ameliyat oldu youn bakım odasında hala...duydum sesinii ama, diğer günlere göre çok daha iyi geldii ama saniyesinde kapattı ameliyatlıyım diyip .....umarım yarın daha ii olur...
zor mu?o ne ki,sanki yeni gidiyomuş gibiydi,bide otobüsle gitti ilk gidişinde uçakla gitmişti öle duygusala bağlamak el sallamak felan olmamıştı o zaman ama yinede ben hayattan kopmuştum saatlerce,bide oğlum emir in babama gidiceeeeeeeem,babaaaaaaaaaa die ağlayıp kendini yerlere atmasını görseydiniz,bilemiyorum yani.çok fena bişi.
ewet telefonu icad eden kesin cennetliktir yaw,olmasa ne yapardık eskiden dedelerimiz ninelerimiz nasıl dayanırlardı acaba bide o zaman böle deil 3 yıl beş yıl askerlik yapanlar varmış bea,kabus gibi
benimkide bu kez zorlanmadan telefonu sokmuş içeri,emanetçiye bırakıcam demişti baktım öğleden sonra askerim arıyo dio tel.ii oldu en azından arada geceleri iki üç msj laşırız demi ama,sonada delirir kudurur uyuyamayız ooooofffffffçok öslüyom yaa
OLUR OLUR İNŞALLAH
DUA Edelim tüm askerlerimize hepsi sağlıklıca gelsinler inşallah..
arzucum çok sevindim en sonunda aramış sevgilin
spookecum geçmiş olsun, en kısa sürede iyileşir inşallah
arzucum çok sevindim en sonunda aramış sevgilin
spookecum geçmiş olsun, en kısa sürede iyileşir inşallah
uyumuştur heralde artık
spooke canım geçmiş olsun allah acil şifalar versin askerine
saull canım beniiim ...geçmesinii umuyorum bende çabucak hemde ...zaten hastalığıda bağırsak tıkanmasıydı ama ebeler meğersem doğduğunda göbek bağını içeriye bırakmışlar o da bağırsaklarına dolanmışş....böle bi hastalık ...atlattı çok şükür ameliyatlaa şimdi iyileşme süreci...
bu nasıl bişeymiş böyle canım yaa taa doğumdaki sorun nasıl ortaya çıkmış askerdeyken üşütmekmi tetikliyor acaba? neyseki geçmiş bitmiş mevlam başka sorunlar yaşatmasın inş. askerin nerde canım?
saol cnm ya walla sonunda hem sesini duydum hem saatlerce yüzünü gördüm bu bana baya gider
ne güzelhaketmiştin valla iyi gelmiştir sana
kısa dönemmiydi
saull canım beniiim ...geçmesinii umuyorum bende çabucak hemde ...zaten hastalığıda bağırsak tıkanmasıydı ama ebeler meğersem doğduğunda göbek bağını içeriye bırakmışlar o da bağırsaklarına dolanmışş....böle bi hastalık ...atlattı çok şükür ameliyatlaa şimdi iyileşme süreci...
merabaaa merabbbaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?