off çok geçmiş olsun ya Allah yardımcısı olsun ameliyat hakkında hiç bilgim yok inşallah kolaydır ve en iyi şekilde geçer keşke yanında olabilseydin ikiniz içinde daha iyi olurdu
keşkee olabilseydim yanındaa( ama şuan sömestr die adanadayım ... we daha yeni gelmişken annemlere ne söliyip de giderim bilemiorum...umarım çabucak iiyileşir yoksa mecburen gitmek zorunda kalıcam ailemi halledip....
hoşbulduk canım ewet ya öle bi durum oldu uluneke küfürlerinden dolayı kapsama alanı dışında bende yardım ve yataklıktan sanırım 24 saat yoktumkonuyu saptırmışımda neyse geldik işte yahyanın durum düzelmiş ceza falan yok yani zaten çok saçma olurdu o yüzden ceza alsaydı şimdi ulunekeyi bekliyoruz inşallah hemen döner aramıza.:26:sende ne war ne yok?
kızlar benden öküzü olamaz ya..bugün nişanlım çarşı iznine çıktı.onbuçuktan sonra beni nette bekle demişti dün..11 de gelmiş.ben de 12 buçukta uyandım
uyuyakalmışım yazık beni okadar saat beklemiş.seni bekledim naptın dedi?ben de bastırmak için ben yıllarca bekliyorum bir buçuk saatin lafını mı yapıcaksın dedim..yazık bişi diyemedi.3 saattir nette bilg. başındaydı.yazık bir de kahvaltıyı bile bilg. başında yapmış.börek falan aldım geldim nete ama sen yoktun diyo..offf kötü oldum..niye böyle yaptım ben ya..odunum ben odun
Benim yarim de Diyarbakır'da 2 aylık asker, 13 ayı kaldı :) Ankesörlü telefonu eline aldığın her an beni arayacaksın diyorum. Çünkü beni aratmıyor, askerler sesimi duyar diye kıskanıyor. Canuuuuuuuuuuuuuuuuuum :)
çok sinirliyimmm
aşkım duşa girerken telefonunu salak arkadaşına vermiş
o da söylediğine göre telefonu tuvalete düşürmüş
şimdi ankesörlüden aradı merak etmiyim diyee
off ya emanet mala böyle mi bakılır gitti telefon
aşkımın sesini duymadan napıcam şimdi ben ya
yuhh yaa,töbe töbe,bu kadarda olmaz yani,her türlü aksilik gelip bizleri buluyo zannımca
yuhh yaa,töbe töbe,bu kadarda olmaz yani,her türlü aksilik gelip bizleri buluyo zannımca
ne olsun canım benim ya,izin bitti sevgilim canım aşkım eşim, gitti.kaldım yine buralarda böle bi başıma, neyse,bundn böle aralıksız hepberaber burdayuk inşallah,şafakları attıracaz.:98:özliyzec,ağlıycaz,senden nbr,aradımı sevgilin,varmı bi haber canım?
kocacıgın gitmiş zor oldu mu ayrılmak
telefon işini hallettik neyseki ablası yollamış başka telefon bugun elinde geçti.
telefon olmasa napardık biz
kıs napıyosun cnm benm allah kavuştursun eşinde gtmiş ya ay bir hafta boyunca yanyana ay darısı bize olsun
Allah kavuştursun tekrar canım bitio az kaldı özledik senide :)bnmkinden haber yok bekliorum bnde arar die bakalım nolucak
aaaa ama ya,kızıyorum artık ben bu senin sefgilinee,ne oluyo ya aramıyo kaç gün oldu allahının aşkına ya bu seni bekleyen de insan evladı dimi ama bu kadarda olmazki iidir inşallah ama iyiyse ve hiç bir problem yokken bi fırsatını yakalayıp aramıyosa tüüüüüüü demek istiyorum canım ben ona müsadenle,tüüüüüüüüü senin sıfatına,hayırsız asker :113:
bende gidince tükürcem yüzüne utansın beni aramıo ama ben kalkıp onun için taaaa nerelere gidiyorum yontulmamış bir odun sonuçta fazla bişeyde beklememek lazım
haklısın canım,üzme kendini umarım iidir odunun
aslında varya gerçekten üzülmüyorum çünkü sevgimden ve onun bana olan sevgisinden eminim bazen saçma şeyler düşünüorum aramadığında benden vazgeçti fln gibi ama sadece bi kaç saat sürüo bu özlediğimden oluo gelene kadarda aramasa ben onu çok seviyorum oda beni çok seviyor ve aramıo değil arayamıo belki kuyruk beklemeye üşenio olabilir askım bnm beklemesin yoruluo zaten uyusun dinlensin ben kendimden çok düşünüorum odunumu üşümesin die kazak örüyorumçokmu fedakarım ne
aslında varya gerçekten üzülmüyorum çünkü sevgimden ve onun bana olan sevgisinden eminim bazen saçma şeyler düşünüorum aramadığında benden vazgeçti fln gibi ama sadece bi kaç saat sürüo bu özlediğimden oluo gelene kadarda aramasa ben onu çok seviyorum oda beni çok seviyor ve aramıo değil arayamıo belki kuyruk beklemeye üşenio olabilir askım bnm beklemesin yoruluo zaten uyusun dinlensin ben kendimden çok düşünüorum odunumu üşümesin die kazak örüyorumçokmu fedakarım ne
ör canım ör.ne güzel sevgisinden emisinki on gün olmuş aramayalı yinede çok fazla kızamıyosun.ben deliririm herhalde böle bişi olsa,bende biliyorum beni nasıl sevdiğini ama dayanamam die düşünüyorum hemen kendim yazar kendim oynarım kimbilir ne senaryolar ,şöleki gittiğinden beri sadece bir kez sabah konuştuk arıcam yine dedi ve aramadı gece saat on oldu ben resmen komalık olmuştum ve eweet aradı,biraz kapris yapiim dedim konuşmayım felan nerde görümcem açtı yengem uyuyo abi dedi,tabiki uyandır dedi ,nese küsüm ben sana dedim uyumuyodum tavır yaptım,çok üzüldü.tekrarıda olmadı zatenn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?