Kızlar size birşey danışmak istiyorum.
14 şubat için sevgilime sürpriz yapıp kargo göndermek istiyorum. Kargo gönderenler özellikle sizden nelerin işlerine yaradığını neleri göndermemem gerektiğini yazabilirsenilz sevinirim.
bende şuan ağlamaktan yaratığa dönüştüm resmen..sabrım kalmadıı
bu arada ben manisadayım..aynı zamanda kırkağaçlıyım
eğer gelmek istersen seni askeriyenin önüne kadar götürebilirim canım
canım ben şampuan traş bıçağı traş jeli krem el kremi deodarant mendil kazak bir kaç ıvır zıvır falan göndermiştim
ameliyatını olmuş kızlar..tam üç saat sürdü...başarıyla geçmiş....yoğun bakıma almışlar...arttık düzelsin azcıık...kaldıramıyorum artık ya ne halde olduğunu düşünmekten yoruldum....
hmmm :) evet bunlar aklıma gelmemişti teşekkür ederim canımkargoyu direkt bulunduğu yere mi gönderdin yoksa bi kargo şubesine mi?
aradıııı sabah aradı sewgilim duydum sesini hatta saatlerdirde msnde konuşuyoruzzz askııım bnm ooh be sonunda kavuştum sabrın sonu selametmişşşşşşş :92:
ameliyatını olmuş kızlar..tam üç saat sürdü...başarıyla geçmiş....yoğun bakıma almışlar...arttık düzelsin azcıık...kaldıramıyorum artık ya ne halde olduğunu düşünmekten yoruldum....
gözünaydın arzu sewindim senin adına...bak düşündüğün gibi diilmişş di mi...yoğunluk askerlik tüm sebep buymuş di mi....
aradıııı sabah aradı sewgilim duydum sesini hatta saatlerdirde msnde konuşuyoruzzz askııım bnm ooh be sonunda kavuştum sabrın sonu selametmişşşşşşş :92:
cnm bnm çok sevindim yaa,hadi bakalım gözün aydın. kızzz,kim tutar seni demi şimdi,uçuyosundur mutluluktan cnm bnm ya,inan ben bile duygulandım burda çok. kızsaydın azcık niye aramamış odunun bakiim?hepimiz öldük meraktan günlerdir yaw,kız azcık emi
saol canım ya hemde nasıl mutluyum yemek yemeye gitti şimdi lokma yapıorum bnde yapıp dağıtıcam walla çok sevindim çok sıkıydı fln dedi öle acıların çocuğu gibi bakınca askım kızamadım hiç bişi diyemedim ama ii olduğunu gördümya Allahıma binlerce kez şükür olsun
saol canım ya hemde nasıl mutluyum yemek yemeye gitti şimdi lokma yapıorum bnde yapıp dağıtıcam walla çok sevindim çok sıkıydı fln dedi öle acıların çocuğu gibi bakınca askım kızamadım hiç bişi diyemedim ama ii olduğunu gördümya Allahıma binlerce kez şükür olsun
ooo hadi gözün aydın arzucum çok sevindimm maşşallah keyfin yerinde hiç bozulmasın inşallahhh
Gözün aydın arzugürcüm :) şu msn bile nimetmiş ya di mi... İnsan olmayınca farkediyor
şükür sende mutlu oldunya sonunda allah nazarlardan saklasın canımmm
saol canım ama demiştim ya o aramasa artık ben bugün kesin arayacaktım gece öyle çok dua ettimki sabah onun aramasına uyandım acayip bir his ya kanatlarım çıkmış gibi gideceğimi fln konuştuk çok güzel:93:
çok ii yaa,sevdiğinin telefonuna uyanmak gibisi yok bilirim sen ne zaman gidiyosun?seninki nerdeydi?nası görücen?siz sevgilimi nişanlımıydınız?başka sorum yok şimdilik,bunları cevaplaman yeterli :13:
dün akşam msj atmış eşim,bebeğim burası çok soğuk donuyorum die,sıcacık evin içinde içim üşüdü birden o msjı okuyunca.sabah aradı konuştuk inanılmaz bi soğuk var burda dio gelibolu sonuçta körfezin soğuğu başka oluyo,herkes hasta dio,intikale gidiyolarmış saatlerce dağlarda kalıyolarmış.gece dönüyolarmış.benimki bugün yırtmış bi şekilde ama sanırım yarın mecburen oda gidicek.bide 7-11 mart arası komple tugay kapalı olacakmış hepsini götüreceklermiş intikale hasta istirahatte olanları bile yazık onlara ya,hiç acıma duyguları yokmu bu insanların ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?