337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

sakin ol bakim şeytanlar görüyorum kafanda

görmeye gitsem gittiğimle geri döncem.
çıkamıyoki.
nöbeti gündüze geçiyo.
1buçk ay belkide daha fazla hep gündz tutcak nöbeti ve izni olmıcak.
gece olduğunda güündz uyuyo nöbete gtcek akşm gene çıkamıyo.
nasıl sinrlenmiyim yesilimsi.
çok dokunuyo. niye sıkıyolar bukadar =(
off nyse buna şükür.
rabbim korusun onları.
az kaldı =(
sağlıklarına zarar gelmesin inşallah.
dua edelim bol bol..

bende şuan ağlamaktan yaratığa dönüştüm resmen..sabrım kalmadıı
bu arada ben manisadayım..aynı zamanda kırkağaçlıyım
eğer gelmek istersen seni askeriyenin önüne kadar götürebilirim canım

arzuğur canım naptın?sevgilin aradı mı? aklıma geldi de çok merak ettim.inş. aramıştır canım..haberlerini bekliyorum

oofff şu nöbet işi bnmde çok canımı sıkıoo bnm askerimde gece nöbet tutuo akşam 5 sabah 5 12 saatt dagın ortasnda yaa ağrı dogubeyazddaa yaaaaaaa ((((((((((((

rabbim ayırmasın canımmm........

alllam spookemin sefgilisi iyi olsun,hemen atlatsın hastalığını.ameliyatıa iyi geçsin inşalllahh... AMİNNN

amin canım aminnn,inşallah en kısa sürede toparlar iyi olur,çok geçmiş olsun spooke cım.RABBİM HEPSİNİ TÜM ASKERLERİMİZİ KORUSUN..

ALLAH ALLAH nieyeki,şu denetlemelerden kaynaklanıyodur büyük ihtimalle canım ya bende mart ortasında gidicektim evci çıkarmaya bizedemi vermicekler izin acaba,senin eşin nerdeydi canım ya?üzmeyin kendinizi napalım,kısmet dicez oturcaz yapcak bişi yok,elimiz kolumuz bağlı

ameliyatını olmuş kızlar..tam üç saat sürdü...başarıyla geçmiş....yoğun bakıma almışlar...arttık düzelsin azcıık...kaldıramıyorum artık ya ne halde olduğunu düşünmekten yoruldum....

canım çok geçmiş olsun..artık yavaş yavaş düzelir inşallah

arzuğur canım naptın?sevgilin aradı mı? aklıma geldi de çok merak ettim.inş. aramıştır canım..haberlerini bekliyorum

aradıııı sabah aradı sewgilim duydum sesini hatta saatlerdirde msnde konuşuyoruzzz askııım bnm ooh be sonunda kavuştum sabrın sonu selametmişşşşşşş:92:

oofff şu nöbet işi bnmde çok canımı sıkıoo bnm askerimde gece nöbet tutuo akşam 5 sabah 5 12 saatt dagın ortasnda yaa ağrı dogubeyazddaa yaaaaaaa ((((((((((((

ooo kimler gelmiş denizcim özlettin kendini yaaa valla benmkide tutuyo belkide şuan nöbette aramadı beni

canım çok geçmiş olsun..artık yavaş yavaş düzelir inşallah

inş inş sadecee iyileşsiin istiyorum... sesini iyi duymak istiyorum artık...3 gündür acı çekerek konuşmasıı çare olamamak yanında olamamak...yoğun bakım dediklerinde şok geçirmem...her ameliyattan sora oluyomuş doğru mu????

aradıııı sabah aradı sewgilim duydum sesini hatta saatlerdirde msnde konuşuyoruzzz askııım bnm ooh be sonunda kavuştum sabrın sonu selametmişşşşşşş:92:

gözünaydın arzu sewindim senin adına...bak düşündüğün gibi diilmişş di mi...yoğunluk askerlik tüm sebep buymuş di mi....

ewt cnm ameliyat hayırlıyla geçmiş ya yoğun bakımda kendine gelcek sonra odaya alırlar geri kalan iyileşme süreci işte kurtulmuşya onada şükür tatlım

gözünaydın arzu sewindim senin adına...bak düşündüğün gibi diilmişş di mi...yoğunluk askerlik tüm sebep buymuş di mi....

ewet canım ya denetimler fln çok sıkıolarmış sevgilim bnm aradı aonunda çok mutluyum geçmiş olsun senin askerinde ameliyat olmuş inş. hemen toparlar kendini canım:26:

ewt cnm ameliyat hayırlıyla geçmiş ya yoğun bakımda kendine gelcek sonra odaya alırlar geri kalan iyileşme süreci işte kurtulmuşya onada şükür tatlım

inş canııım... bi an önce düzelsin sizde dua edinn düzelsin toparlansın bi an öncee ...zaten burdakiler çok destek oldu...buraya daha bi bağlandıım....

Geçmiş olsun canım . Allah şifalar versin. En zor kısmı atlattnız üzme tatlı canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…