yoğun bakımdan çıkmışş...annesine beni aratmış iyi olduuğunu merak etmememi sölemek için...ama ben salak gibi telefonu duymadım beş dk arayla aradım...yoğun bakım odasından çıkarmışlar annesini...duyamadım sesini...umarım bi an öncee iii olur...
aradıııı sabah aradı sewgilim duydum sesini hatta saatlerdirde msnde konuşuyoruzzz askııım bnm ooh be sonunda kavuştum sabrın sonu selametmişşşşşşş :92:
iyiymiş demekki canım biraz dinlensin hiçbişeyciği kalmaz inşallah.yine ararlar sen içini ferah tut:26:
çok sevindim canım.ohhh ne güzel.inan adına çok sevindimmm:))
o iyi olsunda aramasın napayım...annesinden öğrenicem o yeter bana...ama iyileşme süreci 1 2 ay ciwarıymış...yarası büyükmüş...hawa değişimi weerseler ewine nası gidicek dewamında askerliği nası yapıcak ...orda bi iki ay ailesi nası kalıcak...ne olcak nası olcak bilemiyorum...
Sen kalbimin zarif efendisi
Hayatımın kıymetlisi
Ey uzun yol arkadaşım şimal yıldızım neredesin
Kızlaaar laboratuvardayım deney yapıyorum benli yalnız bırakmayın burdaaaaaa
spookecim ambulansla gelmesi lazım.
askeri veriyo.
askerlikten de düşüyo bu hava değişimi. üzerine eklenmiyo diye bilirum.
içini ferah tut
ne deneyi yapıosun tatlım dikkat et uçurma labaratuvarı havaya
Kızlaaar laboratuvardayım deney yapıyorum benli yalnız bırakmayın burdaaaaaa
çok saol canım sizler olmasaydınız zor zor geçirirdim o günleri eminim iiki varsınız çok seviyorum hepinizi
şekerim hayırdır,neyin deneyi bu?yoksa duurrr ,yoksa sen bi iksir üzerindemi çalışıyosun ,görünmezlik iksirigörünmez olup sefgilinin yanına gidiceksin demi keşke böle bişey olsa demi kızlar yaa
selam kızlarr..şafağımız atarsaa 102 yüzü bozmya az kaldıııııııı plaklara son 21 günnn
selam kızlarr..şafağımız atarsaa 102 yüzü bozmya az kaldıııııııı plaklara son 21 günnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?