hazırlanırken ya da yemeklerden böle olmuştuuur...yarın haber alırım umarım olmadı hastaneleri arar dururum :))

geçmiş olsun sanda,aynen o denetime uyuız oluyorum zaten ben

herkese iyi geceler,kendinize iyi bakın........... spookecimmm sevgilinden haber alırsan yaz banada merak ettim... iyi geceler canım görüşürüzz öptümm

iyi gecelerr yeşilmsii iyi geceler kızlarr....umarıım yarın herşey güzel olurr herkes iiçiin...

herkese iyi geceler,kendinize iyi bakın........... spookecimmm sevgilinden haber alırsan yaz banada merak ettim... iyi geceler canım görüşürüzz öptümm

tmm canım haber alır almaz yazarıım zaten tatildeyim tüm gün takılırım burda...umarım çabuk alırım haberii...ii geceler tekrardan...

arzuğur sevgilinden haber alabildin mi?aradı mı seni?

hayır hala haber yok ayy delirdim galiba gülüorum artık sinirden bunu yazarken nasıl bi adam bu ya insan böylemi yapar ben artık herşeyi göze alıyorum bugünde aramazda çarşamba günü ben arıcam böle bi vurdumduymazlık yok yani benim askım bu konuda 1 numara rakibi yok herkesi tek geçer

çok tuhaf ya.yani orası dağ başı değilki aramıyo? kaç gündür aramıyo canım?ben dün dedimki bazı askerler aramıyolarmış hergün diye.o onların rahatlığı diyodu hep.ben burdayken görüyodum adam evli karısını arıcak.geliyo bakıyodu çok kuyruk var.amaan sonra ararım deyip çekip gidiyodu diyo.

Daha yapıcı olunmalı bence çok zor bir dönemden geçiyorsunuz bu tarz örnekler arkadaşımızı yaralayabilir. Belki askerinin farklı bir açıklaması vardır... heryerde aynı olmuyor bu telefon meselesi.. .Ankesörlüler bozulabiliyor, kart bitebiliyor veya hiç aklımıza gelmeyen şeyler olabiliyor. O nedenle şu dönemde yargısız infaz yapmak çok yıpratıcı olabilir.

nerdeyse 10 gün olacak.en son çarşıya çıktığında uzun uzun konuştuk bunu yok burda ankesörlü biraz uzağımızda 1 tane var her zaman arayamıorum dedi.ee kuyruk fln olması doğal bnmkide girmez o zahmete olabilir yani bazı erkekler nedense biz bayanlar kadar düşünceli olamıo bn burda ölüomuyum kalıomuyum düşünemio bazen diyorumki bn askere gitsem o beni beklermiydi?sanmıorum küçümsenecek kolay bişi değil yaptığımız ne diiim ki kendi bilir herkes ektiğini biçer o şimdi bişi ekmio bişide biçemicek bu gidişle canım çok sıkılıo bu duruma ama üzülemiorum bile kazak ör bi tane daha dedi onu örüyorum ne anlamı varsa.:85:

yıkıcı bir eleştiri yaptığımı sanmıyorum.ayrıca eleştiri de yapmadım..tabiki değişik mazeretleri olabilir.değişik durumlarla karşılaşmış olabilir.sadece bayadır aramamasından kaynaklanan bir durumdu bu..ve inş. en yakın zamanda da arar..sadece bir endişeydi bizimkisi..

elbette bir açıklaması vardır canım..dediğin gibi erkekler bizden rahat olabiliyor..en yakın zamanda arar öğrenirsin canım.sıkma canını..dua edicem senin için..sonuçta hepimiz aynı durumdayız.

yapıcı yıkıcı değilde gerçekçi sadece ve böyle olmasıda daha iyi canım çünkü bnm artık kendimi oyalamaya gücüm kalmadı bi açıklaması varsa zaten sorun yok bn onu dinlemeden asla kapris yapmam trip atmam ve inş. bir açıklaması vardır çünkü bn yeterince yıprandım

elbette bir açıklaması vardır canım..dediğin gibi erkekler bizden rahat olabiliyor..en yakın zamanda arar öğrenirsin canım.sıkma canını..dua edicem senin için..sonuçta hepimiz aynı durumdayız.

çok saol canım ya çok teşekkür ederim bi gelsin bunların hesabını fena sorcam ona şimdi dinlensin asıl askerliğini gelince yapacak hem bnde gidicem zaten martta çekicem bi güzel kulaklarını hatta kopartıp getiredebilirim çok özlüorum kulaklarıyla avunurum

Hayır canım yıkıcı olduğunu söylemedim, daha yapıcı olmak gerek dedim, çünkü biliyorum, burda yapılan sohbetlerden öyle çok etkileniyorki insan, evet 10 gündür aramaması tuhaf ama bu bikaç arkadaşımızın başına gelmişti 335. dönemde çok kızan sinirlenen o ruh haliyle askeri aradığında ağzına geleni söyleyen ama dinleyince pişman olan çok arkadaşımız oldu. Orası bizim tahmin sınırlarımız dışında biryer olduğundan kesinlikle dinlemeliyiz. Çok çetin ve zor bir sınav bu. Çok hassas bi dönem ve en büyük destek birbirinizsiniz o yüzden söyledim canım, yaşadığımız için, inşallah biran önce arar ve açıklar askeri canım

Son düzenleme:

sen sabret elbet gün gelicek her şeyin hesabı verilicek dimi?gelsinde bir sen de onun burnundan getirir intikamını alırsın nasıl olsa:)

evet canım doğru söylüyosun..işte olayların içindeyken insan böyle fevri davranıyo.ama dışındayken ben napmışım diyebiliyosun..ben çok yaşadım bunu.ani kararlar verip hep fevri davrandım.ama çok şükürki Allah öyle birini çıkardıki karşıma tüm hatalarımla,kötü yönlerimle ve üstelik aynı hatayı bin kez tekrarlamama rağmen beni bırakmayan kabul eden birini çıkardı..çok şükür Allahıma.yoksa ben napardım..ahh bir de gelse..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…