iiim çok mersi canımiyiyiz canım sen nasılsın nerelerdesin bi kaç gündür yoksun takvim güzeli
iiim çok mersi canımevet yaaa hayırlı bi işimiz vardıda nişan hazırlıkları falan derken bakamadımmm bikaç gün..... o yüsten
ablamın nişanı,ben evliimoo hadi bakalım asker gelince düğün var desene
ablamın nişanı,ben evliimp ama askerim gelince birlikte gitces inşallah düğüneeeeeeeeeee
aynen:)))))))))))))neyse bi tarafından tutturmuşum
aynen:)))))))))))))
tamam buralardayım ben,atıırırım senin içinde:))
neyse şafağımızı attırmayı unutma canım..
ben dayanamayıp yatıyorum..
hepimize iyigeceler...
günlerin daha çabuk geçmesi ümidiyle...
şafağın atmasına son yarım saat
evet hadi kızlarr ha gayret 96 ya son 27 dk
selam kızlar bugünlerde moralim çok bozuk herşey ters gidiyo sayıcak olursam pazar günü sevgilimle msnde konuşurken elektrikler gitti o günün sinirini hala atamadım üzerimdenn bari akşam ara dedim aramadı onamı üzüleyim yoksa dün akşam aramış telefonum çekmedi heralde ulaşamamış mesaj geldi sizi arayan numaralar diye bi kriz daha neyse dün sabah aps yle mektup göndermiştim hala istanbuldan dışarı çıkamamış onamı üzüleyimm yoksaa geçen hafta internetten aldığım sevgililer günü hediyemin gelmemesinemi pfff neden herşey ters gidiyo ya
canım herşeyde üstüste gelmiş cidden
bozma moralini sakin olmaya çalış.aynı şey benimde başıma geldi.her an ondan telefon beklerken diken üstündeyken aradım 4 kere telefonun kapalıydı dediğinde deliye dönmüştüm
yaa bugünn polisleri terhis etmişler bi arkadaşın nişanlısı yoldaymış yanına geliomu nası mutlu anlatamam..
darısı başımıza kıssslarr su gibi geçsin zaman bizimkilerde yolda olsun:)
selam kızlar bugünlerde moralim çok bozuk herşey ters gidiyo sayıcak olursam pazar günü sevgilimle msnde konuşurken elektrikler gitti o günün sinirini hala atamadım üzerimdenn bari akşam ara dedim aramadı onamı üzüleyim yoksa dün akşam aramış telefonum çekmedi heralde ulaşamamış mesaj geldi sizi arayan numaralar diye bi kriz daha neyse dün sabah aps yle mektup göndermiştim hala istanbuldan dışarı çıkamamış onamı üzüleyimm yoksaa geçen hafta internetten aldığım sevgililer günü hediyemin gelmemesinemi pfff neden herşey ters gidiyo ya
Veeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Şafak 96
slm cnm..bozma moralini ii düşün ii olsun:)yeni bi hafta başladı bu hafta herşey güzel olur inş senin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?