337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

off çok geçmiş olsun ya Allah yardımcısı olsun ameliyat hakkında hiç bilgim yok inşallah kolaydır ve en iyi şekilde geçer keşke yanında olabilseydin ikiniz içinde daha iyi olurdu

keşkee olabilseydim yanındaa ( ama şuan sömestr die adanadayım ... we daha yeni gelmişken annemlere ne söliyip de giderim bilemiorum...umarım çabucak iiyileşir yoksa mecburen gitmek zorunda kalıcam ailemi halledip....

keşkee olabilseydim yanındaa ( ama şuan sömestr die adanadayım ... we daha yeni gelmişken annemlere ne söliyip de giderim bilemiorum...umarım çabucak iiyileşir yoksa mecburen gitmek zorunda kalıcam ailemi halledip....

içinden ne geliyosa onu yap canım böyle zamanlarda insanın birbirine ihtiyacı oluyor çok görmek istiyosan bi delilik yap ve görüp gel sonunu düşünme derim ben zaten anladığım ve okuduğum kadarıyla zor bişey değilmiş sıkma canını üzülme destek ol sadece duanı eksik etme hayırlısıyla kurtulur inaşallah

ne olsun canım benim ya,izin bitti sevgilim canım aşkım eşim,gitti.kaldım yine buralarda böle bi başıma,neyse,bundn böle aralıksız hepberaber burdayuk inşallah,şafakları attıracaz.:98:özliyzec,ağlıycaz,senden nbr,aradımı sevgilin,varmı bi haber canım?

üzülme tatlım yaa,olur öle şeyler,ama harbiden ayıp etmişin kız,iiyi bastırmış üste çıkmışın yine hadi aferin sana şekerim.

offf ya kıyamam ben size,biz sizin durumunuzu düşünemiyoruz bile,nasıl geçer o 15 ay yaa,allahım yardımcınız olsun canım...

yuhh yaa,töbe töbe,bu kadarda olmaz yani,her türlü aksilik gelip bizleri buluyo zannımca

yuhh yaa,töbe töbe,bu kadarda olmaz yani,her türlü aksilik gelip bizleri buluyo zannımca

kocacıgın gitmiş zor oldu mu ayrılmak

telefon işini hallettik neyseki ablası yollamış başka telefon bugun elinde geçti.
telefon olmasa napardık biz

Son düzenleme:

kıs napıyosun cnm benm allah kavuştursun eşinde gtmiş ya ay bir hafta boyunca yanyana ay darısı bize olsun

Allah kavuştursun tekrar canım bitio az kaldı özledik senide :)bnmkinden haber yok bekliorum bnde arar die bakalım nolucak

kocacıgın gitmiş zor oldu mu ayrılmak

telefon işini hallettik neyseki ablası yollamış başka telefon bugun elinde geçti.
telefon olmasa napardık biz

zor mu?o ne ki,sanki yeni gidiyomuş gibiydi,bide otobüsle gitti ilk gidişinde uçakla gitmişti öle duygusala bağlamak el sallamak felan olmamıştı o zaman ama yinede ben hayattan kopmuştum saatlerce,bide oğlum emir in babama gidiceeeeeeeem,babaaaaaaaaaa die ağlayıp kendini yerlere atmasını görseydiniz,bilemiyorum yani.çok fena bişi.
ewet telefonu icad eden kesin cennetliktir yaw,olmasa ne yapardık eskiden dedelerimiz ninelerimiz nasıl dayanırlardı acaba bide o zaman böle deil 3 yıl beş yıl askerlik yapanlar varmış bea,kabus gibi
benimkide bu kez zorlanmadan telefonu sokmuş içeri,emanetçiye bırakıcam demişti baktım öğleden sonra askerim arıyo dio tel.ii oldu en azından arada geceleri iki üç msj laşırız demi ama,sonada delirir kudurur uyuyamayız ooooofffffffçok öslüyom yaa

kıs napıyosun cnm benm allah kavuştursun eşinde gtmiş ya ay bir hafta boyunca yanyana ay darısı bize olsun

inşallah kuzucum benim ya allah hepimizi sonsuza kadar ayrılmamak üzere kavuştursun inşallah.neler yapıyosunuz bakiim?

Allah kavuştursun tekrar canım bitio az kaldı özledik senide :)bnmkinden haber yok bekliorum bnde arar die bakalım nolucak

aaaa ama ya,kızıyorum artık ben bu senin sefgilinee,ne oluyo ya aramıyo kaç gün oldu allahının aşkına ya bu seni bekleyen de insan evladı dimi ama bu kadarda olmazkiiidir inşallah ama iyiyse ve hiç bir problem yokken bi fırsatını yakalayıp aramıyosa tüüüüüüü demek istiyorum canım ben ona müsadenle,tüüüüüüüüü senin sıfatına,hayırsız asker:113:

bende gidince tükürcem yüzüne utansın beni aramıo ama ben kalkıp onun için taaaa nerelere gidiyorum yontulmamış bir odun sonuçta fazla bişeyde beklememek lazım

haklısın canım,üzme kendini umarım iidir odunun

aslında varya gerçekten üzülmüyorum çünkü sevgimden ve onun bana olan sevgisinden eminim bazen saçma şeyler düşünüorum aramadığında benden vazgeçti fln gibi ama sadece bi kaç saat sürüo bu özlediğimden oluo gelene kadarda aramasa ben onu çok seviyorum oda beni çok seviyor ve aramıo değil arayamıo belki kuyruk beklemeye üşenio olabilir askım bnm beklemesin yoruluo zaten uyusun dinlensin ben kendimden çok düşünüorum odunumu üşümesin die kazak örüyorumçokmu fedakarım ne

çok fena hastayım,böle sanki ciğerlerimden dışarı bişi çıkmaya çalışıyoda çıkamıyo,içime canavar girmiş gibi.üşüyorum,aşkım sen gittin benim elim kolum tutmaz oldu yine bebeğim,gel benim ilacım vitaminim sakinleştiricim iştah şurubum,gelde iyi olayımm.:84::84:

ör canım ör.ne güzel sevgisinden emisinki on olmuş aramayalı yinede çok fazla kızamıyosun.ben deliririm herhalde böle bişi olsa,bende biliyorum beni nasıl sevdiğini ama dayanamam die düşünüyorum hemen kendim yazar kendim oynarım kimbilir ne senaryolar ,şöleki gittiğinden beri sadece bir kez sabah konuştuk arıcam yine dedi ve aramadı gece saat on oldu ben resmen komalık olmuştum ve eweet aradı,biraz kapris yapiim dedim konuşmayım felan nerde görümcem açtı yengem uyuyo abi dedi,tabiki uyandır dedi ,nese küsüm ben sana dedim uyumuyodum tavır yaptım,çok üzüldü.tekrarıda olmadı zatenn..

ör canım ör.ne güzel sevgisinden emisinki on gün olmuş aramayalı yinede çok fazla kızamıyosun.ben deliririm herhalde böle bişi olsa,bende biliyorum beni nasıl sevdiğini ama dayanamam die düşünüyorum hemen kendim yazar kendim oynarım kimbilir ne senaryolar ,şöleki gittiğinden beri sadece bir kez sabah konuştuk arıcam yine dedi ve aramadı gece saat on oldu ben resmen komalık olmuştum ve eweet aradı,biraz kapris yapiim dedim konuşmayım felan nerde görümcem açtı yengem uyuyo abi dedi,tabiki uyandır dedi ,nese küsüm ben sana dedim uyumuyodum tavır yaptım,çok üzüldü.tekrarıda olmadı zatenn..

aman yapma öyle şeyler ya müsait olamamıştır aramak için kötü düşününce o kötü düşünceyi çağırdığıma inanıorum o yüzden mümkün olukça olumlu yaklaşıorum herşeye içim içimi yediği zamanda oyalanıorum bişeylerle pek fazla düşünme zamanı bırakmıorum kendime bu arada aklıma geldi ''anne babam esteremi ditti''diyen senin oğlunmuydu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…