Canım o iyi olsunda ben sesini duymamaya razıyım..
Sayılı gün elbet bitecek tabiki. Sadece bundan sonra biraz daha zor gececek zaman:/
Ben umutluyum ama herşey esatın dediği gibi çok güzel olacak ve ben o gelince herşeyi unutturucam
aynen merwecim iyi olsunlar yeterki sesini duymama hasret çekiliir ...allah korusuun onnnarıı...
biz de eşimle yıllarca hasret çektik, evlendik hala çekiyoruz.
ama eşim ben daraldığım zamanlarda hep sonumuzu düşün dedi..
çok azkladı sabret, beraber uyuyacağımız günler yakın dedi..
hep onun desteği ile ayakta durdum.
haklı da çıktı, evlendik, kavuştuk
inşallah bu son ayrılığımız olacak..şimdi de ben ona diyorum geldiğin günü düşün, hayal et , mutlu ol diye..
bu arada dün 12.30 da konuşmuştum aşkımla hala aramadı
inşallah bu son ayrılığımız olacak..şimdi de ben ona diyorum geldiğin günü düşün, hayal et , mutlu ol diye..
inşş bizimde sonumuz bbölee sizin gibisi olur canıım...bi daha ayrılmamak üzeree...özellikle hastalıktan sora herşeyi hızlandırmaya karar werdim....
Esatta gittiği andan itibaren hep bitip de kavusacağımız günü düşün dedi, öle de yapıyorum şimdi..
Dün de bu olanları anlattıktan sonra 'hep yanındayım,ruhum kalbim aklım hep seninle bedenimse burda boş boş geziniyor' dedi..
Gel de ağlama
Çok kıskandııım. Biz ne zaman evleneceğiz
spookeden haber alan varmı,sefgilisi hastanedeydii....??
allla alllaaa çok geçmiş olsun yacanım ameliyat olcak sewgilimmekanik bağırsak tıkanması ya da on iki parmak bağırsağı dönmesi gibi bişiler sölediler (( moralim bozuktuu yanına gidemiyorum die ama annesi yarın gitcek yanınaa birazcık rahatladım şuan refakatçi olrk kabul etmiolar ama ziyarteçi gibi gidip görcek olsun ona da şükür (çok acı çekiomuş inş bi an önce rahatlar...
allla alllaaa çok geçmiş olsun yaşuandamı hastanede,daha önceden varmıydıki rahatsızlığı. acil şifa versin allah...
ıyı barı konuşup sesini duymuşsun,ciddi kötü bişey değildir inşallah. yat izni verirler belki ame. sonraewet şuanda hastanede 2 gündür hastanede yatıoameliyata yarın alıcakmış doktor asker wermişler yanına onla konuşuyorum o anlatıo kötü olduğunu bi kez konuşabildim sewgilimle onda da sesini duyunca dayanamadım beni rahatlatmaya çalıştı canım benim daha önce sorunu yoktu birden olduu...anlamadık bizdee...amiiin inş bi an önce düzelip rahatlıcak
ıyı barı konuşup sesini duymuşsun,ciddi kötü bişey değildir inşallah. yat izni verirler belki ame. sonra
aynen nasıl bi rahatsızlık bende bılmıyorum.tek dileğimiz ıyı olması olsun..izin werirlermi bilmiyorum ama hastanede dinlendirirler en azındannası bi ameliyattır ne kadar sürede iyileşir bilemiyorum...
aynen nasıl bi rahatsızlık bende bılmıyorum.tek dileğimiz ıyı olması olsun..
seviyoruzzzzzzzzzzzz özlüyoruzzzzzzzzzzzzzz........................ aşkımı çooooooooooooooook seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
alllam spookemin sefgilisi iyi olsun,hemen atlatsın hastalığını.ameliyatıa iyi geçsin inşalllahh... AMİNNNiçtenliklee bu duygulara katılıoomsewioruum özlediim merak içindeyim...düzel sewdiğim düzel hadi (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?