aman yapma öyle şeyler ya müsait olamamıştır aramak için kötü düşününce o kötü düşünceyi çağırdığıma inanıorum o yüzden mümkün olukça olumlu yaklaşıorum herşeye içim içimi yediği zamanda oyalanıorum bişeylerle pek fazla düşünme zamanı bırakmıorum kendime bu arada aklıma geldi ''anne babam esteremi ditti''diyen senin oğlunmuydu?
aman yapma öyle şeyler ya müsait olamamıştır aramak için kötü düşününce o kötü düşünceyi çağırdığıma inanıorum o yüzden mümkün olukça olumlu yaklaşıorum herşeye içim içimi yediği zamanda oyalanıorum bişeylerle pek fazla düşünme zamanı bırakmıorum kendime bu arada aklıma geldi ''anne babam esteremi ditti''diyen senin oğlunmuydu?
ben deli olurum ya aramasa iki gün aramasa noldu nie aramdın diytorum aşkım arayamadım senşi bekletmem diyo gece nöbetten çıkıncada arıyo konusyoruz gece uyanıyorum onun için napım ya annemi ara deyip duruyo bende sürekli annenimi arıcam dedim kıstı bana ya ben gecen aradım dedim bidaha ara diyo kaçıkbunlar ya
ewetemirimmm benim kuzucuğum..
çoook moralim bozuk napcağımı bilmiom ya(
canım şimdi okudum son olanları çok geçmiş olsun kolay bir ameliyattır inşallah hiçbirşeycik olmayacak üzme kendini olurmu tatlım
çoook moralim bozuk napcağımı bilmiom ya(
canım öncelikle geçmiş olsun..
büyük bir ameliyat değildir, hatta kolonoskopi yöntemiyle,anüsten girilerek bile halledilebilir..
senin burdan yapabileceğin bir şey yok..baksana ailesini bile almıyorlarmış yanına..
merak etme çok iyi bakacaklardır , askeriyeye emanet sonuçta..
en kısa zamanda da arayıp sana haber vercektir durumunu..
tekrar çok geçmiş olsun, buna şükür..
Allah başka dert, hastalık vermesin.. amin..
umarım dediğin gibi basittir canım...benle konuştu ama sesi o kdr kötüki ben dayanamıyorum...zaten ameliyat dendiği anda fenalaşan bi tipim( ama inş bi an önce dualarla iyilşcek ameliyattan sora ( riskli olmadıını düşünüyorum netten araştırdıım kadarıyla) ne kdr zamanda düzelirki diye merak ediyorum
ya işte bağırsakta tıkanıklık varsa karnı çok ağrıyordur..
rahatlayacaktır ameliyattan sonra, içini ferah tut canım..
dua et bol bol.. Bir an önce olsun da rahatlasın..
umarıım yarın yaparlar diyorum zaten acı çekiyo göz göre göreiçimi ferahlattın canım ya...
merveesat çok üzüldüüm canım yanasıl böle bişi olabilir de diyemiorum malesef bazı yerlerde rdm ler doluymuş benimsewgilimin yerinde olduğu gibi ...... senin sewgilinin olduuu yerde sanırım böle biyer ( allah tüm askerleri korusun dualarımız onlarla sağ salim dönüp gelsinler şu 104 gün çabık geçsiin artık ya ( benim sewgilimde hala hastanede sonuçları hakkında bi fikrim yok umarım düzelmiştir
iyi düşün tatlım, bu şekilde kaldığını düşünsene?
ne kadar canı acır, biz de azcık gaz sıkışması oldu mu karnımız nasıl ağrıyor..
Rabbim şifa versin bir an önce rahatlasın.
dediğin gibi Allah kimseye böyle bir şey yaşatmasın.. amin..
mervecim sana da sevdiceğine de geçmişolsun..
ucuz atlatmışlar, buna da şükür..
daha disiplinli ve sıkı geçecektir bundan sonraa...
Teşekkür ederim canım..
En az 1 ay şartlar çok ağır olacakmış malesef:/
yani diğer askerlerin selameti açısından iyi olcaktır bu disiplin...
ama tabi sizin görüşmenize nasıl yansır bilmiyorum..
iyi olsun da canım benim gerisi önemli değil..
sayılı gün nasıl olsa bi şekilde bitecek, bi-te-cek..
biz de 335 ler gibi depük geceleri düzenlicez..
az kaldı azz, sabır biraz daha sabır...
Canım o iyi olsunda ben sesini duymamaya razıyım..
Sayılı gün elbet bitecek tabiki. Sadece bundan sonra biraz daha zor gececek zaman:/
Ben umutluyum ama herşey esatın dediği gibi çok güzel olacak ve ben o gelince herşeyi unutturucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?