yok ya iyiki evli değilim evli olunca çook daha zordur eminim o yüzden Allah evlilere iki kat bekleme sabrı versin :26: söylediklerinde haklısın ama az kaldı herkesin psikolojisi düzelecek 104 gün sonra :93:
ayy ne zor yermiş öyle canım yaauzun dönemmi senin askerin? 15 yıl oy y oyyy kimbilir neler oldu yaa allahım askerlerimizi her ürlü belalardan beri eylesin
kısa dönemmi senin canım evli oluncaki zorluğu ne sen sor ne ben söyliyim çok zor bu kadar zor olcağını bilsem askere gitmeden evlenmezdim
Yok canım kısa dönem..
Şanssızlık işte dengesiz insanlarla beraber üstelik koca koğuşta sadece iki kişiler kısa dönem olarak
canım okudum şok oldum ya nasıl olur böle bişi çoook geçmiş olsun şimdi bişi dicem yine atacaklar beni siteden ceza verecekler en iisi susayım ama anlamıorum bu dengesizliği Allah korusun ya walla çok üzüldüm
Canım benim çok sağol..İnan bende duyduğumda şok oldum.Sözde hesap soracaktım 3 gündür nerdesin sen diye:/ Az kalsın ölüyomuş ya hala aklım almıyor
ayyy canım tahmin edebiliorum ya Allah korusun çok zor şimdi bile huzursuzdur askerin aman neyseki az kaldı bak gelecekler bitecek bu korkularımız üzme kendini
Sağ salim gelsinde ben daha fazlada beklerim sorun değil..
Ama yaşıyomu yaşamıyomu diye düşünmek çok zor ve ağır:/
yapma canım ya öyle düşünme lütfen ii düşün kimsenin 1 saniye sonra ne olacağı eblli değil korkularını anlıyorumda düşünürsen gerçekten çok yıpranırsın merak etme yeterince önlem alınmıştır tekrar asla olmaz öyle birşey sağ salimde gelecek Allahın izniyle sen içini ferah tut
Allahtan ailemin yanındayım yoksa geçmez zaman..Olayı yapanlar tutuklanmış biraz içim rahat ama öyle şeyler dedi ki esat korkmamak elde değil ve eminim çoğu şeyi de anlatmadı, üzülmiim diye.
Sitede sorun olmayacağını bilsem hepsini yazar içimden gelenleri söylerdim ama sabır bakalım:/
ewet canım sabredicez tek yapabileceğimiz sabretmek ve dua etmek ben yatiiim artık sanada ii geceler ceza falan dedik aklım ulunekede mümkünse yarın ulenekeyide aramızda görmek istiyorum yarın görüşürüz:79:
merveesat çok üzüldüüm canım yanasıl böle bişi olabilir de diyemiorum malesef bazı yerlerde rdm ler doluymuş benimsewgilimin yerinde olduğu gibi ...... senin sewgilinin olduuu yerde sanırım böle biyer ( allah tüm askerleri korusun dualarımız onlarla sağ salim dönüp gelsinler şu 104 gün çabık geçsiin artık ya ( benim sewgilimde hala hastanede sonuçları hakkında bi fikrim yok umarım düzelmiştir
ooof yaa( ameliyat demişler yarın alcaklarmış ameliyataa ailesinden kimseyi de refakatçi kabul etmiolar...bağırsak tıkanıklığıı ...risklimi bileniniz war mı kızlar ((
canım bizim bir komşumuzun oğlu da bayramdan hemen sonra ameliyat olmuştu...
ne ağrılarla gitmişti oda hastaneye..
ama bildiğim kadarıyla korkulacak birşey yok canım..bağırsak düğümlenmesi demişler sonra da ameliyat...içini ferah tut canım korkulacak birşey yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?