337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

ben deli olurum ya aramasa iki gün aramasa noldu nie aramdın diytorum aşkım arayamadım senşi bekletmem diyo gece nöbetten çıkıncada arıyo konusyoruz gece uyanıyorum onun için napım ya annemi ara deyip duruyo bende sürekli annenimi arıcam dedim kıstı bana ya ben gecen aradım dedim bidaha ara diyo kaçıkbunlar ya

ewetemirimmm benim kuzucuğum..

ara sende canım nolucak herkesin sabrı farklı işte ben hep bişileri bekledim zaten askerden öncede iş yüzünden şehir dışındaydı o zmanda bekledim yani alıştım bağımlı oldum galiba beklemeye pek etkilenmiorum ama arasın ya sesini duymadığım zaman bitkisel hayattta gibi ot gibi hissediorum kendimi

kızlar ben çıkıyorum hepinize ii akşamlar havadisleri alırım yarın sizden,bol sohbetler.
spooke cnm üzme kendini yaa,iyileşir inşllh tez zamanda çok geçmiş olsun.
öpüyorum hepinizi..

canım şimdi okudum son olanları çok geçmiş olsun kolay bir ameliyattır inşallah hiçbirşeycik olmayacak üzme kendini olurmu tatlım

inş inş çabucak atlatır....kendimi üzmemem imkansız benimde canım yanıo burdaa sanki ne olduunu bilemiorum göremiyoruum...umarım kimsenin başına gelmez...

çoook moralim bozuk napcağımı bilmiom ya (

canım öncelikle geçmiş olsun..
büyük bir ameliyat değildir, hatta kolonoskopi yöntemiyle,anüsten girilerek bile halledilebilir..

senin burdan yapabileceğin bir şey yok..baksana ailesini bile almıyorlarmış yanına..
merak etme çok iyi bakacaklardır , askeriyeye emanet sonuçta..
en kısa zamanda da arayıp sana haber vercektir durumunu..
tekrar çok geçmiş olsun, buna şükür..
Allah başka dert, hastalık vermesin.. amin..

umarım dediğin gibi basittir canım...benle konuştu ama sesi o kdr kötüki ben dayanamıyorum...zaten ameliyat dendiği anda fenalaşan bi tipim( ama inş bi an önce dualarla iyilşcek ameliyattan sora ( riskli olmadıını düşünüyorum netten araştırdıım kadarıyla) ne kdr zamanda düzelirki diye merak ediyorum

ya işte bağırsakta tıkanıklık varsa karnı çok ağrıyordur..
rahatlayacaktır ameliyattan sonra, içini ferah tut canım..
dua et bol bol.. Bir an önce olsun da rahatlasın..

bi dee amiin ...hiç kimseye hastalık dert sıkıntı wermesin allah ( hasretee bi şekilde katlanılıyo bu çok fena bi durum allah kimseye yaşatmasıın amin...

ya işte bağırsakta tıkanıklık varsa karnı çok ağrıyordur..
rahatlayacaktır ameliyattan sonra, içini ferah tut canım..
dua et bol bol.. Bir an önce olsun da rahatlasın..

umarıım yarın yaparlar diyorum zaten acı çekiyo göz göre göre içimi ferahlattın canım ya...

umarıım yarın yaparlar diyorum zaten acı çekiyo göz göre göre içimi ferahlattın canım ya...

iyi düşün tatlım, bu şekilde kaldığını düşünsene?
ne kadar canı acır, biz de azcık gaz sıkışması oldu mu karnımız nasıl ağrıyor..
Rabbim şifa versin bir an önce rahatlasın.
dediğin gibi Allah kimseye böyle bir şey yaşatmasın.. amin..

Bende fazlasıyla üzüldüm canım:/
Malesef uyuşturucu bağımlısı insanlar yüzünden çıkmış olay umarım herşey yolundadır orda:/

Sana da çok çok geçmiş olsun canım.Allah yardımcıları olsun..

öylee...önce sağlık diye boşuna dememişler...aşırı hassaslaştım bebeğim gibigörüyorumacı çekmesine dayanamıorum ( sürekli haber almaya çalışıom ... bi de umarım ameliyatı dediğin gibi olur yoksa iyileşmesi zaman alır...

mervecim sana da sevdiceğine de geçmişolsun..
ucuz atlatmışlar, buna da şükür..
daha disiplinli ve sıkı geçecektir bundan sonraa...

Teşekkür ederim canım..
En az 1 ay şartlar çok ağır olacakmış malesef:/

yani diğer askerlerin selameti açısından iyi olcaktır bu disiplin...
ama tabi sizin görüşmenize nasıl yansır bilmiyorum..
iyi olsun da canım benim gerisi önemli değil..
sayılı gün nasıl olsa bi şekilde bitecek, bi-te-cek..
biz de 335 ler gibi depük geceleri düzenlicez..
az kaldı azz, sabır biraz daha sabır...

Canım o iyi olsunda ben sesini duymamaya razıyım..
Sayılı gün elbet bitecek tabiki. Sadece bundan sonra biraz daha zor gececek zaman:/
Ben umutluyum ama herşey esatın dediği gibi çok güzel olacak ve ben o gelince herşeyi unutturucam

aynen merwecim iyi olsunlar yeterki sesini duymama hasret çekiliir ...allah korusuun onnnarıı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…