337.Dönem de Eşi-Nişanlısı-Arkadaşı Askere Gidecek Olanlar

:) manisa-merkez e cıkmıs canım.inş bana haber verebilir taburunu falan

bu komutanı ne yapmak lazım

sabah 4-6 nöbet tuttu.şimdi devriyeye çıktı bebeğimm

bize de 2 günmüş saçma geldi bana ama bilmiyorum..ben 3 gün diye biliyodum ama buraya 2 günmüş dedi..

esracım İstanbul'dakilere 3 gün veriyorlarmış yol iznini sizde kocaelidesiniz ya 3 güne kesin gibi bakıyordum ben sizin için ama:44:
neyse canım yaa sağ sağlim gelsinler önemli olan o..
desemdeeee burnumda tütüyor valla:)

slm kızlar benım herif ilk maasını almıs tam tamına 4 tlAsker basına dusen yeme içme falan giderlerini düşünce bu kadar para üstü kalmış..soyle ne alayım sana diyo

ya kızlar bı dahaki kısa donemler ne zaman gdecek

17 tl almıyolar mıydı.
bi de bankaya yatırıyolarmıs dedim masrafları daha çok tutar maaştan

339lar nisanda gidiyor

kızlar bişey sormak istiyorum
şimdi ben istanbuldayım, sevgilimin yanına gitmek istiyorum kastamonuya
ablası ve nisanlısıyla gidicektik gidemiyomuş onlar, benim sürpriz olayı yattı yani

asıl olay ben hayatta izin alamam, eğer ablasıyla gitseydim izin verirlerdi ama şimdi vermezler
yalan sölicem mecruben 2 gün arkadaşımda kalıcam derim
cuma gecesi çıkıp cumartesi sabahı orda olucam, cumartesi çarşı izninde birlikte oluruz,akşam ben yine binip dönücem pazar sabahı istanbuldayım..

sizce gitmeli miyim?
çok istiyorum çünkü doğum günü pazar günü, en azından 1 gün öncesinde birlikte oluruz kutlarız,hediye bile aldım...
ama bi yandan da yalan söylemek zor, diken üstünde olucam..
off napıcam ben:84:
sevgilime de sölemedim henüz, ama otobüs firmasını bile aradım bilet sordum..

canım bu durumlarda mecbur kalıyoruz yalan söylemeye
sanki ben asker yarimin yanına gidiyorum desek afferin kızım git tabi mi dicekler?
bende kendime bu konuda hem kızıyorum hem yapıyorum:)ama dediğim gibi mecbur kalıyoruz bizim suçumuz değil :82:
ben senin yerinde olsam hiç düşünmeden giderim canım...
hem sevgililer günü yakın hemde doğum günüymüş kesinlikle fırsatın varsa git derim arkadaşım..
hem ona moral olur hem bol bol sarılır hasret giderirsiniz...keşke benimde fırsatım olsaydı da gitseydim...
git git git git git

ay canım yaa birinin destek olması çok iyi hissettirdi şu an,çok sağol
akşam sevgilimle konuşayım da yarın bilet alayım hemen
1 gün çok kısa hasret gidermek için ama 1 saatcik bile olsa onu görebilmek için günlerim yolda geçsin razıyım...çok özledimm

bende git deriim ... 1 saat bile olsa değiyor herşeye...bende yarın yola çıkıcam gitcem görmeyee cuma günü ğlen yanında olurum...hastanede ziyaret saatiyle sınırlıda olsa görcem onu ....ooooff oooofff...

bende git deriim ... 1 saat bile olsa değiyor herşeye...bende yarın yola çıkıcam gitcem görmeyee cuma günü ğlen yanında olurum...hastanede ziyaret saatiyle sınırlıda olsa görcem onu ....ooooff oooofff...

gidicem inşallah canım, sana da şimdiden iyi yolculuklar...
olsun hiç değilse görüceksin, iyileşir seni görünce hemen.

gidicem inşallah canım, sana da şimdiden iyi yolculuklar...
olsun hiç değilse görüceksin, iyileşir seni görünce hemen.

canım aynı şekilde ben 2 kere gittim kısmet olursa bu hafta sonuda gitmek istiyorum aynen bende cumadan çıkıp pazar evde oluyorum :) mecburende arkadaşımda kalıcam diyorum aynı durumdayız yani ama çok şükür bi sorun çıkmadı şimdiye kadar bencede git

ayy aynısı yaa
tamam senden güç aldım ben şimdi sağol canımm

bi kere gidim belki alışkanlık yapar öbür ayda giderim

canım bnde mart ortası gibi gidicem hemde aynen senin gibi arkadaşımda kalıcam diyip gidicem herşeyi göze aldım bence gitmelisin hem bn daha öncede böyle kaçamaklar yaptım çok heyecanlı oluo walla :122:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…