337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

öyle oldu canım sende keyifler nasıl?bnmki daha hiiç nöbet tutmamış biliomusun bu p.tesi başlıcakmış nöbetleri seninki tutuo die biliorum doğrumu biliorum?:44:

benimki hemen hemen her gün tutuyor bugun öglen 2-4 tuttu mesela..

biz bugun biraz keyifsiziz..sevgilim sinirlendi bana, küçücük şeyden bile kızıyor artık
ya sabır dedim sustum oturdum napim :26:

çok geçmiş olsun bitanem..
bak ne güzel atlatmış, rahatlamıştır..
bi güzel yatar dinlenir hastanede..
çıktığında da dipçik gibi olur

:) haha :) benimde içim rahat halaa acısı wardır tabiki ama risksiz bi durumda düzelicek çewresinde doktorlar annesi bi ben konuşamıyorum o kdr ..yemek yemeye başladım yeniden şuan bile yiyorum :) 45 kiloya düşmüştüm iki günde :)

biz bugun biraz keyifsiziz..sevgilim sinirlendi bana, küçücük şeyden bile kızıyor artık

ayyyyy çok abartolar haklısın deli ediolar neyse dayanacaz artık mecbur susuoruz

öyle oldu canım sende keyifler nasıl?bnmki daha hiiç nöbet tutmamış biliomusun bu p.tesi başlıcakmış nöbetleri seninki tutuo die biliorum doğrumu biliorum?:44:

oh yaa en güzel nimet, kıymetini bilsin.
benim aşkım günde 2 kez, bi gece bi gündüz tutuyor..
gece nöbeti çok zor oluyormuş çünkü çok soğukmuş

hoşbuldumm,napıyosunuz ?? keyifler iyimi............ spooke aml. oldumu askerin,iyidir inş..

oldu canım oldu...annesii de yanında...iki saatte bi yürütomuş annesi...bi adım atıomuş tabi de...youn bakım odasından çıkar heralde yarın...ameliyatlıyım konuşamam iiyiyim ama sende ii ol diebildi sadece ameliyatlıyım didi kapadı...sanki bilmiorum ben :)) acıomuş yaraları ama inş yaraları da çabuk iileşir ...

hoşbuldumm,napıyosunuz ?? keyifler iyimi............ spooke aml. oldumu askerin,iyidir inş..

iiyiz işte her zmanki gibi sen nasılsın ya bnmde seni görünce aklıma takvim gelir oldu biliomusun süpersin bn şaşırıorum bazen senin maşallahın var seni 337.dönemin takvim güzelimi ilan etsek acaba

susun oturun yoksa stres yaparlar:) sonra benim sewgiliminki gibi göbek bağı çıkar ortaya bi anda :))) feleğinizi şaşırtıwerir...şaka maka allah korusun tabikii ...

oh yaa en güzel nimet, kıymetini bilsin.
benim aşkım günde 2 kez, bi gece bi gündüz tutuyor..
gece nöbeti çok zor oluyormuş çünkü çok soğukmuş

amaaan bnmkide tutsun alışsın nöbet tutmayan asker olurmuymuş hem ilerde bebiş nöbetinide o tutar ii olur ii alışsın bnm askım

iyi bari ya,en azından annesi yanında.seninlede konuşmuşş acil şifalar bundan sonrsı için canım..

iiyiz işte her zmanki gibi sen nasılsın ya bnmde seni görünce aklıma takvim gelir oldu biliomusun süpersin bn şaşırıorum bazen senin maşallahın var seni 337.dönemin takvim güzelimi ilan etsek acaba
olabilir takvim güzeli iyiymiş ben saat 00:00 olmadan yatamıorum ya şafak yazmıyınca eksik gibi oluyorum napimm bende çok iim aşkımalda konuştum yine... çok iyi bende iim

amaaan bnmkide tutsun alışsın nöbet tutmayan asker olurmuymuş hem ilerde bebiş nöbetinide o tutar ii olur ii alışsın bnm askım

ay benim aşkımın uykuyla arası pek yoktu zaten..
bebemiz olsa hep uyanır bakar valla :)
ama ben üşümesine kıyamıyorum

olabilir takvim güzeli iyiymiş ben saat 00:00 olmadan yatamıorum ya şafak yazmıyınca eksik gibi oluyorum napimm bende çok iim aşkımalda konuştum yine... çok iyi bende iim

oh oh ii konuş tabi ya sen 11 şubatta gidecektin dimi evci çıkartacaktın sanırım kocanı bnm sevgilim bir süre sonra ne çarşı var nede evci izni nisana kadar hiç bişi yok dedi burda bi kaç kişide öle demişti sanırım sizde yok dimi böle bi durum gerçekten üzülürüm çünkü

o benimnisan diyen

ay benim aşkımın uykuyla arası pek yoktu zaten..
bebemiz olsa hep uyanır bakar valla :)
ama ben üşümesine kıyamıyorum

ii bari bnm askım afedersin öküz gibi uyur bırakırsan 24 saat uyuyabilme yeteğine sahiptir öpsende uyanmaz askerlik ona ii gelir inşallah artık hep böle düzenli uyur uyanır bide gelince bugünlerinin acısını çıkartmaya kalkarsa 5 buçuk ayda uyanması için şafak sayarım ay Allah korusun :86:

evet canım 12sinde kısmetse gidiyorum yanına evci... ben az önce konuştum sordum özellikle yok öyle şey dedi.. olmasıda saçma seninkine ne alaka yani? hep saçmalık zaten

ay bayıldım yazdıklarına..
ama inan eski düzenine döner...

herkese iyigeceler kızlar..
şafak kaç oldu yaa? 102 mi 101 mi??
neyse yeşilmsi yazar nasılsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…