337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

ameliyat oldu youn bakım odasında hala...duydum sesinii ama, diğer günlere göre çok daha iyi geldii ama saniyesinde kapattı ameliyatlıyım diyip .....umarım yarın daha ii olur...

OLUR OLUR İNŞALLAH
DUA Edelim tüm askerlerimize hepsi sağlıklıca gelsinler inşallah..

arzucum çok sevindim en sonunda aramış sevgilin

spookecum geçmiş olsun, en kısa sürede iyileşir inşallah

eylül allah kavuştursun sende evlisin ve çocuğun var demkki benim gibisin uzun dönemmi sizinki izinemi geldi ?oğlun büyük heralde babama gidicem diye ağladığına göre birde şanslısınız siz tel kullanabiliyor ne güzel benim eşim yakalnaırım korkusuyla götürmedi çok zor oluyor yaa

OLUR OLUR İNŞALLAH
DUA Edelim tüm askerlerimize hepsi sağlıklıca gelsinler inşallah..

inşş canım:) annesi yanında zaten içim rahat...sadece nie benle konuşmak istemedi kapatttıki hemen die ewham yapıom içimde.. ama normaal heralde ...

spooke canım geçmiş olsun allah acil şifalar versin askerine

saull canım beniiim ...geçmesinii umuyorum bende çabucak hemde ...zaten hastalığıda bağırsak tıkanmasıydı ama ebeler meğersem doğduğunda göbek bağını içeriye bırakmışlar o da bağırsaklarına dolanmışş....böle bi hastalık ...atlattı çok şükür ameliyatlaa şimdi iyileşme süreci...

bu nasıl bişeymiş böyle canım yaa taa doğumdaki sorun nasıl ortaya çıkmış askerdeyken üşütmekmi tetikliyor acaba? neyseki geçmiş bitmiş mevlam başka sorunlar yaşatmasın inş. askerin nerde canım?

bilmiyorum ne tetikledi ama stres etkili olabilir diye düşünüorum...bursa osmangazideydi ...şuan bursa askeri hastanesinde...amin başka sorunlar wermesin alllahım we kimseye yaşatmasın butür şeler...

çok geçmiş olsun bitanem..
bak ne güzel atlatmış, rahatlamıştır..
bi güzel yatar dinlenir hastanede..
çıktığında da dipçik gibi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…