337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

:))
neyse şafağımızı attırmayı unutma canım..
ben dayanamayıp yatıyorum..
hepimize iyigeceler...
günlerin daha çabuk geçmesi ümidiyle...
tamam buralardayım ben,atıırırım senin içinde iyi uykular canım sana

selam kızlar bugünlerde moralim çok bozuk herşey ters gidiyo sayıcak olursam pazar günü sevgilimle msnde konuşurken elektrikler gitti o günün sinirini hala atamadım üzerimdenn bari akşam ara dedim aramadı onamı üzüleyim yoksa dün akşam aramış telefonum çekmedi heralde ulaşamamış mesaj geldi sizi arayan numaralar diye bi kriz daha neyse dün sabah aps yle mektup göndermiştim hala istanbuldan dışarı çıkamamış onamı üzüleyimm yoksaa geçen hafta internetten aldığım sevgililer günü hediyemin gelmemesinemi pfff neden herşey ters gidiyo ya

canım herşeyde üstüste gelmiş cidden
bozma moralini sakin olmaya çalış.aynı şey benimde başıma geldi.her an ondan telefon beklerken diken üstündeyken aradım 4 kere telefonun kapalıydı dediğinde deliye dönmüştüm

ah keşke bidaha arasaydıı canım yaa ama ulaşamayınca aramaz kesinlikle gururludur sanki ben kapattım ya en sinir olduğum cuma günü bişey çıkmazsa ki görünüşe göre kesin çıkarr:84: yanına gidicem ama hediyem hala gelmedi deli oluyorumm :84:

yaa bugünn polisleri terhis etmişler bi arkadaşın nişanlısı yoldaymış yanına geliomu nası mutlu anlatamam..
darısı başımıza kıssslarr su gibi geçsin zaman bizimkilerde yolda olsun:)

amin canım aminnn
bizimkilerinde yola çıktığı zamanları görmek nasip etsin inşallah

slm cnm..bozma moralini ii düşün ii olsun:)yeni bi hafta başladı bu hafta herşey güzel olur inş senin için

herkese ii geceler ben kaçtım,jasmin öptüm seni:)) rehberim benım ,,byybyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…