337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

iyi geceler kızlarrr
off yarimin sesi kötü geldi bugün.
güldürmeye çalıştım ama olmadı.
bişi yok sadece keyfim yok dedi =(( üzdü beni yaaa:84:

iyi geceler kızlarrr
off yarimin sesi kötü geldi bugün.
güldürmeye çalıştım ama olmadı.
bişi yok sadece keyfim yok dedi =(( üzdü beni yaaa:84:

ah ah canım düzelt onun moralinii...stres yapmasın hasta olmasın çabucak geçicek günler nasılsaa...

ah ah canım düzelt onun moralinii...stres yapmasın hasta olmasın çabucak geçicek günler nasılsaa...

yıldönümümüz yaklaşıyo bişi yapamıcam ben diye üzülüyodu.
bide ben çeyize bişiler alıyorum hep sen alıon ben bişiler alamıyorum dio.
sen erkeksin zaten almıcan diom ama anlamıyo sende alma gelince alalım dio.
annesine diomuş bişiler al diye. kayınvalidemde bornoz takımı falan beğendirdi. offff
çok enteresan yaaa
bugün battaniye alıyodum tam aradı. nolur alma ben gelince alalım dedi.
almadım oyzden.
aldıklarımı da mail atıom.
sevgililer gününde burdayım yıl dönümnde burdayım hiçbişi yapamıom dio.
önemli değil diyorum gelince kutlarız ben hergüne bişi koyarım diyorum anlamıyo.
ne diyim napmam lazım

kıyamam yaa ona da ( altta kalmış gibi hissetmişşş o bence...asker psikolojisii çoook farklı....sen paranı biriktir o gelince al olmassa ...olmas mı

kıyamam yaa ona da ( altta kalmış gibi hissetmişşş o bence...asker psikolojisii çoook farklı....sen paranı biriktir o gelince al olmassa ...olmas mı

hemen bi kumbara aldım gönlü olsun die
ona koydum.
geldiğinde beraber alcaz dedim.
tamam dedi. ama gene de sesi kötüydü.
yarın aradığında inşallah daha iyi olur.
yarında ay dönümümüz.
çok eksik hissetti kendini:85:
oysaki hep yanımda:78::85:

atsın şu şafaklar artık benm kafam atıyo yaaaa:84::84::84:

selam kızlar..ben de çook kötüyüüm şuan ağlamaktan mahvoldum resmen..eşimi evci çıkartmak istiyorum haftaya ama 8 nisana kadar ne vci ne çarşı hiç bi izin yok demişlerbunu kim çıkarıyo doğru mudur bilmiyorum..ikimizde kafayı yemek üzeriyiz..:84::84::84::84:

allla allla kim demiş yaa,ben 12 şubatta evci gidiom eşimin yanına........ aaaaaaaaaaaaaaaaaaa olmaz öle şeyyyyyyyyyy

allla allla kim demiş yaa,ben 12 şubatta evci gidiom eşimin yanına........ aaaaaaaaaaaaaaaaaaa olmaz öle şeyyyyyyyyyy

ya canım bende 11 şubatta çıkarıcaktım anlamıyorum kiii...insanın aklını oynattıracak bunalrne yapmaya çalıştıklarını anlamıyorum..amaçları bizi delirtmekse BEN DELİRDİİİİİİİİM

valla benim eşim öyle bişi demedi.. ben biletimi bile aldım.. ne alaka çok uzun b isüre nisan,saçma yani.... sana eşinmi söyledi

bu kısa dönemlere bi kastları var yaa.
erayda çıkamıyo çarşı iznine.
izin zamanı nöbeti var.

:84::84::84:

8 nisandan sorada çıkartmasınlar zaten teskeresiyle gelcek.
allahım yaa kafadan kontak bunlarrr
sinir katsayım tavan yaptı

sakin ol bakim şeytanlar görüyorum kafanda

valla benim eşim öyle bişi demedi.. ben biletimi bile aldım.. ne alaka çok uzun b isüre nisan,saçma yani.... sana eşinmi söyledi

evet biraz önce aradı söyledi..heryerde böle bişi yoktur zten.ama anlamadığım bunu kim söylüyo onlara nerden çıkıyo böyle laflar?neden ben kocamı göremiyorum?

evet biraz önce aradı söyledi..heryerde böle bişi yoktur zten.ama anlamadığım bunu kim söylüyo onlara nerden çıkıyo böyle laflar?neden ben kocamı göremiyorum?
saçmaymış gerçekten... abuk subuk şeyler uyduruyolar,belki yalandır ya...biri atmıştır kuyuya taş....... üzme canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…