arzuğur sıladan oluruna bırak parçasını sana armağan ediyorum:)
allah kavyştursun diyelim,şafak atarsa 105 değilmi yafs
inanmıorum sana ya dün gece dedimki sıradaki parça askımdan bana bnden ona gelsin sıla oluruna bırak çıktı şimdide tam onu dinliodumki sende böle dedin o zman bnm kesin oluruna bırakmam lazım
inanmıorum sana ya dün gece dedimki sıradaki parça askımdan bana bnden ona gelsin sıla oluruna bırak çıktı şimdide tam onu dinliodumki sende böle dedin o zman bnm kesin oluruna bırakmam lazım
bende oluruna bırakabilecekmiyim acaba
evliyim ben eşim kısa dönem asker santralde görevli hemde geceleri
ama birtürlü konuşamıyoruz gece normalde çağrı atıyordu ara diye artık atmaz oldu neden atmıyorsun dediğimde ne gerek var ara işte dedi neyse onu geçtim hadi neyse dedim
aradığımdada konuşamıyoru ya bi hayatım bile diyemiyor yanında bir arkadaşı varmış rahat olamıyormuş yaa ben senin gizli aşkınmıyım yasakmıyımki bi hayatım bile demiyorsun anlamdımki bugn 3 dk konuştuk yaklaşık 2 dksı susarak geçti nasılsın iyiyim dedi sen dedi bend eiyi deidm öyle durduk iyi o zamn sen yine konuşamayacaksın eralde deim kapattım öyle siinr oldumki anlatamam
aramayacağım ne yarın nede ertesi günü ne hali varsa görsün
bende oluruna bırakabilecekmiyim acaba
evliyim ben eşim kısa dönem asker santralde görevli hemde geceleri
ama birtürlü konuşamıyoruz gece normalde çağrı atıyordu ara diye artık atmaz oldu neden atmıyorsun dediğimde ne gerek var ara işte dedi neyse onu geçtim hadi neyse dedim
aradığımdada konuşamıyoru ya bi hayatım bile diyemiyor yanında bir arkadaşı varmış rahat olamıyormuş yaa ben senin gizli aşkınmıyım yasakmıyımki bi hayatım bile demiyorsun anlamdımki bugn 3 dk konuştuk yaklaşık 2 dksı susarak geçti nasılsın iyiyim dedi sen dedi bend eiyi deidm öyle durduk iyi o zamn sen yine konuşamayacaksın eralde deim kapattım öyle siinr oldumki anlatamam
aramayacağım ne yarın nede ertesi günü ne hali varsa görsün
Canım öyle deme vardır onlarında bi bildikleri:/
Bugün akşama kadar bende neler düşünmüştüm..Beni unuttuğunu. aldattığını vs.Çünkü 3 gün sesini duyamamıştım.Ama şimdi öyle pişmanım ki hatta utanıyorum kendimden diyebilirim..
Onun canı tehlikedeyken ben neler düşünebilmişim yazık bana..
Çok zor şartlar altındalar, bizimde malesef dua etmekten başka elimizden bişey gelmiyor:/
bn varya ona bile razıyım en son çarşıya çıktığında c.tesi konuştuk pazar tam 3 saat sadece izledim gitmese dahada izlerdim yani sesini duymasam nefesini duysam yeter yada telefonun ucunda olduğunu ii olduğunu duysam yeter bnce bununda kıymetini bil canım ya çok sinir bozucu belki ama inan bunuda bulamayanlar var şekil -A ben :)öyle aramıcam deme sen ara yinede anlışılan seninkide odunluğu öne çıkmış bir erkek idare et işte evliymişsin bide aşkısın hayatısın bitanesisin
mervecm inanki biliyorum bu dediklerini düşünmüyor değilim ama öyle çok sıkıntılı bi yerde değil anlatıyor günde neler yaptıklaını öyle çok sıkıda değil hadi gece arkadaşın var peki ya gündüz gündüzde öğleye kadar yatıyor akşma kadar boşş 1 haftadır hiç konuşamıyoruz desem yerdiir nasılsın iyi sen nasılsın iyi tamam
birde ben ona mektup göndermştm o aldı eline mektubunu oda gönderdi 4 gündr yok ortalıkda postanye gittim sordum soruşturdum yok yok çıldırcam kayboldu resmen mektubum zaten zorla yazmıştı
arzucum seninde allah yardımcın olsun siz neden görüşemiyorsunuzki? aramıyormu
Benim sevgilimde Edirnede.Batının da batısı..
Bişey olmaz diye düşünüyodum bende ta ki cuma günü koğuşlarına bi grubun gelip ateş açmasına kadar...
aaaaa o ne demek yaa neden kim yapmışş mevlam hepsini korusun inş. yaaa
saol canım Allah hepimizin yardımcısı olsun aramıyor benimkide yada arayamıyor her neyse artık
İnşallah canım..Uzun dönemli askerler kendi aralarında işte..
Koğuş olarak ağır şartlar altındalar şimdi, herşey yasaklanmış fln
evt hemen herşeyi yasaklıyorlar önlem açısından uzun dönemlerde kafayı yedi en sonunda heralde
evlisin heralde arayamıyordur heralde canım biz öyle düşünelim öyle olur inş. tamam onları anlamaya çalışıyoruz asker pskolojisi diyoruz alttan alalım diyoruz ama nereye kadar bizim pskolojimizi düşnen yok tek kelimeyle mahvoldum zaten şu 52 günde
mevlam hepimiizn yardımcısı olsun işimiz or geçmiyor sanki hiç günler
Orası uzun dönemlerin sürgün bölgesiymiş canım. O kadar kötü şeyler oluyor ki, sorun olmayacağını bilsem yazarım. 15 yıl hapiste yatacaklar şimdi o olayı yapanlar.Düşün artık ne yaşandıysa o gün:/
Az alsın mahkemeye cıkacaklarmış hepsi ama Allah korumuş işte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?