hoşbuldumm,napıyosunuz ?? keyifler iyimi............ spooke aml. oldumu askerin,iyidir inş..merhaba hosgeldin:87:
öyle oldu canım sende keyifler nasıl?bnmki daha hiiç nöbet tutmamış biliomusun bu p.tesi başlıcakmış nöbetleri seninki tutuo die biliorum doğrumu biliorum?:44:
çok geçmiş olsun bitanem..
bak ne güzel atlatmış, rahatlamıştır..
bi güzel yatar dinlenir hastanede..
çıktığında da dipçik gibi olur
benimki hemen hemen her gün tutuyor bugun öglen 2-4 tuttu mesela..
biz bugun biraz keyifsiziz..sevgilim sinirlendi bana, küçücük şeyden bile kızıyor artık
ya sabır dedim sustum oturdum napim :26:
öyle oldu canım sende keyifler nasıl?bnmki daha hiiç nöbet tutmamış biliomusun bu p.tesi başlıcakmış nöbetleri seninki tutuo die biliorum doğrumu biliorum?:44:
hoşbuldumm,napıyosunuz ?? keyifler iyimi............ spooke aml. oldumu askerin,iyidir inş..
hoşbuldumm,napıyosunuz ?? keyifler iyimi............ spooke aml. oldumu askerin,iyidir inş..
benimki hemen hemen her gün tutuyor bugun öglen 2-4 tuttu mesela..
biz bugun biraz keyifsiziz..sevgilim sinirlendi bana, küçücük şeyden bile kızıyor artık
ya sabır dedim sustum oturdum napim :26:
oh yaa en güzel nimet, kıymetini bilsin.
benim aşkım günde 2 kez, bi gece bi gündüz tutuyor..
gece nöbeti çok zor oluyormuş çünkü çok soğukmuş
iyi bari ya,en azından annesi yanında.seninlede konuşmuşş acil şifalar bundan sonrsı için canım..oldu canım oldu...annesii de yanında...iki saatte bi yürütomuş annesi...bi adım atıomuş tabi de...youn bakım odasından çıkar heralde yarın...ameliyatlıyım konuşamam iiyiyim ama sende ii ol diebildi sadece ameliyatlıyım didi kapadı...sanki bilmiorum ben :)) acıomuş yaraları ama inş yaraları da çabuk iileşir ...
ayyyyy çok abartolar haklısın deli ediolar neyse dayanacaz artık mecbur susuoruz
iiyiz işte her zmanki gibi sen nasılsın ya bnmde seni görünce aklıma takvim gelir oldu biliomusun süpersin bn şaşırıorum bazen senin maşallahın var seni 337.dönemin takvim güzelimi ilan etsek acaba
amaaan bnmkide tutsun alışsın nöbet tutmayan asker olurmuymuş hem ilerde bebiş nöbetinide o tutar ii olur ii alışsın bnm askım
iyi bari ya,en azından annesi yanında.seninlede konuşmuşş acil şifalar bundan sonrsı için canım..
olabilir takvim güzeli iyiymiş ben saat 00:00 olmadan yatamıorum ya şafak yazmıyınca eksik gibi oluyorum napimm bende çok iim aşkımalda konuştum yine... çok iyi bende iim
oh oh ii konuş tabi ya sen 11 şubatta gidecektin dimi evci çıkartacaktın sanırım kocanı bnm sevgilim bir süre sonra ne çarşı var nede evci izni nisana kadar hiç bişi yok dedi burda bi kaç kişide öle demişti sanırım sizde yok dimi böle bi durum gerçekten üzülürüm çünkü
ay benim aşkımın uykuyla arası pek yoktu zaten..
bebemiz olsa hep uyanır bakar valla :)
ama ben üşümesine kıyamıyorum
evet canım 12sinde kısmetse gidiyorum yanına evci... ben az önce konuştum sordum özellikle yok öyle şey dedi.. olmasıda saçma seninkine ne alaka yani? hep saçmalık zatenoh oh ii konuş tabi ya sen 11 şubatta gidecektin dimi evci çıkartacaktın sanırım kocanı bnm sevgilim bir süre sonra ne çarşı var nede evci izni nisana kadar hiç bişi yok dedi burda bi kaç kişide öle demişti sanırım sizde yok dimi böle bi durum gerçekten üzülürüm çünkü
dün de komutana çok sinirlenmişti, bi komutanı dövmeden bitsin şu askerlik dedi
zor sakinleştirdim, asabi oldu iyice ya
ii bari bnm askım afedersin öküz gibi uyur bırakırsan 24 saat uyuyabilme yeteğine sahiptir öpsende uyanmaz askerlik ona ii gelir inşallah artık hep böle düzenli uyur uyanır bide gelince bugünlerinin acısını çıkartmaya kalkarsa 5 buçuk ayda uyanması için şafak sayarım ay Allah korusun :86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?