337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

yoğun bakımdan çıkmışş...annesine beni aratmış iyi olduuğunu merak etmememi sölemek için...ama ben salak gibi telefonu duymadım beş dk arayla aradım...yoğun bakım odasından çıkarmışlar annesini...duyamadım sesini...umarım bi an öncee iii olur...

iyiymiş demekki canım biraz dinlensin hiçbişeyciği kalmaz inşallah.yine ararlar sen içini ferah tut:26:

iyiymiş demekki canım biraz dinlensin hiçbişeyciği kalmaz inşallah.yine ararlar sen içini ferah tut:26:

o iyi olsunda aramasın napayım...annesinden öğrenicem o yeter bana...ama iyileşme süreci 1 2 ay ciwarıymış...yarası büyükmüş...hawa değişimi weerseler ewine nası gidicek dewamında askerliği nası yapıcak ...orda bi iki ay ailesi nası kalıcak...ne olcak nası olcak bilemiyorum...

hava değişimi verirler bence canım ya 1-2 ay hastanede kalmaz heralde.biraz daha iyi olunca çıkarırlar belki :44:

spookecim ambulansla gelmesi lazım.
askeri veriyo.
askerlikten de düşüyo bu hava değişimi. üzerine eklenmiyo diye bilirum.
içini ferah tut

spookecim ambulansla gelmesi lazım.
askeri veriyo.
askerlikten de düşüyo bu hava değişimi. üzerine eklenmiyo diye bilirum.
içini ferah tut

umarım öyle olur...45 günlük hawa değişimi eklenmes die biliyorum bende ama bakalım 45 günü geçicek mi...

Kızlaaar laboratuvardayım deney yapıyorum benli yalnız bırakmayın burdaaaaaa

şekerim hayırdır,neyin deneyi bu?yoksa duurrr ,yoksa sen bi iksir üzerindemi çalışıyosun ,görünmezlik iksirigörünmez olup sefgilinin yanına gidiceksin demikeşke böle bişey olsa demi kızlar yaa

şekerim hayırdır,neyin deneyi bu?yoksa duurrr ,yoksa sen bi iksir üzerindemi çalışıyosun ,görünmezlik iksirigörünmez olup sefgilinin yanına gidiceksin demikeşke böle bişey olsa demi kızlar yaa

Eveeettt yakında şafak saymanıza gerek kalmayacak kaçıp kaçıp sevdiceklerin kucaklarına gitcess. Geceyi yanlarında geçircess sonra da gün içinde uzaktan izlicez tabi arada sırada gidip bi öpücük kondurcaz yanaklara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…