337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

bizim şafak atarsa 108offf ya ne vardı sanki bu kadar çabuk izin kullanıcak,bide demiyomu kalan 8 günlük iznimide kullanıcam nisanda,bu adam daha iki gün önce iznini bitirip gitti kızlar,bizim askerlik bu gidişle zor biticek gibi duruyoo:18:

Son düzenleme:
inşallh güselim,nasıl iyimi durumu?

bilmiyorum ( yoğun bakım odasında...3 saatlik ameliyattan soraa hemen toparlayamaz...bekliyoruum...yoğun bakım odasından çıksın sesini duyayım diye...ben bu çocuğa bu kdr aaşık olduğumu bilmiyodum...askerliklee we şimdi de bu olaylaa deli gibi aşık olduumu farketttim...

ahh ahh,öyle canım ya derler insan elindekinin kıymetini kaybedince anlar die,bu öyle bi durum sanki.bizde askerlikten önce bazen hiç olmayacak şeyler yüzünden tartışır kavga ederdik,bazen kızar derdim git askerede acık kafamı dinleyeyim,hiç özlemicem seni derdim oda görürüm ben seni o zaman,beni arayıp ağlama ama çok ösledim aşkım die dalga geçerdi.ewwet aynen öle oluyo,çok özlüyorum ama oda çok özlüyo ve ikimizde birbirimize nasıl hala aşık olduğumu bölelikle anlamış olduk.çok şükürki geçici bu ayrılık,rabbim başka türlü ayrılık vermesin inşallh.onlar yanımızda olsun yeterki her gün kavga edelim nasılsa 10 dakka sora barışıyoruz

iyileşir üzme bu kadar kendini ya,tmm ameliyat küçüğü büyüğü yok bunun zorda bi ameliyat geçirmiş ama geçicek düzelicek elbet.ve hatta belkide sevinirsin bu ameliyata,belki hava değişimi alır,kısa dönemlerin 45 gün have değişimi hakkı varmış ve böle bi operasyondan sora mutlaka verirler.şöleki bi apandisit ameliyatından sonra 45 günmüş hava değişimi.olurmu olur gelir hastaneden çıkınca sende kendi ellerinle bakar iyileştirirsin onu demi?

aynen aynen:)) kaybedince anlamak diil de hayatımdaki yerinii benim için değerini anladım...onsuz olamazmışım...aramıyınca sinirlenince diodum askerdeyken beklemessem hesap sorma aramıosun kendin istiosun diee....şimdi diyorum sonsuza dek bekleriim....

:) ewli olmadığımız için ailesinin yanınaa gider annnesii bakar güzel güzel...ben bakamasam da haberini alırım annesinden:) hawa değişimi 45 günmüş o kdr sürede de iyileşemez diyolar ama askerliğinin uzamasını hiç istemezdik ama askerliği uzucak gibi duruo 45+ üstüne aldııı izni sayarsak.....kader kısmet iyi olsun da yapcak bişiy yook...iş bulma ewlenme süreci gittikçe uzucak ....

bu herifler bizim aklımızı almış başımızdan kızlarama yinede iyiki sevmişim ben benim danamı diorum iyiki çıkmış karşıma,iyiki gelip o arabayı kiralayıp gidip 5 takla atmış:))(şükürki hiç bi yerine bişi olmamıştı)ilk ofisinden kapısından girdiğinde ilk karşılaşmamızda böle aptal salak bişi olmuştu öle göz göze gelmiştik felan ama nerden bilebilirdimki hayatımın aşkı olduğunu,sora gitti kaza yaptı sora bi dünya kavga kıyamet sonrada bi baktık ki evlenmişiz

iyikiiii warrrrlarrr diyeliim....sağlıklıı olsuunlarrrr....alllah korusun onnarıııı.....

kızlar ben kaçar,akşamları sizinle olamamak çok kötü ama malesef evde net yok ve bebiklerimde beni bekler gitme vakti iiyi sohbetler size,burda olanlara gelecek olanlara gelemeyenlere ne diyorum ben yaaaa,neysee men didiyom aytık hepinizi kocamanından öpüyom..siz yazışın ben sabah gelince okur yorum yapar fikir beyan ederim yavrucaklarım.kendinize ii bakın...bu ne ya sanki askere gidiyom,altı üstü eve gidiyom sabah gelicem.çenem düştü yine bağışlayın lütfen..:26::18:

hadi görüşürüz yarın eylül37 ...dua et benim için dee.....

Görüşmek üzere şekeriim bebikleri öp bizim yerimize ben de bebik istiyorum. Geçen gece national geographic belgeseli izledim hamilelik mucizesi diye. Nasılll etkilendim. Aşkıma diyorum, bitanem ben çocuk istiyorum sevgilim de haydaaaaaa noldu aşkımm dur bi geliim bakarız çaresine diyor

:86:bende seni sefiyom şekerim,mutlu şey nbranlat bakiim nie aramamış seninki onca zaman,çabık çabık anlat didim

askım denetim deneu lanet bişi var dedi (sanki bn denetim nedir bilmiyorum)çok sıkıolar ama şubat sonu gibi ankaradan geleceklermiş asıl denetimi o zman görecez mahvolduk bittik fln dedi yineden arayabilirdin dedim gerçekten arayamadım zaten yok ankesörlü 1 tane sürekli eğitim vardı nefes aldırmadılar çarşıyada çıkarmadıloar dedi.bnde bişi demedim ablası evci çıkartacakmış hafta sonu tabi izin verirlerse çünkü evcide yasakmış sanırım nisana kadar bakalım nolcak kızamadım ya kuzum bnm öle baktı baktı yerim onu ben tekrar sigaraya başladım askım özür dilerim ama yoksun cnm sıkılınca yakıorum bi tane dedim ii biraz daha iç bakalım dedi gelince beraber bırakcas onla herşey mükemmmellll:90:

niye ya nolduu??

askerinden var mı bi haber canım iyimiymiş sesini duyabildin mi

ameliyat oldu youn bakım odasında hala...duydum sesinii ama, diğer günlere göre çok daha iyi geldii ama saniyesinde kapattı ameliyatlıyım diyip .....umarım yarın daha ii olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…