337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

biz de eşimle yıllarca hasret çektik, evlendik hala çekiyoruz.
ama eşim ben daraldığım zamanlarda hep sonumuzu düşün dedi..
çok azkladı sabret, beraber uyuyacağımız günler yakın dedi..
hep onun desteği ile ayakta durdum.
haklı da çıktı, evlendik, kavuştuk
inşallah bu son ayrılığımız olacak..şimdi de ben ona diyorum geldiğin günü düşün, hayal et , mutlu ol diye..

bu arada dün 12.30 da konuşmuştum aşkımla hala aramadı

inşş bizimde sonumuz bbölee sizin gibisi olur canıım...bi daha ayrılmamak üzeree...özellikle hastalıktan sora herşeyi hızlandırmaya karar werdim....

Esatta gittiği andan itibaren hep bitip de kavusacağımız günü düşün dedi, öle de yapıyorum şimdi..
Dün de bu olanları anlattıktan sonra 'hep yanındayım,ruhum kalbim aklım hep seninle bedenimse burda boş boş geziniyor' dedi..
Gel de ağlama

Son düzenleme:
inşş bizimde sonumuz bbölee sizin gibisi olur canıım...bi daha ayrılmamak üzeree...özellikle hastalıktan sora herşeyi hızlandırmaya karar werdim....

ay canım benim inşallah...
çevremizde hep özenilen bir çift olmuşuzdur..
Allah herkese bizim gibi bi ilişki nasip etsin derim hep

biz nerdeyse 5 yıl ayrı kaldık aşkımla, yılda 2 kez ancak görüştük.
ama sabrettik, güçlüklere göğüs gerdik, sonunda zafer bizim oldu..

Tarkanın bi şarkısı var ya İncitanem..
hep bu şarkıyı düşündüm, aşkım da söylerdi arada..

""Çaresizim mecbur bu veda
Kokun üzerimde gidiyorum uzaklara

Sığınıp anılara bu hasrete dayanırız elbet
Ümidimiz muradına erecek sabret

Sabret inci tanem bekle beni
Döneceğim mutlaka sabret
Ağlama ne olur vazgeçme bekle beni
Döneceğim mutlaka sabret

Vız gelir dağlar denizler yaban eller
Sevmeye engel değil mesafeler

Geçici bu ayrılık bir rüya farzet
Sonunda zafer bizim olacak sabret

Sabret inci tanem bekle beni
Döneceğim mutlaka sabret
Ağlama ne olur vazgeçme bekle beni
Döneceğim mutlaka sabret""

Son düzenleme:

zaten kavuşacağımız gün olmasa nerden güç alıcaz ki?
ay ne güzel konuşmuş yaa, zaman su olsun aksın, herkes sevdiğine kavuşsun inşallah.

Çok kıskandııım. Biz ne zaman evleneceğiz

selam kızlar............... nasılsınız? aşkımcımla 3 kez konuştum hehehe bu akşam,az önce yatıyomuş arkadaşından msjda çektiii çoooooooooooook mutluyum.............

spookeden haber alan varmı,sefgilisi hastanedeydii....??

canım ameliyat olcak sewgilim mekanik bağırsak tıkanması ya da on iki parmak bağırsağı dönmesi gibi bişiler sölediler(( moralim bozuktuu yanına gidemiyorum die ama annesi yarın gitcek yanınaa birazcık rahatladım şuan refakatçi olrk kabul etmiolar ama ziyarteçi gibi gidip görcek olsun ona da şükür(çok acı çekiomuş inş bi an önce rahatlar...

allla alllaaa çok geçmiş olsun ya şuandamı hastanede,daha önceden varmıydıki rahatsızlığı. acil şifa versin allah...

allla alllaaa çok geçmiş olsun ya şuandamı hastanede,daha önceden varmıydıki rahatsızlığı. acil şifa versin allah...

ewet şuanda hastanede 2 gündür hastanede yatıo ameliyata yarın alıcakmış doktor asker wermişler yanına onla konuşuyorum o anlatıo kötü olduğunu bi kez konuşabildim sewgilimle onda da sesini duyunca dayanamadım beni rahatlatmaya çalıştı canım benimdaha önce sorunu yoktu birden olduu...anlamadık bizdee...amiiin inş bi an önce düzelip rahatlıcak

ıyı barı konuşup sesini duymuşsun,ciddi kötü bişey değildir inşallah. yat izni verirler belki ame. sonra

seviyoruzzzzzzzzzzzz özlüyoruzzzzzzzzzzzzzz........................ aşkımı çooooooooooooooook seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…